Cala Degli Infreschi – miten sinne pääsee

varten saada lahdelle Infreschistä on mahdollista nousta satamasta Marina di Camerota tai Palinuron satamasta ja seurata polkuja, jotka johtavat lahdelle.

Miten pääset Cala degli Infreschiin?, sinne pääsee yksityisillä veneillä tai veneretkillä Marina di Camerotan satamassa, Miten Osuuskunta Cilento Blu, Osuuskunta Cilento Mare ja Osuuskunta La Rosa Dei Venti (jos unohdan jonkun, kirjoita minulle), mutta myös purjeveneessä Cilento Sailin kanssa.

Myös Kuinka päästä Cala Biancaan jalkaisin?, Per tavoittaa rantaa Cala Bianca se on mahdollista tehdä veneillä tai Infreschin polun kautta. Polku alkaa Lentiscellen rannalta Marina di Camerotasta ja kulkee pitkin koko Infreschin rannikkoa.

Lopuksi Kuinka päästä Pozzallon rannalle?, For tavoittaa tässä Calassa autolla sinun tulee ensin saapua Marina di Camerotan satamaan, sitten suunnata etelään, ohittaa satama ja asutun keskustan jälkeen käännettävä oikealle opasteella Pozzallo. Seuraa tietä ja huomioi liikennemerkit.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka päästä Cala Infreschiin?

Sinne pääsee yksityisillä veneillä tai veneretkillä Marina di Camerotan satamassa, Miten Osuuskunta Cilento Blu, Osuuskunta Cilento Mare ja Osuuskunta La Rosa Dei Venti (jos unohdan jonkun, kirjoita minulle), mutta myös purjeveneessä Cilento Sailin kanssa.

Kuinka päästä Cala Biancaan?

varten tavoittaa rantaa Cala Bianca se on mahdollista tehdä veneillä tai Infreschin polun kautta. Polku alkaa Lentiscellen rannalta Marina di Camerotasta ja kulkee pitkin koko Infreschin rannikkoa.

Kuinka päästä Pozzallo Marina di Camerotan rannalle?

Päästäksesi tähän Calaan autolla sinun on ensin saada satamassa Marina di Camerotastasuuntaa etelään, ohita satama ja käänny asutun keskustan jälkeen oikealle opasteella Pozzallo.

Kuinka päästä Cala Biancaan Camerotassa?

varten tavoittaa rantaa Cala Bianca se on mahdollista tehdä veneillä tai Infreschin polun kautta. Polku alkaa Lentiscellen rannalta Marina dissa Camerota ja kulkee pitkin koko Infreschin rannikkoa.

Kuinka päästä Sciabican rannalle?

Periaatteessa sinulla on kaksi mahdollisuutta mennä sinne rannalla: lähteä Marina di Camerotan satamasta a -lta kuljetusta suorittavat veneet -lta turistit niemen eri poukailla tai lähtevät Scarion satamasta käyttämällä edellisen kaltaista palvelua.

Kuinka päästä Cala Biancan rannalle?

varten tavoittaa rantaa Cala Bianca se on mahdollista tehdä veneillä tai Infreschin polun kautta. Polku alkaa Lentiscellen rannalta Marina dissa Camerota ja kulkee pitkin koko Infreschin rannikkoa.

Kuinka päästä Baia degli Infreschiin Marina di Camerotasta?

Varmasti kiehtovin tapa saavuttaa Baia degli Infreschi on veneessä. Sinne pääsee yksityisillä veneillä palvelulla of meritaksilla tai veneretkillä lähtöineen alkaen portti Marina di Camerotasta tai Scario.

Missä Punta Infreschi sijaitsee?

Kärki -lta Infreschimyös tunnettu Miten satama Infreschi o Baia degli Infreschi on luonnonsatama, joka sijaitsee lahden pohjoispäässä of Policastro ja itään of Marina of Camerato, upeassa ympäristössä Cilenton kansallispuistossa (Campaniassa).

Kuinka päästä Pozzallon rannalle?

varten tavoittaa tässä Calassa autolla sinun tulee ensin saapua Marina di Camerotan satamaan, sitten suunnata etelään, ohittaa satama ja asutun keskustan jälkeen käännettävä oikealle opasteella Pozzallo. Seuraa tietä ja huomioi liikennemerkit.

Kuinka päästä Resiman rannalle?

siellä Ranta sinne pääsee vain ja yksinomaan meritse. Niille, jotka haluavat ottaa aurinkoa rannalla, sen vuoksi on välttämätöntä, että se saapuu meille veneellä. Scarion satamasta kesällä on mahdollista päästä rannalla paikallisten osuuskuntien kautta.

Kuinka päästä Cala Bianca Marina di Camerotan rannalle?

varten tavoittaa ranta Cala Biancasta se on mahdollista tehdä veneillä tai Infreschin polun kautta. Polku alkaa Lentiscellen rannalta a Marina di Camerota ja kulkee pitkin koko Infreschin rannikkoa.

Kuinka päästä Cala Biancan rannalle?

varten tavoittaa ranta Cala Biancasta se on mahdollista tehdä veneillä tai Infreschin polun kautta. Polku alkaa Lentiscellen rannalta Marinassa kirjoittanut Camerota ja kulkee pitkin koko Infreschin rannikkoa.

Minne mennä merelle Scariossa?

Resiman ranta

 • Scario ja San Giovanni a Piro.
 • Rannat Scario.
 • Pianoro di Ciolandrea.
 • Ranskan ranta.
 • Marcellinon polku.
 • Massetan rannikko.
 • Resiman ranta.

Miten pääset sinne Cala Biancaan?

Päästäkseen rannalle Cala Bianca se on mahdollista tehdä veneillä tai Infreschin polun kautta. Polku alkaa Lentiscellen rannalta Marina di Camerotasta ja kulkee pitkin koko Infreschin rannikkoa.

Missä on hartsin ranta?

siellä ranta Resima sijaitsee Cilenton kansallispuiston suojellulla merialueella, suuri viheralue, joka Joo purkaa Salernon maakunnassa, rannikolta näkymät

Minne mennä rannalle Scariossa?

Paikka on erittäin kaunis ja sinne pääsee pääosin mereltä, veneillä, jotka lähtevät venesatamasta Scariosta. Hinta 6 € per henkilö sisältäen palautuksen. siellä Ranta se on pieni ja puolet siitä on kaikki kiviä. Se on tehty niille, jotka pitävät kauneudesta mukavuudesta.

Mitä tehdä illalla Scariossa?

 • Lokkien ranta. Rannat.
 • Marcellinon ranta. Rannat. Kirjailija: Maft77 …
 • Bulgheria vuori. Vuoret.
 • Lido Cayo Cocco. Rannat • Rantaklubit ja allasklubit. Avoinna nyt.
 • Immaculate Concept -kirkko. Kiinnostavat paikat ja maamerkit • Arkkitehtoniset rakennukset.
 • Grotta dell’Acqua. Muuta ulkoilua.
 • Baari Tony. Baarit ja klubit.
 • Caffè Del Mar. Baarit ja klubit.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.