Kuinka imperatiivi muodostuu espanjaksi

Kuinka espanjan kielessä vosotros muodostuu imperatiivi?, Opitaan ensin Miten muodostavatvälttämätöntä näiden kahden ihmisen kanssa: tú e vosotros. L’välttämätöntä yksikön toisen persoonan TÚ, muodostuu indikatiivin yksikön kolmannessa persoonassa. … Sanoisimme: «¡(Tú) Estudia el español!» Tämä onvälttämätöntä ‘tú’sta.

Myös Miten espanjalainen imperatiivi muodostetaan käyttämällä usted?, People käytetty (kohteliaisuuden yksikön kolmas persoona), nosotros (monikon ensimmäinen persoona) e ustedes (kolmas persoona monikko kohteliaisuus) Joo muotoa tarkasti kanssa subjunktiivin nykyhetkeä vastaava henkilö. Tämä on tapa imperatiivi muodostuu sen muodossa myöntävä.

Lopuksi, kuinka epäsäännöllinen imperatiivi muodostetaan espanjaksi ?, La muodossa säännöllinenvälttämätöntä henkilölle TU se on sama kuin nykyisen indikatiivin kolmas henkilö kaikissa konjugaatioissa. Muodot epäsäännöllinen ne ovat Ve (Ir), Sal (Salir), Ven (Venir), Haz (Hacer), Pon (Poner), Di (Decir), Ten (Tener), Sè (Ser).

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten käsky muotoutuu?

Muodotvälttämätöntä Tarkkaan ottaen ne ovat yksikön ja monikon toisessa persoonassa olevia ja (ainakin italiassa) monikon ensimmäisessä persoonassa: sinä, me, sinä. Useimmiten ne ovat samat kuin nykyisen indikatiivin (esimerkkejä: mene ulos, mene, ota; menemme ulos; menemme, otamme; mene ulos, mene, ota).

Miten imperatiivi muodostetaan pronomineen kanssa?

Kun mukana pronominit,pakollista kyllä rakentaa näin: Kanssa «Sinä», «me», «sinä». pronomini kyllä laittaa verbin e perään muotoilla kanssa se yksi sana.

Miten imperatiivi usted muodostuu?

Ihmiset käytetty (yksikön kolmas persoona of kohteliaisuus), nosotros (monikon ensimmäinen henkilö) e ustedes (kolmas persoona monikko of kohteliaisuus) Joo ne muodostuvat täsmälleen subjunktiivin nykyhetken vastaavan henkilön kanssa. Tämä on tapa imperatiivi muodostuu sen muodossa myöntävä.

Miten verbien imperatiivi muodostetaan espanjaksi?

Säännöllinen muotovälttämätöntä henkilölle TU se on sama kuin nykyisen indikatiivin kolmas henkilö kaikissa konjugaatioissa. Epäsäännölliset muodot ovat Ve (Ir), Sal (Salir), Ven (Venir), Haz (Hacer), Pon (Poner), Di (Decir), Ten (Tener), Sè (Ser).

Miten espanjan kielteinen imperatiivi muodostuu?

Sisään Espanja on olemassavälttämätöntä myöntävä janegatiivinen pakko. …L’negatiivinen pakko kyllä sen sijaan se saadaan käyttämällä «ei»-merkkiä sen verbin edessä, joka on konjugoitava subjunktiivin kanssa.

Milloin negatiivista imperatiivia käytetään?

Sinulle, meille ja sinullenegatiivinen pakko kyllä muotoa asettamalla negaatio NOT ennen verbiä, joka on konjugoitu sanaan thevälttämätöntä, noudattamalla juuri nähmiämme sääntöjä. Älä mene! Emme ota! Älä syö!

Cómo se forma el imperative?

