Kuinka käyttää villavarsia

Sitten ovat «seremoniaaliset» tavat: se asettaa itsensä varasti sisään keskellä takana siellä niskassa, laita kaksi läppää käsivarsien alle ja sido ne a solmu takana siellä selkä: tämä menetelmä sopii erinomaisesti hartioiden peittämiseen sisään kirkossa, mutta myös keväälle tyypillisesti suojaan raikkaasta ilmasta.

Kuinka laitat saalin harteillesi?, Paikka a kankaan läppä takana yksi olkapää; Anna sen roikkua hieman; Vie se kaulasi ympärillä toiselle olkapää ja sitten taakse siellä takaisin, kanteen asti siellä ensimmäinen osa kangasta; Tällä tavoin a läppä roikkuu etuosassa olkapäätoinen takana.


Myös kuinka käyttää olkapäivystystä?,

Lopuksi, Kuinka laittaa stoola takkiin?, Muoti-idea: varasti kuluneet päällä päällystakki voidaan työntää vyötärönauhan sisään takki tai syksyn trenssi, ja jos päällystakki on neutraalissa sävyssä, Miten beige tai kamelinvärinen, värillinen huivi voidaan yhdistää laukkuun ja tehdä ilmeestä eloisampaa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka pukea suorakaiteen muotoinen maxi-huivi?

Se on yksi helpoimmista ja nopeimmista pukeutumistavoista huivi. Itse asiassa tekemistä riittää a ajaa kanssa huivi kaulan ympärille ja anna molempien päiden roikkua alas edestä. Leventää silmukkaa antaaksesi lisää pehmeyttä ja ilmaa huivi. Ota huivi ja kierrä se kaulan ympärille.

Kuinka käyttää stolia juhlamekossa?

Avaa varasti ja lepää keskipiste päällä sinun niskasi, päällä edessä, juuri leuan alapuolella; Sinun on sijoitettava kaksi vaatetta taaksepäin ja huolehdittava olkapäiden peittämisestä. Tällä tavalla viimeiset läpät lepattavat pehmeästi mekon varrella ja tekevät lookistasi melkein kuninkaallisen.

Kuinka laittaa varasta olkapäille?

Avaa varasti ja aseta keskipiste kaulallesi, etupuolelle, juuri leuan alle; Kaksi esinettä, jotka sinun on asetettava ne taaksepäin, peittäen ne huolellisesti hartiat; Tällä tavalla viimeiset läpät lepattavat pehmeästi mekon varrella ja tekevät lookistasi melkein kuninkaallisen.

Kuinka peittää selkäsi häissä?

Jos seremonia on kirkossa, se on hyviä tapoja peittää aina – jos alasti – hartiat, kohtaan esimerkiksi varastamalla. «Ei» liian anteliaalle pääntielle, huimaavalle halkiolle, nihkeille mekoille ja rohkeille kalvoille on kategorinen.

Kuinka voit käyttää stolia?

Sitten on «alkaen seremonia«: Aseta varasti keskellä kaulan takana kaksi läppä viedään käsivarsien alta ja sidotaan solmulla selän taakse: tämä menetelmä sopii erinomaisesti olkapäiden peittämiseen kirkossa, mutta myös keväälle tyypillisesti suojautumiseen raikkaasta ilmasta.

Kuinka käyttää stolia olkapäivystyksenä?

Paikka a kankaan läppä takana a olkapää; Anna sen roikkua hieman; Kierrä se kaulasi ympäri toiselle olkapäälle ja sitten takaisin siellä takaisin, kanteen asti siellä ensimmäinen osa kangasta; Tällä tavoin a läppä roikkuu olkapään etuosassa, toinen takana.

Kuinka käyttää huivia tyylikkäässä mekossa?

Sinä voit tehdä sen a kiedo kaksinkertaisesti kaulan ympärille ja anna molempien päiden pudota rennosti tai sido se päällä edessä kanssa a pehmeä ja tilava rusetti. Jos haluat suorittaa loppuun a Katso a hieman muodollisempi, kääri se kaulasi ympärille ja tuo kaksi päätä olkapäiden taakse, jolloin ne putoavat luonnollisesti.

Miten laitat huivin takkiin?

siellä huivi neutraalissa villassa voi olla triviaalia. käyttää sitä kanssa tyyliin a takki klassinen tai bleiseri, aseta se vain pehmeästi toiselle olkapäälle. Juoni, joka ei vain tee siitä välittömästi havaittavissa, vaan antaa sinun myös parantaa ulkonäköä peittämättä sitä.

Kuinka käyttää stolia takin päällä?

Muoti-idea: varasti kuluneet päällä päällystakki voidaan työntää vyötärönauhan sisään takki tai syksyn trenssi, ja jos päällystakki on neutraalissa sävyssä, Miten beige tai kamelinvärinen, värillinen huivi voidaan yhdistää laukkuun ja tehdä ilmeestä eloisampaa.

Kuinka laittaa iso huivi päälle?

Laita se vain harteillesi Miten huivi ja kiinnitä se vyötäröltä. Jos haluamme antaa sille ylimääräistä kosketusta, voimme turvautua miten pukeutua vyö niin monella eri tavalla.

Miten laitat olkapäitään?

Varastettu. Jos ajatus kohauttaa olkapäitään Jos et pidä siitä, voit valita huivin, foulardin tai tyylikkään stoleen.

Kuinka peittää hartiat kirkossa?

Hartiat kannet

Jos seremonia on käynnissä kirkkopukeutumiskoodin mukaan hartiat peitetään kunnioituksen merkiksi. Ja toisin kuin Emma Stone, jos valitussa asussa ei ole hihoja, tarvitset silkkipashminan, jolla peittää pääntie.

Mitä laittaa harteillesi häissä?

Vaaleasta sifonista, organzasta, silkkisatiinista tai kashmirista valmistettu stole on juuri oikea peite hartiat eleganssilla, mutta on muitakin ratkaisuja. The bolero tai olkapään kohautus näyttää a lyhyt takki, jossa pitkät tai lyhyet hihat.

Mitä laittaa päälle peittämään hartiat?

Ihanteellisia ratkaisuja voisivat olla nämä satiinireunaiset stoletit (saatavana eri väreissä) tai voile-, kulta- tai hopeatuolit.

Kuinka peittää morsiamen olkapäät?

Sormus olkapäivystys sopii hyvin kaikentyyppisten mekkojen kanssa vaimo, myös organzaa ja pitsiä. Se on hyvin yksinkertainen putkimainen olkapäiden kohautus, helppo ja mukava käyttää. Satiinista tai tylliä se on kangasrengas, joka liukuu ja peittää hartiat ja takana vaimo.

Kuinka koristella stolia?

Koristeltu a leike

Tai yksinkertaisemmin sanottuna muodostamme a kumartaa kanssa a jäykkä tai puolijäykkä satiininauha ja sitoa sen kaksi päätä varasti. Valitsemme nauhaksi mieluiten a väri, joka toistaa ekologisen turkin sävyjä. Jos sen sijaan haluamme uskaltaa, valitsemme sen a kontrastivärinen.

Kuinka sitot huivin?

Ojenna huivi olkapäillä, ja toinen pää on paljon pidempi kuin toinen. Kiedo pidempi puoli kaulan ympärille 3 kertaa samaan suuntaan. Ohita se loppu, jossa seisot käärimistä kolmannen kierroksen alle niin, että se roikkuu alas. Vedä auki rullattu pää kolmannen silmukan läpi.


Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.