Kuinka laittaa huivi kaulaan

Kuinka käytät Hermes-huivia?, Perinteisin tapa pukeutua huivi of Hermès käyttää sitä kaulassa.

Syötä foulard of Hermès takin kauluksen alle.

 1. Kiristä foulard pituussuunnassa. …
 2. Käännä takin kaulus ylös ja järjestä takin keskiosa foulard niskassasi.

Myös Kuinka käyttää huivia tyylikkäässä mekossa?, Voit tehdä sen a kiedo kaksinkertaisesti kaulan ympärille ja anna molempien päiden pudota rennosti tai sido se päällä edessä kanssa a pehmeä ja tilava rusetti. Jos haluat suorittaa loppuun a Katso a hieman muodollisempi, kääri se kaulasi ympärille ja tuo kaksi päätä olkapäiden taakse, jolloin ne putoavat luonnollisesti.

Lopuksi, kuinka käytät neliömäistä huivia?, jos haluat a omaperäisempi ratkaisu, käytä sitä kaulakoruna! Solmu foulard itsensä päälle a muutaman kerran luodakseen solmuja, jotka luovat «riipus»-efektin a vähän liikettä. Aseta se oman kaulasi ympärille Miten On a collier, yhdistä päät niskaan. Ja siinä se!

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka laittaa huivit päälle?

Kuinka käytät jalokivihuivia?

Täydellinen alkaen käyttää kuin yksi huivi kaulassa, joten neuvoja on pujota se kaulan ympärille niin, että molemmat pehmeät päät putoavat vartaloa pitkin. Tällainen foulard voidaan yhdistää a pitkä nestemäinen mekko, V-pääntie, sandaalit helmi ja kytkin.

Kuinka laittaa Hermès-huivipidike päähän?

Käytä foulard of Hermès kuten jos se olisi perustuote.

 1. Ota kaksi foulard ja taita ne pituussuunnassa, kunnes saat kaksi pitkää säiettä. …
 2. Solmi ne kaksi foulard taitettuna niiden väliin. …
 3. Kiedo pitkä kappale kaulasi ympärille ja sido se leuan alle tai toiseen korvaan Miten jos se itse asiassa olisi jousi.

Kuinka käyttää stolia seremoniamekossa?

käyttää a varasti päälle a puku Raitis

 1. Pujota se vain olkapäiden ympärille ja sido se rystysseihin päällä edessä hieman sivuttaisasennossa, juuri olkapään alapuolella;
 2. siellä varastitässä tapauksessa se voidaan kastaapuku tai päinvastoin hauskempaa ja nuorekkaampaa vaikutusta varten.

Kuinka peittää selkäsi häissä?

Jos seremonia on kirkossa, se on hyviä tapoja peittää aina – jos alasti – hartiat, kohtaan esimerkiksi varastamalla. «Ei» liian anteliaalle pääntielle, huimaavalle halkiolle, nihkeille mekoille ja rohkeille kalvoille on kategorinen.

Kuinka pukeutua tyylikkääseen mekkoon?

Kuinka käyttää a puku tyylikäs: 6 vinkkiä virheiden välttämiseksi

 1. Aloita takista. Deagreez / Stock. …
 2. Valitse täydellisesti istuvat housut. Nadtochiy / Stock. …
 3. Valkoisella paidalla et ole koskaan väärässä. Kiuikson / Stock. …
 4. Hyödynnä liivi. NejroN / Stock. …
 5. Älä unohda kravattia. …
 6. Kyllä muille pienille lisävarusteille.

Miten käytät miesten huivia?

The foulard sitä voi itse asiassa käyttää myös kaulassa kuin yksi yhteinen solmu, mutta ohittaa klassisen solmun viimeisen vaiheen, jolloin etupää kulkee sen peittävän solmun yli.

Kuinka käytät Hermès-huivia?

Käytä Hermès-huivi jos olisi a Hiutale.

 1. Ota kaksi foulard ja taita ne pituussuunnassa, kunnes saat kaksi pitkää säiettä. …
 2. Solmu kaksi foulard taitettu väliin of Ne. …
 3. Kiedo pitkä kappale kaulasi ympärille ja sido se leuan alle tai samanaikaisesti a korva Miten jos se itse asiassa olisi a Hiutale.

Kuinka voit käyttää stolia?

Sitten on «alkaen seremonia«: Aseta varasti keskellä kaulan takana kaksi läppä viedään käsivarsien alta ja sidotaan solmulla selän taakse: tämä menetelmä sopii erinomaisesti olkapäiden peittämiseen kirkossa, mutta myös keväälle tyypillisesti suojautumiseen raikkaasta ilmasta.

Kuinka laittaa stole hienolla tavalla?

A toinen vähemmän perinteinen mutta tyylikkäämpi tapa on laittaa tämä kangas pois kääntämällä sitä olkapäiden ympäri, jotta ne molemmat näkevät. siellä voit rullata Miten jos olisi a huivi antaa sen pudota hyvin pehmeäksi niin, että se lepää olkapäillä paljastaen lapaluiden.

Kuinka käyttää stolia olkapäivystyksenä?

Paikka a kankaan läppä takana a olkapää; Anna sen roikkua hieman; Kierrä se kaulasi ympäri toiselle olkapäälle ja sitten takaisin siellä takaisin, kanteen asti siellä ensimmäinen osa kangasta; Tällä tavoin a läppä roikkuu olkapään etuosassa, toinen takana.

Kuinka pukea suorakaiteen muotoinen maxi-huivi?

Se on yksi helpoimmista ja nopeimmista pukeutumistavoista huivi. Itse asiassa tekemistä riittää a ajaa kanssa huivi kaulan ympärille ja anna molempien päiden roikkua alas edestä. Leventää silmukkaa antaaksesi lisää pehmeyttä ja ilmaa huivi. Ota huivi ja kierrä se kaulan ympärille.

Mitä laittaa harteillesi häissä?

Vaaleasta sifonista, organzasta, silkkisatiinista tai kashmirista valmistettu stole on juuri oikea peite hartiat eleganssilla, mutta on muitakin ratkaisuja. The bolero tai olkapää kohautus näyttää a lyhyt takki, jossa pitkät tai lyhyet hihat.

Kuinka peittää hartiat kirkossa?

Hartiat kannet

Jos seremonia on käynnissä kirkkopukeutumiskoodin mukaan hartiat peitetään kunnioituksen merkiksi. Ja toisin kuin Emma Stone, jos valitussa asussa ei ole hihoja, tarvitset silkkipashminan, jolla peittää pääntie.

Mitä laittaa päälle peittämään hartiat?

Ihanteellisia ratkaisuja voisivat olla nämä satiinireunaiset stoletit (saatavana eri väreissä) tai voile-, kulta- tai hopeatuolit.

Kuinka peittää morsiamen olkapäät?

Sormus olkapäivystys sopii hyvin kaikentyyppisten mekkojen kanssa vaimo, myös organzaa ja pitsiä. Se on hyvin yksinkertainen putkimainen olkapäiden kohautus, helppo ja mukava käyttää. Satiinista tai tylliä se on kangasrengas, joka liukuu ja peittää hartiat ja takana vaimo.

Kuinka tehdä tyylikäs mekko rento?

Jos toisaalta pukeutua on ohuet olkaimet, voit korjata sen heti pukemalla a pusero tai a musta nahkatakki. Lopuksi lisäys a vyö, joka ei ehkä ole klassinen, vähättelee mekkoa välittömästi ja antaa sen a odotan lisää rento ja siksi vähemmän tyylikäs.


Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.