Kuinka lähettää valokuvia uudelleen Instagramissa

Sinun tarvitsee vain avata tarina, johon sinut on merkitty, ja painaa päällä Lisää tämä sisältö tarinapainikkeellesi ja kirjoita kommentit tai mukautukset ennen uudelleenjulkaisemista.

Kuinka jakaa valokuva uudelleen Instagramissa?, Lähetä hakemukset uudelleen Instagram

 1. Avata Instagram;
 2. Etsi profiili jonka hän julkaisi kuva kiinnostuksesi kohteista jakaa uudelleen;
 3. Valita kuva kysymyksessä;
 4. Valitse vaihtoehdoista Kopioi URL-osoite Jaa«;
 5. Avaa Repost for Instagram valitsemalla kuva hankittu;

Myös Kuinka lähettää uudelleen Instagramissa?, Tehtävä postata uudelleen instagramissa kuvakaappauksella sinun tarvitsee vain avata Instagram ja valitse sisältö / viesti, jonka haluat lähettää uudelleen / jakaa. Ota tässä vaiheessa kuvakaappaus (kuvakaappaus) ja jaa sitten otettu kuva päällä sinun profiili.

Lopuksi, kuinka jaat yhden rullan toisesta Instagramissa?, Jakaminen a oma Kela jo julkaistu

 1. Avaa sovellus Instagramista;
 2. Mennä päällä sinun profiili;
 3. Selaa syötettäsi, kunnes löydät sen Kela kiinnostaa sinua;
 4. Napauta päällä lentokoneen symboli of paperi (joka tässä tapauksessa symboloi jakamista);
 5. Valitse tässä vaiheessa kohta «Lisää kela tarinaasi «;

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka julkaista kela uudelleen Instagramissa?

Paina sitten päällä Lähetä uudelleen -painike avoimessa näytössä, valitse kohde Instagram avautuvasta valikosta ja annat luvan käyttää sovellusta Instagram. A kun jälkimmäinen on auki, paina päällä Historia-painiketta ja lähetä video uudelleen päällä tarinasi napauttamalla päällä Sinun tarinasi -painike.

Kuinka jakaa valokuvia Instagramissa?

Tässä suhteessa onnistuaksesi tässä yrityksessä, etsi kiinnostava viesti ja paina lentokonekuvaketta, joka sijaitsee alakulmassa. Napauta sitten päällä item Lisää viesti tarinaasi ja lopuksi paina päällä Sinun tarinasi -painike, jolla voit julkaista tarinan Instagramissa, Miten yleensä teet.

Kuinka jakaa Instagram-viesti uudelleen?

Sisään vaihtoehto on myös mahdollinen Jaa the lähettäjä käyttäjä, jolla ei ole a yksityinen profiili riippulukolla, voit tehdä tämän vain jatkamalla sisään tällä tavalla:

 1. napauta «jaa» -kuvaketta (muotoinen of lentokone of paperi);
 2. valitse «Lisää lähettää tarinaasi «;

Kuinka jakaa julkaisu, johon sinut on merkitty Instagramissa?

Sinun tarvitsee vain avata tarina sisään mikä kuusi osavaltio merkittypainaa päällä -painike Lisää tämä sisältö tarinaasi ja lisää ensin kommentit tai mukautukset of suorittaa uudelleenpostituksen. Kätevää, eikö?

Kuinka julkaista tarina uudelleen Instagramissa?

Kuinka julkaista tarina uudelleen Instagramissa johon sinut on merkitty

Vieritä siksi yläreunassa olevaa tarinaluetteloa, avaa sisältö, johon sinut on merkitty, ja napauta päällä -painike Lisää tämä sisältö omaasi historiajoka sijaitsee näytön alareunassa.

Kuinka jakaa kelan muita Instagramissa?

Android

 1. Avaa sovellus Instagramista;
 2. Mennä päällä sinun profiili;
 3. Selaa syötettäsi, kunnes löydät sen Kela kiinnostaa sinua;
 4. Napauta lentokonekuvaketta of paperi;
 5. Valitse tässä vaiheessa kohta «Lisää kela tarinaasi «;
 6. Lisää nyt, jos haluat, a suodatin, tarrat, a tekstiä tai muuta;

Milloin kela kannattaa jakaa?

