Kuinka istuttaa uudelleen mehikasveja pistelemättä itseäsi

Pienimmille rasvaiset kasvitjotka yleensä jaetaan alkuperäisissä pienoispurkeissa, on mahdollista käyttää esimerkiksi tyhjentynyttä wc-paperirullaa: aseta sylinteri vain tehdas ja jatka operaatiota, ilman pelko ääliö vahingossa. 24

Mikä on paras aika istuttaa mehikasvit uudelleen?, Yleensä parhaat kuukaudet varten the uudelleenistutus ne ovat niitä, jotka kulkevat talven lopusta kevään alkuun: itse asiassa tässä ajanjaksoa the tehdas he ovat levossa Ja he eivät ole vielä julkaisseet uusia juuria.

Myös Kuinka istuttaa kaktukset ilman pistämistä?, Nostaa kaktus sanomalehden avulla.

Vaihtoehtoisesti voit ohittaa sanomalehden ja käyttää vanhaa grillipihdettä vetääksesi ulos kaktus. Ideana on yksinkertaisesti pitää ihosi mahdollisimman kaukana piikkeistä kaktus.

Lopuksi, miltä mehikasveille tarkoitettujen ruukkujen pitäisi näyttää?, varten the rasvaiset kasvit on parempi valita maljakoille laajempi että pitkä, niin että ilmalle alttiina olevan substraatin pinta on suuri, mikä helpottaa veden haihtumista. Vuonna maljakoita syvästi se on mahdollista että pohjalla oleva maa pysyy aina hieman kosteana.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka istutat kaktuksen uudelleen?

Millä aikavälillä sukulentteja voidaan istuttaa?

The ajanjaksoa parasta varten elinsiirto on kevät tai joka tapauksessa se on mahdollista elinsiirto läpi ajanjaksoa kasvullinen tehdasjoten mahdollisesti tarvittaessa myös kesällä ja syksyllä, koska jos tehdas se ei ole lepotilassa, se kestää stressiä paremmin kuin elinsiirto ja juurtuu ensin uuteen…

Milloin agave istutetaan uudelleen?

The Agave suurikokoisia ruukuissa kasvatettuja ne istutetaan joka vuosi aikaisin keväällä, kun taas pienet istutetaan kahden-kolmen vuoden välein.

Kuinka istuttaa suuret mehikasvit uudelleen?

siellä Miten sinä teet uudelleenistutus -lta rasvaiset kasvit.

Leikkaa liian pitkät tai kuivat juuret pois desinfioidulla terällä tai steriilillä saksilla. Aseta lajit uuteen ruukkuun peittämällä enemmän maata, mutta älä purista liikaa. Maaperän on oltava tiivis, mutta ei puristettu tai tukehtunut.

Milloin kaktuksen ruukku vaihdetaan?

Useimmille lajeille kaktusse tulee olemaan tarpeen repot kasvi, kun sen juuret alkavat näkyä ruukun tyhjennysaukoista tai kerran kruunun kaktus saavuttaa maljakon reunan. Tämä tapahtuu yleensä kahden tai neljän vuoden välein.

Kuinka käsitellä kaktusta?

Kuinka käsitellä the kaktus ja poista se vanhasta purkista

Kivet tietävät myös: i kaktus pisto! Joten käsitellä niitä aina käyttää a pari tukevat puutarhakäsineet. Irrottaaksesi kasvin, käännä ruukku varovasti alas ja työnnä maapalkkaa a keppi.

Miten ja milloin mehikasvit uudelleenistutetaan?

Yleensä sopivimmat kuukaudet uudelleenistutus ovatko nuo että ne vaihtelevat lopputalvesta alkukevääseen: itse asiassa tässä ajanjaksoa the tehdas he ovat levossa eivätkä ole vielä vapauttaneet uusia juuria.

Milloin leikkaat mehikasveja?

Uudelleenistutus rasvaiset kasvit sitä voidaan tehdä lähes ympäri vuoden, paitsi loka- ja joulukuussa, kun lepovaihe alkaa.

Mitkä ovat mehikasvit, jotka voivat pysyä auringossa?

Rasvakasvit näyttelyitä varten kokonaisuudessaan Aurinko

 • Crassula falcata.
 • Adenium obesum.
 • Agave filifera.
 • Aloe humilis.
 • Cephalocereus senilis.
 • Echinocereus blanckii.
 • Echinocactus grusonii.
 • Echeveria agavoides.

Mistä tietää, onko mehevä kasvi kunnossa?

Veden tulee olla vähän ja täysin kalkkikivetöntä; varten ymmärtää, onko mehevä kasvi kunnossa katso vain, koska itse jotain ei ole se menee tai se on väärällä alueella, se lakkaa kasvamasta ja kuihtuu ajan myötä.

Kuinka dekantoida anoppityyny?

Uudelleenistutus -lta Tyyny alkaen anoppi tai Grusone

Nuoret kasvit tulisi istuttaa uudelleen joka vuosi; aikuiset yksilöt sen sijaan istutetaan uudelleen 2–3 vuoden välein. Uuden aluksen on oltava of crock, matala ja kanssa a halkaisija of hieman suurempi kuin varren leveys.

Kuinka istuttaa leikattu kaktus?

Valmista ruukku, jossa on hyvä huokoinen ja pehmeä maaperä, johon on sekoitettu hiekkaa tai hohkakiveä ja joka on hyvin valutettu, ja aseta «leikattu» oksa päälle; muutaman päivän kuluttua kastele ja aseta ruukku aurinkoiseen paikkaan, puutarhaan tai terassille; muutaman viikon sisällä sen pitäisi tuottaa kauniita juuria ja …

Kuinka istuttaa uudelleen mehikasvi, jossa on piikkejä?

Miten istuttaa uudelleen rasvaiset kasvit ilman pistämistä

 1. Kaada tietty maaperä uuden säiliön pohjalle.
 2. Sekoita maan kanssa a hyvä lannoite rasvaiset kasvittietyillä lannoitteilla on alhainen typpipitoisuus.
 3. Paraati, niin hellästi kuin mahdollista, mehikasvi vanhasta kartanosta ja varokaa piikkejä.

Milloin mehikasvit istutetaan uudelleen?

Yleensä uudelleenistutus suoritetaan kun Kasvit ovat kasvullisessa levossa ja siksi perinteisesti syksystä talven loppuun tai alkukevääseen.

Kuinka siirtää sukulentteja jälkeläisille?

Työnnä leikkaus tikulla niin, että se on upotettu alustaan ​​vähintään 3-4 cm. Höyrystetään sitten maaperän hieman kostuttamiseksi: kosteus on palautettava, aina höyrystämällä, kerran viikossa parin kuukauden ajan, juurtumiseen tarvittava aika.

Kuinka istuttaa agave uudelleen?

Keväällä, kun uusi tehdas on saapunut a pituus noin 10 – 15 cm, se erottuu tupsulla a hyvin teroitettu veitsi; haavan annetaan kuivua ilmassa muutaman päivän ja istutetaan sitten ruukkuihin, joissa on erityistä maaperää meheville kasveille.

Kuinka istuttaa agave ruukkuihin?

Varusta itsesi pienellä lapiolla, jotta voit kaivaa maahan ja tehdä reiän, joka mahtuu purkki ja itse kasvin, jotta saadaan enemmän tilaaAgave. Tässä vaiheessa irrota kasvi hänen varovasti purkkiottamalla sen tyvestä lehtien alta ja vetämällä kevyesti.


Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.