Kuinka ilmoittaa professorista superintendenttille

Voit kirjoittaa itse (tai yhdessä muiden lapsesi kanssa samalla luokalla olevien alaikäisten oppilaiden vanhempien kanssa). valitus tavalliselle paperille ja lähetä se ex valvoja pätevät tutkimukset (perustuen laitoksen sijaintialueeseen).

Milloin on mahdollista ilmoittaa professorista?, Mutta kun sinä pystyt raportoi a opettaja? … Päinvastoin, Ja koulun johtaja on velvollinen raportoimaan. Puhumme vallan väärinkäytöstä, kouluväkivallasta, oikaisuvälineiden väärinkäytöstä tai muista nöyryyttävistä asenteista Ja halventajia oppilaiden vahingoksi.

Myös, Kuinka toimia opettajan kanssa, joka on kohdistanut sinut?, oppilas kiinni tavoitteesta: valitus aluetoimistolle

Oppilas, jonka katsotaan olevan otettu tavoitteesta alkaen opettaja tai joka tapauksessa syrjitty voi esiintyä a alttiina alueelliselle koulutoimistolle (Urs), tai mitä a kerran sitä kutsuttiin Superintendency of Studiesiksi.

Lopuksi, Kuinka turvautua professorin puoleen? Italian laki sallii sinun ilmoittaa opettaja ja kilpailla liian alhaisista arvosanoista. Kun opiskelija saa a alhainen arvosana, hänen mielestään ansaitsematon, voi ensinnäkin kääntyä opettaja itse ja pyytää selityksiä, vaihtoehtoisesti hän voi pyytää instituutin dekaanin väliintuloa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka saattaa professori vaikeuksiin?

Asenteita, joita on siksi ehdottomasti vältettävä tämän edessä Opettaja he ovat siis kaikki, jotka voivat edustaa häntä a provokaatio: nauraminen, hajamielinen selityksen aikana, jutteleminen, riitely, oppitunnin keskeyttäminen, ehkä ironisilla huomautuksilla tai kysymyksillä.

Milloin opettaja voi ilmoittaa vanhemmista?

Kaikissa tapauksissa, joissa hän joutui uhriksi a rikos vanhempi sama, koska kanssa valitus on perustettu a rikosoikeudellisia menettelyjä.

Kuinka käyttäytyä, kun professori vihaa sinua?

Puhu opettajasi kanssa kunnioittavasti ja kutsu häntä hänelle. Kiinnitä aina tarkasti huomiota siihen, mitä opettaja sanoo, ja jätä luokkatoverisi huomiotta itse he yrittävät häiritä sinua. Osoittaaksesi huomiosi osallistumalla aktiivisesti oppitunnille ja nostamalla kätesi aina milloin tahansa Professori poseeraa a pyyntö.

Milloin oppilas on ilmoitettava?

Oli tilanne mikä tahansa, rikosilmoituksen saatuaan rehtori on kuitenkin velvollinen siihen raportti (suullisesti tai kirjallisesti) viipymättä oikeusviranomaiselle opiskelijoiden syytteeseen asetetut rikokset. siellä valitus se on suoritettava rikoksentekijän iästä riippumatta.

Mitä voidaan tehdä, jos professori kohdistaa häneen?

Opiskelija otettu tavoitteesta: valitus aluetoimistolle

L’opiskelija- jonka uskotaan otetun tavoitteesta professori tai joka tapauksessa syrjitty voi esittää a alttiina alueelliselle koulutoimistolle (Urs), tai mitä a kerran sitä kutsuttiin Superintendency of Studiesiksi.

Kuinka rauhoittaa opettaja?

A toinen tapa vihata professori on saada mahdollisimman monen oppilaan huomio pois. Esitä monia kysymyksiä luokkatovereillesi, vitsaile, naura karkeasti ja ilman syytä ja puhu henkilökohtaisista faktoista samalla kun sinun pitäisi ymmärtää a ryhmätyö.

Miten aiot tuomita professorin?

On a raja jonka yli se on mahdollista riitaa a opettaja. Kyllä siihen on velvollisuus valitus rehtorin toimesta. Puhumme vallan väärinkäytöstä, kouluväkivallasta, korjauskeinojen väärinkäytöstä tai muista nöyryyttävistä ja halveksivista asenteista oppilaiden vahingoksi.

Miten saat turvapaikan koulussa?

Sinun on otettava yhteyttä ulkopuolisiin viranomaisiin. Esittelytapaa on kaksi vetoomus: Vetoomus Opinto-ohjaajalla, jota nykyään kutsutaan Aluekoulutoimistoksi; Vetoomus TAR:ssa.

Mitä tehdä, kun opettaja tavoittaa oppilaan?

Opiskelija otettu tavoitteesta: valitus aluetoimistolle

L’opiskelija- jonka uskotaan otetun tavoitteesta professori tai joka tapauksessa syrjitty voi esittää a alttiina alueelliselle koulutoimistolle (Urs), tai mitä a kerran sitä kutsuttiin Superintendency of Studiesiksi.

Kuinka valittaa professorista?

Raportoi professori joka aiheuttaa vahinkoa oppilaille on mahdollista: kirjoita vain a esillä aluekoulun toimistossa.

Kuinka saada äänestys korotettua?

Ota yhteyttä opettajaan ennen kuin vastaanotat äänestys.

Lisäksi i ääniä raporttikortteja ei voi muuttaa sen jälkeen, kun ne on määritetty. Jos löydät itsesi tähän tilanteeseen, yritä parantaa tilannetta ääniä loppuvuoden lukuvuoden aikana. Pyydä, että pystyt tekemään korjaustyöt, jotta voit nostaa ylös keskiverto.

Miksi miehet Italiassa eivät halua olla opettajia?

OPETTAJAT DE KUKA? – SISÄÄN ITALIA MIEHET EIVÄT HALUA TEHDÄ OPETTAJAT MIKSI EI SE ON KÄTEVÄÄ, VARTEN, JOS OLET ARVIOINTI JA VOI VALITSEMAAN TOINEN PALKKAVAmpi Ammatti – NÄMÄ TIEDOT OVAT VIIMEISIMMÄN OECD:N RAPORTIN MAAILMAN KOULUTUSTILANTEESTA: A PROF Ansaitse puolet, JOKA SAMALLA TITTELYLLÄ …

Kuinka käsitellä vaikeaa yläkoululuokkaa?

varten hallita luokkaa, meidän on luotava positiiviset suhteet opiskelijoihimme, koska vain rauhallinen ympäristö johtaa hedelmälliseen ympäristöön. Opettajan on ehdottomasti oltava hyvä kommunikaattori ja hänen tulee viestiä, että hänen harjoittelemansa koulutuspolku ratkaisee konkreettisia ja käytännöllisiä tuloksia.

Milloin opettaja voidaan ilmoittaa?

Mutta milloin voit haastaa opettajan oikeuteen? … Itse asiassa on velvollisuus valitus rehtorin toimesta. Puhumme vallan väärinkäytöstä, kouluväkivallasta, korjauskeinojen väärinkäytöstä tai muista nöyryyttävistä ja halveksivista asenteista oppilaiden vahingoksi.

Kuinka ilmoittaa opettajasta?

Miten tehdä a raportti:

Yhteydenpito tulee tehdä rehtorille protokollatoimiston kautta. Sen tulee kertoa, mitä on havaittu ja kuultu koulun kontekstissa sekä lapsen että vanhempien tai perheen osalta. Siinä on annettava aika- ja nimiviitteet aina kun mahdollista.

Kuinka ilmoittaa pahoinpitelystä koulussa?

Oletetaan pahoinpitely koulussa: mitä tehdä? Jos epäilet, että luokkahuoneessa koulu jumalat tapahtuvat huonoa kohtelua oppilaiden vahingoksi, se on välttämätöntä raportti tapauksesta toimivaltaisille viranomaisille (poliisi, karabinieri jne.). On jopa mahdollista tallettaa valitus suoraan syyttäjänvirastoon.

Kuinka käyttäytyä professorien kanssa?

ole sitten ensimmäinen, joka kunnioittaa sitä! Käyttäydy aina kohteliaasti, älä vastaa kanssa loukkauksia tai huonoja sanoja, vältä ylimielistä asennetta … muista siis, että kyseessä on henkilö (vaikka et pidä siitä) ja Miten sellaista, toistamme, on kunnioitettava.


Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.