Kuinka avata Tim-reitittimen portit

Jos sinulla on yksi niistä reititin lainaksi myönnetty käytettäväksi TIMkohteeseen avoimet ovetvalitse kohde Portti kartoitus vasemmasta sivupalkista, etsi osio Portti Edelleenlähetys sijaitsee oikealla, napsauta Lisää-painiketta ja täytä ehdotettu lomake kuten nähtävissä alla.

Reitittimen porttien avaaminen Tim hub + ?, UPnP-toiminnon käyttöönottamiseksi meidän on siirryttävä kohtaan Paikallinen verkko ja valittava UPnP-välilehti vasemmalla olevasta valikosta. Valitse avautuvasta ikkunasta «ON» ja napsauta sitten Käytä. Kun ominaisuus on otettu käyttöön modeemissasi TIM HUB PLUS, vain UPnP:tä käyttävät sovellukset voivat käyttää sitä.


Myös kuinka avata Tim-modeemin nat-portit?, muuttaaksesi asetuksia Portti Kartoitus käyttää numeerista osoitetta: http://192.168.1.1 tai http:// modemtelecom ja sitten Lisäasetuksissa Portti Kartoitus. Valitse Ota käyttöön, jos haluat ottaa virtuaalipalvelimen käyttöön tai poistaa sen käytöstä.

Lopuksi kuinka avata Tim 2020 -reitittimen portit?,

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka avata Tim-kuitureitittimen portit eMulelle?

Avaa ovet modeemi/eMulen reititin

Kun olet kirjautunut sisään, siirry edelleenlähetysosioon ovet tai portti edelleenlähetys -lta modeemi ja napsauta vaihtoehtoa varten luo uusi sääntö tai uusi virtuaalipalvelin. Sinulle tarjotaan täytettävä lomake, täytä se alla olevilla tiedoilla.

Kuinka avata ovet Nat Tim?

Napsauta Internet-osioon siirretystä hallintapaneelista Portti Kartoita ja luo uusi sääntö. Voit syöttää yhden kullekin säännölle tuo TCP tai UDP. Kirjoita siksi ensimmäinen ja kirjoita sen laitteen staattinen IP-osoite, johon haluat avata sen. Valitse sitten Tallenna ja jatka seuraavien kirjoittamista.

Kuinka avata Tim-keskittimen reitittimen portit?

varten avaa ovet modeemissa Tim Hub Ensin sinun on käytettävä Modeemin hallintaa verkosta kirjoittamalla IP osoiteriville, joka, jos sitä ei ole muokattu, oletuksena on http://192.168.1.1 ja syötä kirjautumistiedot.

Kuinka avata eMule Tim -modeemiportit?

Avata the ovet -lta modeemi/ reititin varten eMule

Kun olet kirjautunut sisään, siirry edelleenlähetysosioon ovet tai portti sinun edelleenlähetys modeemi ja napsauta vaihtoehtoa luodaksesi uusi sääntö tai uusi virtuaalipalvelin. Sinulle tarjotaan täytettävä lomake, täytä se alla olevilla tiedoilla.

Kuinka avata portit Tim-reitittimessä?

Jos sinulla on yksi niistä reititin lainaksi myönnetty käytettäväksi TIMkohteeseen avata the ovetvalitse kohde Portti kartoitus vasemmasta sivupalkista, etsi osio Portti Edelleenlähetys sijaitsee oikealla, napsauta päällä Lisää-painike ja täytä ehdotettu lomake kuten nähtävissä alla.

Kuinka avata portit Tim hub + reitittimessä?

Ottaaksemme UPnP-toiminnon käyttöön meidän on mentävä ylös Paikallinen verkko ja valitse UPnP-välilehti vasemmasta valikosta, valitse avautuvasta ikkunasta «ON» ja napsauta sitten ylös Käytä. Kun ominaisuus on käytössä päällä modeemi TIM HUB PLUS, vain UPnP:tä käyttävät sovellukset voivat käyttää sitä.

Kuinka avata Tim-kuitumodeemin portit eMulelle?