Onko sinulla a julkisella tai yksityisellä tilillä voit Jaa sinun kela Tarinoissa, lähimpien ystävien kanssa tai sisällä a suora viesti. Jos teet niin, sinun kela se käyttäytyy kuin a Normaali tarina: ei jaeta Kelat Tutki, se ei näy profiilissasi ja katoaa 24 tunnin kuluttua.

Kuinka jakaa kela TikTokista?

Videoiden lataamiseen kirjoittanut TikTok ilman logoa kopioi videosi linkki painamalla «Jaa»-painiketta ja sitten «Kopioi linkki». Siirry sitten osoitteeseen musicallydown.com ja liitä linkki sille varattuun tilaan. Tämä lataa videon ilman logoa TikTok ja voit julkaista sen Kelat ilman mitään seurauksia.

Kuinka jaat muiden videoita Instagramissa?

A suosituista sovelluksista jaettavaksi a sisältö Instagramissa on Repost Instagramillesaatavilla ilmaiseksi sekä App Storesta että päällä Google Play. Kun olet ladannut sen, etsi se a sisältöä sitä Joo haluaa jakaa, kosketa kolmen pisteen kuvaketta (…) ja of sen jälkeen «Kopioi linkki».

Kuinka jakaa Reel Instagram Storiesissa?

varten Jaa a kelapaina vain «Jaa» -painiketta leikkien muokkaamisen jälkeen. Sisään muoto»TarinoitaSinulla on mahdollisuus of valitse, haluatko myös jakaa ne tarinana ystäviesi kanssa tai suoraan viestillä.

Kuinka lähettää valokuva toisesta henkilöstä Instagramiin?

valitse «Lisää viesti tarinaasi»; siirrä ja muuta kokoa kohtaan ilo kuva o jaettu video; paina «Lähetä kohtaan«->»siellä tarinasi ”->“ Jaa ”.

Kuinka julkaiset valokuvan Instagramissa?

siellä kuinka lähettää kuvia ja/tai video Instagramissa ilman että he jäävät chattiin:

 1. Avaa sovellus Instagram.
 2. Napsauta Viestit-kuvaketta /Suoraan Yläoikea.
 3. alkaa a keskustella yhden tai useamman kontaktin kanssa.
 4. Napauta kamerakuvaketta vasemmassa alakulmassa.
 5. Ampua valokuva tai nauhoita video.

Kuinka ladata kuvia Instagramiin ilman jakamista?

Sinä ihmettelet kuinka ladata kuvia Instagramiin ilman julkaista ne? Voit tehdä tämän laittamalla kuvan luonnoksiin. Voit tehdä tämän palaamalla takaisin käyttämällä vasenta nuolinäppäintä ennen painamista päällä Jaa-painike ja napauta sitten päällä Tallenna luonnos, jotta voit suorittaa toiminnon loppuun.

Kuinka jakaa Instagram-julkaisuja tarinoissa?

Jaa a lähettää suoraan syötteestä Tarinoissa se on aika yksinkertaista. Voit tehdä tämän napsauttamalla lentokoneen muotoista kuvaketta (yleensä käytetään lähettää Suora) ja valitse «Lisää lähettää tarinallesi «nyky sisään ponnahdusvalikon yläosassa.

Kuinka jakaa a Instagram-postaus?

napauta «jaa» -kuvaketta (paperitason muotoinen); valitse «Lisää lähettää tarinaasi «; siirtää jaetun valokuvan tai videon kokoa haluamaksesi; paina «Lähetä» -> «Sinun tarinasi» -> «Jaa».

Kuinka lähettää uudelleen viesti, johon sinut on merkitty?

Selitän sen sinulle heti, se on hyvin yksinkertaista. Ensinnäkin, a kun olet käynnistänyt sovelluksen ja löytänyt sen lähettää jonka haluat jakaa, paina Jaa-painiketta oikeassa alakulmassa lähettää sama; napauta sitten tarinasi Jaa-kohdetta.

Kuinka julkaisen viestin uudelleen Instagramissa?

Miten postata uudelleen postaus arkistoitu Instagramissa

Voit tehdä tämän painamalla päällä Sinun valokuvasi profiili oikeassa alakulmassa (sovelluksen pääsivulla) ja napauta sitten ≡-kuvaketta oikeassa yläkulmassa. Paina sitten päällä Arkistoi kohde ja paina tästä esikatselua lähettää jonka haluat julkaista uudelleen.


Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.