Formentera – miten sinne pääsee

Lentoja ei ole Formentera koska saarella ei ole omaa lentokenttää. Nopein tapa päästä Formenteraan on lentää Ibizan lentokentälle ja lähteä sieltä yhdelle monista lautasta, jotka yhdistävät Baleaarien saariston kaksi kaksoissaarta.

Miten pääset Formenteraan Italiasta?, Helpoin tapa päästä FormenteraanItalia on mennä lentokoneella Ibizalle ja sieltä päästä lautalla Formentera. Suosittelemme käyttämään vieressä olevaa ruutua etsiäksesi kaikkien lentoyhtiöiden parhaat saatavilla olevat hinnat.

Myös kuinka pääset Formenteraan Ibizalta?, Ainoa tapa vierailla Formentera lähteminen Ibizalta se on lautalla IbizaFormentera. Baleàrian suurnopeusalukset lähtevät alkaen satama Ibiza pääkaupungissa ja vain 30 minuutissa poistut satamasta FormenteraLa Savinan paikkakunta.

Lopuksi, kuinka paljon lautta maksaa Ibizalta Formenteraan?, lautan hinta Ibizalta Formenteraan se on noin 24 € per suunta, mutta varaamalla sen edestakaisin ja etukäteen saat mielenkiintoisia alennuksia.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mistä lähteä lautalla Formenteraan Ibizalta?

THE lautat lähteä kaupungin satamista Ibiza – Estacion Maritima del Puertolta – e alkaen Playa d’en Bossa ja saapuvat La Savinan satamaan pohjoiseen Formentera.

Miten Formenteraan pääsee lentäen?

Pieni saari Formentera sillä ei ole omaa lentokenttää, joten sinne pääsee vain meritse. varten päästä Formenteraan sinun on ensin laskeuduttava Ibizan lentokentälle ja siirryttävä sitten La Savinan satamaan, jossa voit nousta yhdelle monista laivoista, jotka yhdistävät kaksi saarta.

Kuinka monta tuntia kestää päästä Formenteraan?

Varaa Ibiza-lauta Formentera 40 % alennuksella

Lennon kesto on noin 1 tunti ja 45 (Roomasta tai Milanosta). Kesäkuukausina toukokuusta alkaen suorat lennot Italiasta alkavat. Tällä reitillä kulkevat halpalentoyhtiöt ovat erilaisia, kuten Ryanair, Easyjet, Vueling jne.

Kuinka päästä Formenteraan Barcelonasta?

Lautat Barcelona Formentera

Reitti Barcelona Formentera yhdistää Espanjan Formentera. Tällä hetkellä tätä lauttapalvelua liikennöi vain yksi lauttayhtiö, Balearia. Reittiä kuljetaan jopa 7 kertaa viikko ja matka-ajat ovat nopeimmillaan 11 tuntia 29 minuuttia.

Kuinka päästä Formenteraan Ibizalta?

Ainoa tapa vierailla Formentera lähteminen Ibizalta se on lautalla IbizaFormentera. Baleàrian suurnopeusalukset lähtevät alkaen satama Ibiza pääkaupungissa ja vain 30 minuutissa poistut satamasta FormenteraLa Savinan paikkakunta.

Kuinka kauan lautta kestää Ibizalta Formenteraan?

Baleàrian suurnopeusalukset lähtevät satamasta Ibiza pääkaupungissa ja vain 30 minuutissa poistut satamasta Formentera, La Savinan paikkakunta. Lisäksi lähtötiheys Ibizan lautatFormentera se kulkee puolen tunnin välein, ensimmäinen lähtee klo 7 aamulla ja viimeinen klo 20.30.

Kuinka paljon maksaa Formenteraan Ibizalta?

Lautan hinta Ibizalta kohtaan Formentera se on noin 24 € per suunta, mutta varaamalla edestakaisen matkan ja etukäteen se on mahdollista olla houkuttelevia alennuksia.

Miten pääset Formenteraan Italiasta?

Yksinkertaisin tapa päästä FormenteraanItalia on mennä lentokoneella Ibizalle ja sieltä päästä lautalla Formentera. Suosittelemme käyttämään vieressä olevaa ruutua etsiäksesi kaikkien lentoyhtiöiden parhaat saatavilla olevat hinnat.

Mistä matkustat lautalla Formenteraan Ibizalta?

Miten tavoittaa Formentera Ibizalta? Ainoa tapa varten vierailla Formentera lähteminen Ibizalta on läpi Ibizan lauttaFormentera. Lähetetään suurella nopeudella of Baleària lähtee alkaen portti Ibizalta iso alkukirjain Javain 30 minuutissa, poistut satamasta Formenteraltapaikkakunta siellä Savina.

Mikä on Formenteran sataman nimi?

La Savina

Miten pääsen Ibizalta Formenteraan?

Ainoa tapa vierailla Formentera lähteminen Ibizalta se on lautalla IbizaFormentera. Baleàrian suurnopeusalukset lähtevät alkaen satama Ibiza pääkaupungissa ja vain 30 minuutissa poistut satamasta FormenteraLa Savinan paikkakunta.

Mikä on Formenteran lentokentän nimi?

No saari Formenteralta ei ole a lentokenttäsiis ei Joo pääsee lennolla. Helpoin ratkaisu on lentää Italiasta kerrallaan of Ibizalle ja sieltä sinne Formentera lautalla. Laivat yhdistävät kaksi Baleaarien saarta säännöllisesti, nopeasti ja helposti.

Kuinka kauan kestää Ibiza Formentera -lautalla?

Lähetetään suurella nopeudella of Baleària lähtee alkaen portti Ibizalta pääoma ja sisään vain 30 minuuttia, poistut satamasta Formenteralta, La Savinan paikkakunta. Myös taajuus of lähtöä Ibizan lautoistaFormentera Ja of puolen tunnin välein, ensimmäinen lähtee klo 7 of aamulla ja viimeinen klo 20.30.

Miten Formenteraan menee?

Lentoja ei ole Formentera koska saarella ei ole omaa lentokenttää. Nopein tapa tavoittaa Formentera on lentää Ibizan lentokentälle ja lähteä sieltä yhdelle monista lautasta, jotka yhdistävät Baleaarien saariston kaksi kaksoissaarta.

Kuinka paljon lomamatka Formenteraan maksaa?

Kipeä kohta kuinka paljon koskee hintoja a Formentera se on ehdottomasti majoitus: asunnot ovat noin 1500-2000 euroa viikossa. A kustannus Vuokra-ajoneuvot: autot, skootterit tai polkupyörät ovat samankaltaisempia kuin muualla Euroopassa.

Miten päästä lentokentältä Ibizan satamaan?

Sisään linja-auto

numero 10 yhdistäälentokenttä aseman kanssa linja-auto of Ibiza ja portti San Jorgesta alkaen jossa on mahdollista nousta Formenteraan. Talvella ajoneuvot lähtevät 30 minuutin välein, alkaen 2. huhtikuuta kohtaan 31. lokakuuta 20 minuutin välein ja heinä- ja elokuussa 15 minuutin välein.

Mitä tarkoittaa Formentera

Nimi liittyy myös roomalaisiin Formenterajonka alkuperä olisi latinan sana «Frumentaria», eli vehnäsaari, koska vehnää on runsaasti.


Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.