Avaa modeemin portit/ reititin eMulelle

  1. Pelloilla tuo sisäinen e tuo sinun on kirjoitettava yhden numeron numero ovet alkaen eMule (TCP tai UDP).
  2. Kohteen IP- tai Palvelimen IP-osoite -kenttään sinun on kirjoitettava paikallinen IP-osoite -lta tietokone, jota aiot käyttää eMule.

Kuinka avata portit Tim-reitittimessä?

Jos sinulla on yksi niistä reititin lainaksi myönnetty käytettäväksi TIMkohteeseen avoimet ovetvalitse kohde Portti kartoitus vasemmasta sivupalkista, etsi osio Portti Edelleenlähetys sijaitsee oikealla, napsauta päällä Lisää-painike ja täytä ehdotettu lomake kuten nähtävissä alla.

Kuinka avata Telecomin kuitureitittimen portit uTorrentille?

Jos käytät a reititin TP-Link, voit avata siellä tuo alkaen uTorrent kirjautumalla hallintapaneeliin -lta laite valitsemalla Edelleenlähetys> Virtuaalipalvelin -kohteet vasemmasta sivupalkista ja napsauttamalla Lisää uusi -painiketta. Sitten sinun on täytettävä sinulle ehdotettu lomake kuten selitetty alla.

Kuinka avata tietokoneen NAT?

Pysy aina yhteydessä kohtaan reitittimesi, voit avata portin edelleenlähetysasetukset NAT PC:ssä. Täytetään erityinen lomake, jossa on sisäinen IP-osoite PCsisäinen ja ulkoinen portti ja protokollatyyppi (valittava TCP:n ja UDP:n välillä).

Kuinka avata puhelimen NAT?

Android: mene Asetukset-valikkoon> Verkko ja Internet> Wi-Fi -lta käyttöjärjestelmä, napauta sen vieressä olevaa ratassymbolia kohtaan käyttämäsi Wi-Fi-verkon nimi ja paina Lisäasetukset-painiketta. IP -lta reititin löytyy Gateway-kohdasta.

Kuinka tehdä Port Forwarding Tim?

Konfiguroidaksesi Portti Karttapääsy Modeemin hallintaan verkosta numeroosoitteella: http://192.168.1.1 kirjoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ja napsauta Kirjaudu. Napsauta Internetiä, valitse Suojaus (vasemmanpuoleisesta valikosta) ja sitten osiossa Portin uudelleenohjaus.

Kuinka avata Tim-reitittimen portit eMulelle?

Avaa ovet modeemi/eMulen reititin

Kun olet kirjautunut sisään, siirry edelleenlähetysosioon ovet tai portti edelleenlähetys -lta modeemi ja napsauta vaihtoehtoa varten luo uusi sääntö tai uusi virtuaalipalvelin. Sinulle tarjotaan täytettävä lomake, täytä se alla olevilla tiedoilla.

Kuinka avata Tim h388x -modeemiportit?

varten konfiguroida the Portti Kartoitus pääsy hallintaan Modeemi verkosta numeeriseen osoitteeseen: http://192.168.1.1 kirjoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ja napsauta Kirjaudu. Napsauta Internetiä, valitse Suojaus (vasemmanpuoleisesta valikosta) ja sitten osiossa Portti Edelleenlähetys.

Kuinka avata Tim-keskittimen portit?

varten avata the tuo modeemissa Tim Hub Ensin sinun on käytettävä Modeemin hallintaa verkosta kirjoittamalla IP osoiteriville, joka, jos sitä ei ole muokattu, oletuksena on http://192.168.1.1 ja syötä kirjautumistiedot.

Kuinka avata Timin ovet?

Jos sinulla on yksi reitittimistä lainassa käytettäväksi TIMkohteeseen avata the ovetvalitse vasemmasta sivupalkista Porttikartoitus, etsi oikealta Port Forwarding -osio, napsauta Lisää-painiketta ja täytä ehdotettu lomake kuten nähtävissä alla.

Kuinka päästä Tim h388x -reitittimeen?

lisää kuten järjestelmänvalvojan käyttäjätunnus ja salasana kirjoitettu tarraan in takaisin -lta modeemi ja napsauta Kirjaudu. Kun olet kirjautunut sisään, napsauta oikeasta yläkulmasta Hallinta ja diagnoosi ja sitten Tilinhallinta vaihtaaksesi modeemin pääsysalasanan.


Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.