Kuinka ladata kirjoja Koboon

Valitse siirrettävät e-kirjat hiirellä Kobossa ja siirrä ne kansioon. Irrota vanha eReader ja kytke uusi Kobo. Kun järjestelmä havaitsee yhteyden, vedä e-kirjakansio hiirellä kuvakkeen päälle Kobo eReader.

Kirjojen siirtäminen PC:stä Koboon Liitä mikro-USB-kaapeli eReaderiin ja tietokoneeseen. Huomautus: Jos et näe ikkunaa, seuraa tämän artikkelin ohjeita nähdäksesi USB-vianmääritysvaiheet. Etsi tietokoneeltasi KoboeReader-niminen asema. Vedä PDF- tai ePub-tiedosto kohtaan «Kobo eReader».

Myös, kuinka voin ladata Kobosta ostetun kirjan?, ladata kaikki kirjat se voi olla hyödyllistä, jos haluat käyttää kaikkia omiasi kirjat käyttämättä Wi-Fi-yhteyttä.

  1. Siirry aloitusnäyttöön.
  2. Napauta kuvaketta. Minun kirjat näytön alareunassa.
  3. Napauta kuvaketta. Lisää harmaassa palkissa.
  4. Napauta Lataa kaikki.

Lopuksi, kuinka luen Kindle-kirjoja Kobosta?, ei, valitettavasti tämä ei ole mahdollista muodon vuoksi sytyttää eroaa formaatista kobo. On sovelluksia, joiden avulla voit muuttaa muotoa sytyttää muodossa kobo, mutta en voi kertoa, toimivatko ne. The kobo e-kirja voit ostaa ne suoraan päällä sivusto kobo tai päällä La Feltrinelli tai In Mondadori.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka siirtää tiedostoja puhelimesta Koboon?

Yhdistä puhelin tietokoneellesi USB-kaapelin kautta. Päällä puhelin, napauta «Lataa tämä laite USB:n kautta» -ilmoitusta. Valitse «Käytä USB:tä varten» -kohdassa Siirrä tiedosto. Ikkuna avautuu tietokoneellesi Android-tiedosto Siirtää.

Kuinka vaihtaa kirjat PC:stä Koboon?

Etsi tietokoneeltasi KoboeReader-niminen asema. Vedä PDF- tai ePub-tiedosto kohtaan «Kobo eReader». Poista eReader: Napsauta hiiren kakkospainikkeella «KOBOeReader»-asemaa tietokoneen työpöydällä ja napsauta sitten Poista.

Kuinka ladata kirjoja Caliberista Koboon?

Siirrä e-kirja kohteeseen Kobo ja lisää se joukkoon Kaliiperi. Aloitetaan nyt klo siirtää e-kirja aiheesta Kobo. Napsauta vasemmassa yläkulmassa «Lisää kirjat«. Tuetut muodot Kobo ne ovat EPUB, PDF, TXT, CBZ ja CBR.

Kuinka lukea Kindle-kirjoja Kobosta?

ei, valitettavasti tämä ei ole mahdollista, koska sytyttää eroaa formaatista kobo. On sovelluksia, joiden avulla voit muuttaa muotoa sytyttää muodossa kobo, mutta en voi kertoa, toimivatko ne. The kobo e-kirja voit ostaa ne suoraan päällä sivusto kobo tai päällä La Feltrinelli tai In Mondadori.

Kuinka ladata tiedosto Kobosta?

Napsauta Omat kirjat. Napsauta Lataa. Klikkaa Lataa tiedosto.

Kuinka lukea Kindle-muotoa Kobossa?

ei, valitettavasti tämä ei ole mahdollista, koska sytyttää eroaa formaatista kobo. On sovelluksia, joiden avulla voit muuttaa muotoa sytyttää muodossa kobo, mutta en voi kertoa, toimivatko ne. E-kirjoja kobo voit ostaa ne suoraan päällä sivusto kobo tai päällä La Feltrinelli tai In Mondadori.

Kuinka ladata PDF-tiedosto Kobosta?