Jos muodostuu palaamassa como raíz el infinitiivi verbistä sin -ar, -er tai -ir y añadiendo las terminaciones «-ad» (para los verbos acabados en «ar»), «-ed» (para los verbos acabados en «-er») ja » -id «(para los verbos acabados en» -ir «): Hablar: ¡hablad! Tulija: Tuli!

Mikä on pakottava muoto en español?

El tapa välttämätöntä se on kieliopillinen tapa, empleado para expresar mandatos, órdenes, solicitudes, ruegos tai deseos. … Por su propia naturaleza, el välttämätöntä se on yleensä viallinen tapa, es decir, ei lahjoja formas para todas las personas y números.

¿Cuál es el imperative verbi?

El tapa välttämätöntä on yksi tres modos de conjugar los sanat. El välttämätöntä se usea para expresar deseos, órdenes, consejos tai pedidos. Esimerkiksi: Vengan conmigo. no pueden formularse en primera persona (no se puede formular órdenes hacia uno mismo) ni en tercera persona.

Miten pakollinen toteutus?

Pakkausmuodot suppeassa merkityksessä ovat yksikön ja monikon toisessa persoonassa ja (ainakin italiassa) monikon ensimmäisessä persoonassa: sinä, me, sinä. Useimmiten ne ovat samat kuin nykyisen indikatiivin (esimerkkejä: mene ulos, mene, ota; menemme ulos; menemme, otamme; mene ulos, mene, ota).

Kuinka tehdä espanjan kielteinen pakotus?

Muodostaaksesinegatiivinen pakko yksikön toisessa persoonassa käytetään nykyistä subjunktiivia. Ei hables conmigoa. (Älä puhu minulle.) No leas el libro.

Kuinka monta henkilöä espanjaksi imperatiivilla on?

EL EHDOTTOMASTI. *L’pakko on vain kaksi ihmiset, toinen yksikkö ja toinen monikko: (tú) ¡estudia! (vosotros) ¡estudiad!

Miten espanjan kielen imperatiivi muodostetaan pronomineen kanssa?

Itse L’välttämätöntä on myönteinen i pronominit kyllä paikka verbin eteen muodostaen yhden sanan -> VERB + PRONOMINI. Itse L’välttämätöntä on negatiivinen i pronominit kyllä paikka negaation ja verbin välissä (erottele): NEGATION + PRONOMINI + VERB.

THE Pronominit Yhdistetty sisään Espanja

  1. Itse,
  2. Sinä,
  3. Lo / La,
  4. Ei,
  5. Os,
  6. Los / Las.

Mikä on negatiivinen pakotus?

Sinulle, meille ja sinullenegatiivinen pakko se muodostetaan asettamalla negaatio NOT ennen verbiä, joka on konjugoitu sanaan thevälttämätöntäsääntöjä noudattaen että näimme juuri. Älä mene! …L’negatiivinen pakko yksikön toisesta persoonallisuudesta olet aina ja vain muodostettu NOT + infinitiivillä: Älä ota!

Milloin pakottavaa sanaa käytetään italiaksi?

Sitä käytetään ilmaisemaan kehotuksia ja Joo erottaa tässä muista tavoista: itse itse asiassa indikatiivia tai ehdollista (ja yleensä subjunktiivia) käytetään yleensä väitteissä,pakollista kyllä he voivat muotoilla kieltoja, rukouksia tai neuvoja enemmän tai vähemmän pakottavalla tavalla: Tule tänne!

Milloin verbit ilmaisevat komennon?

Pakollisuus ilmaisee a Tilaus, käsky, a kieltää tai uudestaan a rukous, a neuvoja o akehotus ja sitä käytetään vain itsenäisissä ehdotuksissa. THE verbit pakottavia ovat ne, jotka osoittaa käskyn.

Kuinka selittää pakko?

L’välttämätöntä on rajallinen sanamuoto (Miten indikatiivinen, subjunktiivi ja ehdollinen), jota käytetään ilmaisemaan käskyjä, kutsuja, rukouksia, lupia tai neuvoja.


Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.