Kuinka isovanhempamme elivät

THE meidän isovanhemmat he osallistuivat erilaisiin kyläjuhliin, sitten syntymäpäiviin, erilaisiin uskonnollisiin juhliin. He rakastivat tanssimista, erityisesti valssia ja polkaa. THE isovanhemmat he soittivat joitain instrumentteja (harmonika, klarinetti, trumpetti) ja jotkut olivat osa bändejä.

Millaisia ​​isovanhemmiemme talot olivat?, Le taloja siitä lähtien olivat erilainen kuin nykyään: ensinnäkin olivat valmistettu tiilistä, kivistä, maasta ja kivistä. Windows olivat pieni, massiivipuuta (1) ja siinä ei ollut ikkunaluukkuja. Lattiat olivat punatiilestä, terrakottasta tai ruiskupuhalletusta betonista (2).

Lisäksi mitä isovanhempamme söivät aamiaiseksi?, Viljat ja palkokasvit olivat myös peruselementtejä ruokavaliossamme isovanhemmat. Italia on pastan, viljan ja leivän maa. Leipä oli aina läsnä oleva ruoka kodissamme isovanhemmat: syötiin klo Aamiainen maidon kanssa tai lounaalla ja illallisella muiden vaatimattomien ruokien kanssa.

Lopuksi Mitä isovanhemmat tekivät ennen niitä löydettiin vain joillakin kaduilla; ja siellä he joutuivat odottamaan vuoroaan, asettuivat jonoon ja kului paljon aikaa ensimmäinen tuoda vettä…

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä isovanhemmat kertovat sinulle?

Kuuntele i isovanhemmat elämästään kertominen on kuin kuuntelee kirjaa, joka kertoo itsestään ja paljastaa aarteensa vain niille, jotka todella osaavat kuunnella. THE isovanhemmat he eivät elä ikuisesti, ne ovat väliaikainen lahja, mutta heidän tarinansa ja siten hekin voivat olla ikuisesti yhdessä meihin jättämiensä muistojen kanssa.

Millaista elämä oli isovanhempien aikaan?

Naiset pitivät siitä huolta -lta kotityö; tyttäriä opetettiin pienestä pitäen kohtaan ompelu, ruoanlaitto, siivous. Perheen aikuiset työskentelivät pääasiassa pelloilla: miehet työskentelivät siellä ja pojat auttoivat heitä.

Mitä isovanhempamme käyttivät?

Lapset rakensivat aikuisten avustuksella ja toisinaan jonkun puusepän tai sepän kallisarvoisen saatavuuden ansiosta erilaisia ​​kärryjä, kelkkoja, kehruja, ritsoja ja paljon muuta, kuten puisia aseita jäljittelemään hyökkäyksiä punanahkojen ja cowboeiden välillä.

Mitä isovanhempamme söivät?

Viljat ja palkokasvit olivat myös peruselementtejä jumalien ruokavaliossa meidän isovanhemmat. Italia on pastan, viljan ja leivän maa. Leipä oli aina läsnä oleva ruoka kodissa meidän isovanhemmat: sitä syötiin aamiaiseksi maidon kanssa tai lounaaksi ja illalliseksi muiden vaatimattomien ruokien kanssa.

Miten söimme kerran?

Lihaksi he söivät sianlihaa, hirvenlihaa, jänistä ja paahdettua karhua. Kaloina heillä oli ankeriaat, capitons ja meriahna. Köyhimmät kuitenkin Joo heidän täytyi tyydyttää leivällä, oliiveilla, polentalla, vihanneksilla, marinoidulla kalalla, eläimenosilla ja kastanjoilla.

Mitä maanviljelijät syövät?

Virtalähde maanviljelijät sille oli enimmäkseen ominaista vihannesten, maidon ja sen johdannaisten sekä palkokasvien kulutus, jotka lisäsivät proteiineja tuohon ruokavalioon, josta puuttui niin paljon energisoivia elementtejä. … Pavun perinne polentassa synnytti myöhemmin calzagattia.

Millaista ruoka oli 50 vuotta sitten?

Ruokalista maiden oppilaille vuosina50 se sisälsi kolmen päivän ajan minestronea ja yhden päivän pastaa tiivistetyn tomaattikastikkeen kera. Sitten hän osti kaupasta viipaleen leipää ja suklaata 25 sentillä. Tuoreet hedelmät oli taattu kesäkuusta (kirsikat) marraskuuhun (kaki ja myöhäiset omenat).

Mitä isovanhemmat tekivät ollessaan pieniä?

Meidän isovanhemmat he osallistuivat erilaisiin kyläjuhliin, sitten syntymäpäiviin, erilaisiin uskonnollisiin juhliin. He rakastivat tanssimista, erityisesti valssia ja polkaa. THE isovanhemmat he soittivat joitain instrumentteja (harmonika, klarinetti, trumpetti) ja joitain he tekivät osa bändejä.

Mitä isovanhemmat käyttivät laskennassa?

Jokaisella oppilaalla oli laukku of pahvi tai of nahkaa, jossa on yksinkertainen koulupakkaus: muutama kirja, vihko kohtaan rivit ja yksi kohtaan neliöitä, joissa on usein musta kansi, ja penaali of puuta, jossa kohtaan joskus kansi asteikoi ja myös tarjoiltiin alkaen viivain, kynällä, pyyhekumilla ja …

Mitä isovanhemmat tekivät ollessaan pieniä?

Varsinkin naiset, kun taas miehet olivat tehdäkseen töitä pelloilla, he menivät hakemaan «kvartaarin», «bummulien» ja ensimmäisten alumiinialtaiden kanssa vettä suihkulähteistä, joita löytyi vain joillakin kaduilla; ja siellä meidän piti odottaa vuoroa jonossa, ja kului kauan ennen kuin tuotiin vettä…

Kuinka me elimme isovanhemmiemme päivinä?

Naiset hoitivat kotityöt; tyttäret opetettiin varhaisesta iästä lähtien ompelemaan, kokkaamaan, siivoamaan. Perheen aikuiset työskentelivät pääasiassa pelloilla: miehet työskentelivät siellä ja pojat auttoivat heitä.

Mitä isovanhemmat sanovat?

Kuuntele suoraan isovanhemmat heidän tarinansa – tai luotetuilta ja läheisiltä aikuisilta ihmisiltä – edustaa lapselle tärkeää kasvatuksellista hetkeä, jota on vaikea korvata millään muulla: hän tunnistaa itsensä, oppii, oppii tunnistamaan ja hallitsemaan tunteita, jakamaan ilon hetkiä kertojan kanssa, …

Mitä haluaisit tehdä isovanhempien kanssa?

Käy kävelyllä kanssa Ne

Poikkea mukavana päivänä ja ota ne mukaan tehdä kävellä lähimpään puistoon heille. Jopa yksinkertainen kävely autossa tai ehkä lähellä kotiaan. Anna hänelle raitista ilmaa ja ennen kaikkea anna hänelle erilainen iltapäivä.

Miten isovanhempamme viettivät vapaa-aikaansa?

Kovan työn jälkeen oli myös vähän vapaa-aika ja vapaa-aika. THE meidän isovanhemmat he osallistuivat erilaisiin kyläjuhliin, sitten syntymäpäiviin, erilaisiin uskonnollisiin juhliin. He rakastivat tanssimista, erityisesti valssia ja polkaa.

Millainen kaupunki oli isovanhempasi aikana?

Vain kuka aikakausi vähän varakkaammalla olisi varaa hevonen kuljetuksiin, radioon tai muutamiin herkkuihin. Jopa koulutus aikakausi matala; monet kävivät koulua 4. luokalle asti, koska kylässä onaikakausi vain se ja ei ole mitään keinoa liikkuaolivat keinot of kuljetus.

Millainen koulun sisustus oli isovanhempien aikana?

Jokaisella oppilaalla oli pahvi- tai nahkakansio, jossa oli yksinkertainen pakkaus koulu: joitakin kirjoja, vuorattu ja neliöinen muistivihko, usein mustakantinen, ja puinen kotelo, jossa kansi oli joskus asteikolla ja toimi myös viivoittimena, kynä, pyyhekumi ja …

Millaisia ​​luokkahuoneet olivat isovanhempasi aikana?

Heille ajat luokat olivat mies ja nainen. The luokkahuoneet olivat iso, kylmä ja kalustettu välttämättömällä: kahdenistuttavat puupöydät, iso liitutaulu, tuoli puisella alustalla, jossa vakavan ja arvovaltaisen näköinen opettaja istui.


Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.