Kuinka kerätä pinaattia

Pienet lehdet pinaatti ne voidaan korjata saksilla leikkaamalla lehdet varresta. Yksi tapa tehdä tämä on aloittaa kerätä Vanhemmat ulkolehdet ensin ja siirrä ne sitten vähitellen kohti kasvin keskustaa lehtien kypsyessä Lehti (monikko lehdet) on verisuonikasvin varren pääasiallinen lateraalinen lisäke, yleensä maan päällä ja on erikoistunut fotosynteesiin. … Lehdet ovat enimmäkseen vihreitä, koska niissä on klorofylliksi kutsuttu yhdiste, joka on välttämätön fotosynteesille, koska se imee valoenergiaa auringosta.https://en.wikipedia.org ›wiki› Leaf

Lehti – Wikipedia

of pinaatti ne voidaan korjata saksilla leikkaamalla lehdet varresta. Yksi tapa tehdä tämä on aloittaa kerätä Vanhemmat ulkolehdet ensin ja siirrä ne sitten vähitellen kohti kasvin keskustaa lehtien kypsyessä.

Miten pinaatti korjataan?, Sadonkorjuu tapahtuu 40-60 päivän kuluttua, kun koko pää on kehittynyt mehevät ja suuret lehdet tai Joo ne keräävät suurempia lehtiä tarpeen mukaan tai jopa enemmän se kerää leikkaamalla nuoret lehdet, syötäväksi raakana. Kimppu se kerää leikkaa se kauluksen tasolla.

Myös kuinka monta kertaa pinaatti voidaan korjata?, Suotuisissa olosuhteissa sato pinaatti voidaan korjata useiden vuosien kuluessa ajat.

Lopuksi, mikä on pinaatin sadonkorjuuaika?, Gli pinaatti niitä voidaan kasvattaa käytännössä ympäri vuoden. Yleensä ne kylvetään keväällä (maaliskuu-huhtikuussa), ennen kesää satoa varten tai syyskuussa, jotta ne saadaan syksyllä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä kylvää pinaatin jälkeen?

Tehdas pinaatin jälkeen

  1. Vielä on aikaa asentaa kaikki kesän hedelmävihannekset, kuten tomaatit, munakoisot ja paprikat, jos ne ovat varhaisia ​​lajikkeita.
  2. se on myös mahdollista tehdas kukkakaalia, parsakaalia tai kyssäkaalia säästääksesi aikaa.

Kuinka leikata pinaattia kasvimaassa?

Sadonkorjuu tapahtuu huhtikuun lopun ja heinäkuun alun välisenä aikana noin 6-8 cm pitkät lehdet irrottamalla terävillä saksilla: leikkaa muutaman senttimetrin korkeudelta, jotta kasvien pohja pysyy ehjänä.

Kuinka ohentaa pinaattia?

Kasvit pinaatti niiden tulee olla riveissä 40 cm:n etäisyydellä toisistaan ​​ja kasveja 15 cm:n välein. Koska siemenet ovat pieniä, on suositeltavaa kylvää 5 cm ja sen jälkeen ohentua kasvit juuri itäneet jättäen noin joka kolmas kasvi. Siemenet sijoitetaan matalalle syvyydelle, vain 1 cm maanpinnan yläpuolelle.

Milloin pinaatti voidaan korjata?

Optimaalinen pH on välillä 6-7 ja kylvettyään taimi työllistää noin kaksi viikkoa itää. Syksyllä optimaalinen kylvöpäivä on paljon aikaisemmin kuinka paljon sitä myöhempi lajike on. Se vaatii lauhkean ja viileän ilmaston, ja kun se on kehitetty, se kestää -6 °C:n lämpötiloja.

Milloin pinaatti on valmis?

Sadonkorjuu tapahtuu 40-60 päivän kuluttua, kun koko päähän on kehittynyt meheviä ja suuria lehtiä tai isommat lehdet kerätään tarpeen mukaan, tai jopa kerätään leikkaamalla nuoret lehdet, syötäväksi raakana.

