Clash Royale Kuinka löytää eeppisiä kortteja

Itse asiassa avata kortit legendaarinen Clash Royaletarve löytö jälkimmäiset pelissä olevissa trunkeissa tai osta ne Kaupan kautta, kun olet Legendary Arenalla tai joka tapauksessa edistyneillä areenoilla (tämä riippuu aktiivisista päivittäisistä tarjouksista, joita hallinnoivat …

Kuinka saada kaikki eeppiset kortit Clash Royalessa?,

Myös kuinka prinsessa voi Clash Royalessa? Seuraa löydettyjen arkkujen syklien järjestystä ymmärtääksesi, milloin löytö maaginen tai supermaaginen arkku: löydä opas täältä; siellä Prinsessa asuu Royal Arenalla, on sanomattakin selvää, että et saa sitä, jos et saavuta sitä.

Lopuksi, kuinka löydät legendaarisen arkun Clash Royalesta?, The Legendaarinen arkku se on a runko arvoltaan korvaamaton, sen saaminen tarkoittaa kortin turvaamista Legendaarinen ilmainen, ilman jatkuvaa avaamista Rungot tai avaa ne moninpelissä tai turnauksissa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka saada kaikki kortit Clash Royalessa?

Yksi menetelmistä lisää Helppo ansaita lisäarkkuja (jopa legendaarinen) on hyödyntää tarjoamia tehtäviä Clash Royale. Päästäksesi jälkimmäiseen, tarvitset vain tehdä napauta Missions-kuvaketta pelin aloitusnäytön vasemmassa yläkulmassa.

Kuinka löydät kaivostyöntekijän Clash Royalesta?

Voit ostaa sen saapumalla Arena 8:aan suoraan Kaupassa (se ilmestyy satunnaisesti); Kruunu-, hopea-, kulta- ja jättiläisarkkuihin mahtuu legendaarinen kortti; Voit avata sen lukituksen Buildable Chestillä, jos ylität 4000 kupin kynnyksen.

Kuinka monta korttia Clash Royalessa on?

Clash Royale -korttitilastot

Taso Määrä of kortit parannusta varten
yleinen Legendaarinen
12 2 000 N/A
13 5 000 N/A
Kaikki yhteensä 9,586 36

Mitä Clash Royale -prinsessa sanoo?

«Tämä upea Prinsessa ampuu tulisia nuolia pitkistä etäisyyksistä. Jos se lämmittää sydäntäsi hänen läsnäolossaan, se johtuu luultavasti siitä, että olet tulessa.»

Kuinka löytää legendaarinen Clash Royalesta?

Todellakin, korttien lukituksen avaamiseen legendaarinen of Clash Royaletarve löytö jälkimmäiset pelissä olevien arkkujen sisällä tai osta ne Kaupan kautta, kun olet areenalla Legendaarinen tai joka tapauksessa edistyneillä areenoilla (tämä riippuu aktiivisista päivittäisistä tarjouksista, joita hallinnoivat …

Kuinka saada tavaratila Clash Royaleen?

Voit ostaa sen saavuttamalla 3000 kuppia suoraan Shopista (se ilmestyy satunnaisesti); Kruunu-, hopea-, kulta- ja jättiläisarkkuihin mahtuu legendaarinen kortti; Voit avata sen lukituksen Buildable Chestillä, jos ylität 4000 kupin kynnyksen.

Kuinka kiivetä kupeille Clash Royalessa Arena 12:ssa?

10 vinkkiä kuppien nousu sisään Clash Royale

  1. Ota vahinkoa taistelussa. …
  2. Älä hyökkää keskustornia vastaan.
  3. Voita tai hävitä, kyse on aina uusinnoistasi. …
  4. Hyökkää aina toisena. …
  5. Täysi vaaleanpunainen eliksiiripatukka. …
  6. Älä sijoita joukkoja irtotavarana. …
  7. Heikkoja torneja päin. …
  8. Häiriötekijä.

Kuinka päästä Arena 10:een?

Ennen mene areenalle 10, varmista, että sinulla on tietyn tärkeät tasokortit (yleiset kortit taso 11 tai 11, harvinainen taso 8, eeppinen taso 4); Varmista, että sinulla on vähintään jäävelho, kaivosmies tai prinsessa mukanasi (jos et tiedä Miten löydä Miten etsi Ice Wizard);

Kuinka löydät legendaarisen arkun Clash Royalesta?

Odota vähintään 24 tuntia ennen kuin teet jotain Clash Royalessa; Avaa 2 Rungot lahja; Avaa a Runko Hopea; Voita taistelu ja saat a Runko joka tulee olemaan Legendaarinen arkku.

Mistä tiedät, milloin löydät legendaarisen arkun?

Tämä tarkoittaa, että jos olet Arena 9:ssä, Legendaarinen arkku ilmestyy a aika jokaiselle syklille alemmilla areenoilla, a kerran kahdessa syklissä (in kuinka paljon a koko sykli koostuu 241:stä arkut).

Mitä Legendaarisesta Chestistä löytyy?

Voit avata lukituksen Legendaarinen rintakehä Arena 1:stä ylöspäin ja sisällä voit löytö kortti legendaarinen mistä tahansa areenalta! Tämä tarkoittaa, että jos avaat lukituksen runko Arena 3:ssa voit löytö sisällä on myös yksi Legendaarinen joka sijaitsee korkeammilla (ja alemmilla) areenoilla!

Kuinka avata korttien lukitus Clash Royalessa?

Itse asiassa, varten avaa kortit legendaarinen Clash Royalesinun on löydettävä jälkimmäiset pelissä läsnä olevista arkuista tai ostettava ne Kaupan kautta, kun olet Legendary Arenalla tai joka tapauksessa edistyneillä areenoilla (tämä riippuu aktiivisista päivittäisistä tarjouksista, joita hallinnoivat …

Miten saat niin paljon helmiä Clash Royalesta?

Miten olla helmiä vapaa Clash Royalessa

Yksinkertaisin tapa saada helmiä vapaa Clash Royalessa ilman ohjelmia on tarkistaa Päivittäiset tarjoukset -osio, johon pääset painamalla Shop-kuvaketta vasemmassa alakulmassa ja vierittämällä sivua.

Missä legendaariset sijaitsevat?

Yksi parhaista tavoista löytää legendaariset kortit Clash Royale Ja arkkujen avaaminen. Voit valloittaa ne voittamalla niin monta taistelua kuin mahdollista, pelaamalla niin paljon kuin mahdollista tai ostamalla niitä. Näistä arkuista voi tulla ulos rahaa, jalokiviä tai kortit, Ja niin pitää toivoa of hanki oikea.

Kuinka nostaa Clash Royale -kortteja?

Tehosta kortit: on yksinkertaisin tapa saada pisteitä, jotka saavat meidät menemään ohi taso. Mitä suurempi teho on kortit mitä enemmän pisteitä avaat. Tätä varten on kuitenkin hankittava suuria määriä kultaa, jonka kerääminen ei ole monimutkaista. Valittujen barbaarien tapaus on selkein esimerkki.

Kuinka löydät kaivostyöntekijän Clash Royalesta?

Voit ostaa sen saapumalla Arena 8:aan suoraan Kaupassa (se ilmestyy satunnaisesti); Kruunu-, hopea-, kulta- ja jättiläisarkkuihin mahtuu legendaarinen kortti; Voit avata sen lukituksen Buildable Chestillä, jos ylität 4000 kupin kynnyksen.

Mistä Legendaarinen arkku löytyy?

sinä pystyt avaa lukitus Legendaarinen rintakehä Arena 1:stä ylös ja sisään voit löytää kortti legendaarinen mistä tahansa areenalta! Tämä tarkoittaa, että jos avaat lukituksen runko Arena 3:ssa voit löytää sisällä on myös yksi Legendaarinen joka sijaitsee korkeammilla (ja alemmilla) areenoilla!


Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.