Päällä tietokoneessa, etsi asema nimeltä «KoboeReader». Vedä tiedostoa PDF tai ePub asemassa»Kobo eReader». eReaderin poistaminen: Napsauta päällä aseman oikea painike «KOBOeReader» päällä tietokoneen työpöydällä ja napsauta sitten Poista.

Kuinka jakaa Kobo-kirjoja?

Tällä hetkellä ei ole mahdollista lainata tai Jaa sinun Kobo kirjat toisen henkilön kanssa. THE kirjat kirjastossasi on linkitetty tiliisi Kobo ja salasanasi.

Kuinka ladata e-kirjoja Amazonista Koboon?

Valitse hiirellä e-kirja Mitä haluat siirto Kobolle ja siirrä ne kansioon. Irrota vanha eReader ja kytke uusi Kobo. Kun järjestelmä havaitsee yhteyden, vedä kansiota hiirellä e-kirja kuvake Kobo eReader.

Kuinka lukea Google Play -kirjoja Kindlessä?

sinä pystyt lukea kirjat alkaen Google pelata päällä useimmat e-lukijat Amazon-laitteita lukuun ottamatta Kindle. Sinun on ladattava ne päällä tietokoneellesi ja siirrä ne e-lukijaan. Voit tehdä tämän lataamalla Adobe Digital Editions -sovelluksen. Huomautus: Ostamasi e-kirja voidaan liittää vain yhteen Adobe-tunnukseen.

Kuinka siirtää e-kirjoja puhelimesta Koboon?

Synkronoi sovelluksesi Kobo Kirjat äskettäin ostetun sisällön lataamiseen älypuhelimeesi tai tablet-laitteeseen Android.

  1. Napauta sovelluskuvaketta Kobo e-kirjoja. Huomautus: Sovelluskuvake voi näyttää erilaiselta. …
  2. Napauta kuvaketta. Toiminnot näytön yläosassa. …
  3. Napauta Synkronoi.

Kuinka siirtää kirjoja Koboon ilman kaapelia?

Voit synkronoida eReaderin kautta Wifi:

  1. Siirry aloitusnäyttöön.
  2. Napauta Sync-kuvaketta näytön yläreunassa.
  3. Napauta Synkronoi nyt. eReader muodostaa yhteyden Wifi ja lataa kaikki saatavilla olevat e-kirjat tai päivitykset.

Kuinka siirtää tiedostoja PC:stä Koboon?

Etsi tietokoneeltasi KoboeReader-niminen asema. Vedä tiedosto PDF tai ePub asemassa «Kobo eReader». Poista eReader: Napsauta hiiren kakkospainikkeella «KOBOeReader»-asemaa tietokoneen työpöydällä ja napsauta sitten Poista.

Kuinka synkronoin Koboni?

Sinä auki Kobo Työpöytä tietokoneellasi. Kirjaudu sisään näytön yläreunasta ja kirjaudu sisään. Napsauta kuvaketta Synkronointi näytön yläreunassa. Sinun eReader on synkronoitu ja päivitetty uusimmilla kirjoilla.

Kuinka lataan kirjan tietokoneeltani Koboon?

Liitä mikro-USB-kaapeli eReaderiin ja tietokoneeseesi. Huomautus: itse et näe ikkunaa, seuraa tämän artikkelin ohjeita nähdäksesi USB-vianmääritysvaiheet. Päällä tietokoneessa, etsi asema nimeltä «KoboeReader». Vedä tiedostoa PDF tai ePub ajossa»Kobo eReader».

Mistä voin ladata Caliberin ilmaiseksi?

Ensin on siis yhdistetty lataussivulle Kaliiperinapsauta käyttöjärjestelmäsi kuvaketta (esim. Windows tai Windows 64, Windowsin 64-bittisille versioille) ja napsauta seuraavalla sivulla Lataa-linkkiä Kaliiperi sijaitsee lähellä käyttöjärjestelmäkuvaketta.

Mihin Caliber laittaa muunnetut tiedostot?

The tiedosto se tallennetaan «My Digital Editions» -kansioon, josta se voidaan sitten tuoda kirjastoon kaliiperi.


Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *