Kuinka kiristää paidan kaulaa

Kuinka vaihtaa puseron kaulaa?,

Myös Kuinka vaihtaa mekon kaula?, In a mekko, jossa on vähintään neljä senttimetriä leveät olkaimet, voimme vaihtaa pääntie yksinkertaisesti käyttämällä yhtä tai kahta korulukkoa. Nämä solisluun korkeudelle sijoitetut hakaset antavat mekon a selvästi erilainen ja tyylikäs sävy.

Lopuksi, Kuinka kerätä puseron kaula?, Peitä kaula

Ompele mustalla langalla siellä kangasta kuminauhan ympärillä, varo pujottamasta sitä. Käytä pieniä ompeleita väärältä puolelta ja ota muutama lanka villapaita, jotta ne eivät näy etupuolelta. Käpristynyt siellä kangasta ja pysäytä kuminauha kohtaan, jossa asetat neulan.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka korjata puseron kaula?

Käyttää a villalle sopivan kokoinen virkkuukoukku. Työskentele suoraan -lta työ. Lähteä jostakin a olkasauma ja neulo matala ommel vasemmalta oikealle. Päättynyt kaula sulje kappale viemällä lanka ketjun läpi ja pysäytä se nurinpäin -lta Työskentelen olkasaumassa.

Kuinka leventää pääntietä?

Osoita nastojen avulla pääntie niin, että kaksi etupuoliskoa sopivat täydellisesti yhteen. Varmista, ettet ota paidan takaosaa tai hihoja myös, muuten leikkaat ne ja vaurioita on vaikea korjata! Merkitse uuden viiva liidulla pääntie.

Kuinka tehdä v-pääntie?

Varmista, että kauluksen edelleen kiinnitetty osa on taitettu taaksepäin, pois leikkauspaikasta. Leikkaa tasaisesti kankaan merkkiviivaa pitkin oikealta puolelta. Pysähdy, kun saavutat V-kirjaimen kärjen. Ole varovainen katkaista vain paidan etuosa.

Kuinka kerätä pusero?

Ompele kangas kuminauhan ympärille mustalla langalla, varo pujottamasta sitä. Käytä pieniä ompeleita väärältä puolelta ja ota muutama lanka villapaita, jotta ne eivät näy etupuolelta. Kerää kangas ja pysäytä kuminauha kohtaan, jossa asetat neulan.

Kuinka riisua villapaita?

Käyttää a villalle sopivan kokoinen virkkuukoukku. Työskentele työn oikealta puolelta. Lähteä jostakin a olkasauma ja neulo matala ommel vasemmalta oikealle. Kun pääntie on valmis, sulje työ viemällä lanka ketjun läpi ja kiinnitä se kappaleen väärältä puolelta olkasaumaan.

Kuinka korjata villapaita?

varmista, että taitat kaula oikein: vedä se leuan korkeudelle ja käännä se sitten takaisin itsensä päälle siististi; kiinnitä huomiota villan ja ihon vuorovaikutukseen: jos villa aiheuttaa ärsytystä, voit käyttää pitkähihaista puuvillaista t-paitaa tai paitaa puseron alle.

Kuinka tehdä bateau-pääntie?

Venepääntie: Miten rakentaa se

  1. pisteestä «e» siirrymme olkapäälle 5 cm, piste «b»;
  2. pisteestä «x» nousemme 2 cm, piste «a»;
  3. yhdistämme «b»:n «a»:hen avulla a hieman kaareva viiva (huomio, emme piirrä tähän a suora viiva, koska valmis vaate olisi viallinen).

Kuinka korjata villakaulus?

varmista, että taitat kaula oikein: vedä se ylös -lta leuka ja taita se sitten takaisin itselleen siististi; kiinnitä huomiota villan ja ihon vuorovaikutukseen: jos villa aiheuttaa ärsytystä, voit käyttää sitä alla -lta villapaita, pitkähihainen puuvillainen t-paita tai paita.

Kuinka korjata korkea kaulus?

Yhdistä ne vain mukavan istuvan villapaidan, turkkien, tennarien, villasukkien ja menoksi! Pusero a poolokaulus se näyttää erityisen hyvältä yhdistettynä pehmeään ja hienostuneeseen mekkoon. Materiaaliyhdistelmä takaa viileän ilmeen ja trendien mukaisen.

Miten käytät villapaita villapaita?

– Puserot a poolokaulus ne voidaan tehdä kevyemmistä kankaista tai paksummasta villasta. Jos päätät käyttää raskaampaa asua, on ihanteellinen käyttää sitä yksin tai yhtä tilavan takin kanssa. Sen sijaan ottelu takin kanssa suositellaan vaaleampaa neutraalin sävyistä mallia.

Kuinka kiristää mekko vyötäröllä ilman ompelukonetta?

Laita kätesi vyötärön molemmille puolille ja tartu haluamaasi kankaaseen puristaa. Ota sama määrä molemmilta puolilta. Aseta ensimmäinen tappi paikkaan, jossa sinun täytyy poimia suurin osa kankaasta. Aseta neulat sivusauman ylä- ja alapuolelle, kunnes saat a hyvä tiiviste.

Kuinka lyhentää mekkoa ilman ompelukonetta?

Ylimääräisen kankaan leikkaamisen jälkeen taita hameen helma itse asiassa 5 senttimetriä ja silitä se niin, että taite pysyy vaikutuksena. Tässä vaiheessa loppuun lyhentää hame ilman ompele se, käytä erityistä lämpösaumautuvaa kaksipuolista teippiä ohjeen mukaan (voit käyttää myös raskaammille kankaille).

Kuinka muokata hihatonta mekkoa?

Joitakin ratkaisuja: Jos on hihatonvoit lisätä hihat voilessa, jossa nepparit sylissä hiha, jotta se voidaan irrottaa ja kiinnittää. Silk voile on hieno, jospuku se on silkki-, cady- tai puuvillasatiinia.

Kuinka muuttaa mekon pääntie?

Jonkin sisällä pukeutua Vähintään neljä senttimetriä leveillä hihnoilla voimme vaihtaa pääntie yksinkertaisesti käyttämällä yhtä tai kahta korulukkoa. Nämä solisluun korkeudelle sijoitetut klipsit antavat pukeutua selvästi erilainen ja tyylikäs sävy.

Kuinka kerätä pusero?

Ompele kangas kuminauhan ympärille mustalla langalla, varo pujottamasta sitä. Käytä pieniä ompeleita väärältä puolelta ja ota muutama lanka ompeleen, jotta ne eivät näy oikealta puolelta. Kerää kangas ja pysäytä kuminauha kohtaan, jossa asetat neulan.

Kuinka verhota pusero?

Levittää kaula Edelleen väärältä puolelta, suuntaa kumilanka pääntien oikeaan puoliskoon. Käytä joitain kiinteitä mutta näkymättömiä ompeleita edessä. Jätä vapaaksi siellä pohja. Sulje kuminauha sisään harsintalangalla tai tapeilla a pieni «tunneli» kankaasta.

Miten lyhennät paidan?

Purista ja kiinnitä sivusaumat kiristääksesi paitaa. Haluat käyttää 3–5 nastaa kainalosta pohjaan. Itse aiot tehdä siitä mukavan, voit halutessasi käyttää hakaneuloja, jotta et pistoisi itseäsi riisuessasi paitaa. Yritä kutistaa sama määrä kangasta molemmilta puolilta.


Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *