Kuinka käyttää Bon Ton Silk Stolea

Sitten on «alkaen seremonia«: Aseta varasti keskellä niskan takana, vedä kaksi läppä käsivarsien alta ja sido ne solmulla selän taakse: tämä menetelmä on ihanteellinen varten peitä selkäsi kirkossa, mutta myös varten keväälle tyypillinen suoja raittiista ilmaa vastaan.

Kuinka käyttää stolia seremoniamekossa?, Avaa varasti ja lepää keskipiste päällä sinun niskasi, päällä edessä, juuri leuan alapuolella; Sinun on sijoitettava kaksi vaatetta taaksepäin ja huolehdittava olkapäiden peittämisestä. Tällä tavalla viimeiset läpät lepattavat pehmeästi mekon varrella ja tekevät lookistasi melkein kuninkaallisen.

Myös kuinka käyttää olkapäivystystä?,

Lopuksi Kuinka käyttää huivia tyylikkäässä mekossa?, Voit tehdä sen a kiedo kaksinkertaisesti kaulan ympärille ja anna molempien päiden pudota rennosti tai sido se päällä edessä kanssa a pehmeä ja tilava rusetti. Jos haluat suorittaa loppuun a Katso a hieman muodollisempi, kääri se kaulasi ympärille ja tuo kaksi päätä olkapäiden taakse, jolloin ne putoavat luonnollisesti.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka käyttää villastolia?

Muoti-idea: varastettiin päällystakin päällä käytettynä se voidaan työntää syys- tai trenssitakin vyön sisään ja jos päällystakki on jonkin sisällä neutraali sävy, kuten a beige tai a kamelin väri, siellä värikäs huivi voidaan yhdistää laukkuun ja tehdä ilmeestä eloisampi.

Kuinka peittää selkäsi häissä?

Jos seremonia on kirkossa, se on hyviä tapoja peittää aina – jos alasti – hartiat, kohtaan esimerkiksi varastamalla. «Ei» liian anteliaalle pääntielle, huimaavalle halkiolle, nihkeille mekoille ja rohkeille kalvoille on kategorinen.

Kuinka tehdä olkapäiden kohautus huivilla?

The foulard kuin olkapää kohautus

A Toinen hienostunut tapa käyttää tätä silkkiasustetta on laittaa se kaulan ympärille jättäen päät vapaaksi tai sitomalla ne a solmu o a hiutale, melkein Miten muuttaaksesi sen a collier.

Kuinka valita stole seremoniaan?

Kuinka valita varas

Kangas on erittäin tärkeä, mitä kevyempi ja koskemattomampi se on, sitä suurempi on hohdokas ja tyylikäs vaikutus. Valita varastamisesta herkkä väri on täydellinen tapa varten saada tyylikäs ja hienostunut lopputulos.

Kuinka käyttää stolia olkapäivystyksenä?

Paikka a kankaan läppä takana a olkapää; Anna sen roikkua hieman; Kierrä se kaulasi ympäri toiselle olkapäälle ja sitten takaisin siellä takaisin, kanteen asti siellä ensimmäinen osa kangasta; Tällä tavoin a läppä roikkuu olkapään etuosassa, toinen takana.

Kuinka pukea suorakaiteen muotoinen maxi-huivi?

Se on yksi helpoimmista ja nopeimmista pukeutumistavoista huivi. Itse asiassa tekemistä riittää a ajaa kanssa huivi kaulan ympärille ja anna molempien päiden roikkua alas edestä. Leventää silmukkaa antaaksesi lisää pehmeyttä ja ilmaa huivi. Ota huivi ja kierrä se kaulan ympärille.

Kuinka laittaa huivi tyylikkääseen mekkoon?

Sinä voit tehdä sen a kaksinkertainen kääri kaulan ympärille ja anna molempien päiden pudota rennosti tai sido se etuosasta a pehmeä ja tilava rusetti. Jos haluat suorittaa loppuun a Katso a hieman muodollisempi, kääri se kaulasi ympärille ja tuo kaksi päätä olkapäiden taakse, jolloin ne putoavat luonnollisesti.

Kuinka käyttää stolia seremoniamekossa?

käyttää a varasti päälle a puku Raitis

  1. Pujota se vain olkapäiden ympärille ja sido se rystysseihin päällä edessä hieman sivuttaisasennossa, juuri olkapään alapuolella;
  2. siellä varastitässä tapauksessa se voidaan kastaapuku tai päinvastoin hauskempaa ja nuorekkaampaa vaikutusta varten.

Kuinka laittaa stoola takin päälle?

Muoti-idea: varasti kuluneet päällä päällystakki voidaan työntää vyötärönauhan sisään takki tai syksyn trenssi, ja jos päällystakki on neutraalissa sävyssä, Miten beige tai kamelinvärinen, värillinen huivi voidaan yhdistää laukkuun ja tehdä ilmeestä eloisampaa.

Mitä laittaa harteillesi häissä?

Vaaleasta sifonista, organzasta, silkkisatiinista tai kashmirista valmistettu stole on juuri oikea peite hartiat eleganssilla, mutta on muitakin ratkaisuja. The bolero tai olkapään kohautus näyttää a lyhyt takki, jossa pitkät tai lyhyet hihat.

Kuinka peittää hartiat kirkossa?

Hartiat kannet

Jos seremonia on käynnissä kirkkopukeutumiskoodin mukaan hartiat peitetään kunnioituksen merkiksi. Ja toisin kuin Emma Stone, jos valitussa asussa ei ole hihoja, tarvitset silkkipashminan, jolla peittää pääntie.

Mitä laittaa päälle peittämään hartiat?

Ihanteellisia ratkaisuja voisivat olla nämä satiinireunaiset stoletit (saatavana eri väreissä) tai voile-, kulta- tai hopeatuolit.

Kuinka peittää morsiamen olkapäät?

Sormus olkapäivystys sopii hyvin kaikentyyppisten mekkojen kanssa vaimo, myös organzaa ja pitsiä. Se on hyvin yksinkertainen putkimainen olkapäiden kohautus, helppo ja mukava käyttää. Satiinista tai tylliä se on kangasrengas, joka liukuu ja peittää hartiat ja takana vaimo.

Kuinka laittaa stole tyylikkäästi?

Käyttää varasti raittiin mekon päällä

  1. Riittää, kun siirrät sen olkapäiden ympärille ja sidomme sen rystysten eteen hieman sivuttaisasennossa, juuri olkapään alle;
  2. siellä varastitässä tapauksessa se voidaan upottaa mekon kanssa tai kontrastina hauskempaa ja nuorekkaampaa vaikutusta varten.

Kuinka käyttää stolia seremoniaan?

Sitten on «alkaen seremonia«: Aseta varasti keskellä niskan takana, vedä kaksi läppä käsivarsien alta ja sido ne solmulla selän taakse: tämä menetelmä on ihanteellinen varten peitä selkäsi kirkossa, mutta myös varten keväälle tyypillinen suoja raittiista ilmaa vastaan.

Kuinka pitkä varastuksen tulisi olla?

siellä varasti se on yleensä hieman suurempi kuin huivi, joten pituus on 160-180 cm ja leveys 40-50 cm.

Miten käytät pashminaa?

Se voi olla käyttää Pariisilainen tyyli, ilman solmuja, antaa toisen kahdesta päästä pudota taaksepäin. Muussa tapauksessa voit solmia sen sivusuunnassa kääntämällä sen kaksi kertaa kaulan ympäri tai vaihtoehtoisesti taittaa sen vinosti ja käyttää sitä niin, että kolmion muotoinen kärki on rinnassa.


Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.