Miten pinaatti tulisi korjata?

Pienet lehdet pinaatti ne voidaan korjata saksilla leikkaamalla lehdet varresta. Yksi tapa tehdä tämä on aloittaa vanhojen ulompien lehtien kerääminen ensin ja siirtää niitä sitten vähitellen kasvin keskustaa kohti lehtien kypsyessä.

Miten Uuden-Seelannin pinaatti korjataan?

1353 – PINATTI – UUSEEN SEELANTIIN – (Monivuotinen pinaatti)

syvä, se on liotettava vedessä kaksi päivää. Jep ne irrottavat lehdet repimättä kasveja, jotka kasvavat uudelleen. Jep voi kylvää myös syksyllä.

Milloin pinaatti kukkii?

Ihanteellinen on syys-talvikausi ja talven lopun ja kevään välinen ajanjakso. Tämän laitoksen lämpövaatimukset ovat alhaiset. Se on itse asiassa kasvi nimeltä longidiurna, mikä tarkoittaa, että se tuottaa hyvin nopeasti kukat ja siemeniä kun päivänvalo on yli 14 tuntia.

Missä kuussa pinaatti korjataan?

The pinaatti kyllä ne voivat kasvaa käytännössä ympäri vuoden. Yleisesti Joo kylvä keväällä (maaliskuussa/huhtikuussa), ennen kesää satoa varten tai syyskuussa saadaksesi ne syksyllä.

Mistä tietää, milloin pinaatti on valmis?

Kokoelma pinaatti se alkaa milloin milloin siellä Olen jo 5-6 lehtistä kasvissa. Voit poistaa koko sadon pinaatti kerralla tai yksinkertaisesti kerää lehdet niiden kypsyessä ja kerää sitten sato pinaatti sitä venytetään vielä muutaman viikon ajan.

Mihin kuuhun kylvää pinaattia?

laskeva kuu

Mitä istuttaa kesäkurpitsan jälkeen?

Kesäkurpitsan jälkeenkylvä syys-lokakuussa virnan ja rukiin kanssa (50 g ja 60 g per 10 m2). Jälkeen murskaamalla, peitä maa multaa ja kylvä sitten helmikuun puolivälistä maaliskuun loppuun peltojyviin (200 g/10 m2).

Mitä puutarhaan voidaan istuttaa tänä aikana?

Ne voidaan kylvää avoimeen peltoon:

  • Herneet.
  • Härkäpapuja.
  • Kikherneet.
  • Pavut.
  • Vihreät pavut.
  • Salaatit.
  • Pinaatti.
  • Porkkanat.

Kuinka korjata pinaatti käsin?

Pienet lehdet pinaatti ne voidaan korjata saksilla leikkaamalla lehdet varresta. Yksi tapa tehdä tämä on aloittaa kerätä vanhemmat ulkolehdet ensin ja sitten vähitellen kohti mieskasvin keskustaa mutta ei että ne lehdet kypsyvät.

Milloin pinaatti korjataan?

Kylvöaika.

The pinaattia voit viljellä käytännössä ympäri vuoden. Yleisesti Joo kylvä keväällä (maaliskuussa/huhtikuussa), ennen kesää satoa varten tai syyskuussa saadaksesi ne syksyllä.

Kuinka kauan pinaatin syntymässä kestää?

Optimaalinen pH on 6-7, ja kylvettyään taimi kestää noin kaksi viikkoa varten itää. Syksyllä optimaalinen kylvöpäivä on paljon aikaisemmin kuinka paljon sitä myöhempi lajike on.

Milloin pinaatti tulee ulos?

Pinaatin sato korjataan noin 60 päivää kylvöstä, kun lehdet ovat nuoria ja pehmeitä ja ennen kuin kasvit kukkivat.


Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.