Kuinka lisätä hevosvoimaa bensiinimoottoriin

Hevosten kasvattaminen Yksi yksinkertaisimmista asioista, joita voit tehdä hevosten kasvattamiseksi hevoset on tehdä autosta mahdollisimman kevyt. Tällä tavalla paino/tehosuhde paranee. Poista kaikki tarpeeton ja jätä minimiin sen suorituskyvyn optimoimiseksi. Asenna jälkimarkkinoiden pakojärjestelmä.

Myös Kuinka lisätä bensiiniauton HP:tä?, Välittömin tapa on lisäämään ahtopaine, mutta kaikkea on tuettava myös ECU-kartoituksen säädöllä, kun taas johdonmukaisempi viritys sisältää myös suuremman turboahtimen asennuksen, mutta varo turboviivettä!

Lopuksi kuinka lisätä vapaasti hengittävän bensiinimoottorin HP:n tehoa?, saada enemmän tehoa a hengitetty moottori siksi on tarpeen työskennellä «latauksen korvaamiseksi» kutsutun prosessin parissa, toisin sanoen työstää järjestelmän kapasiteettia moottori päästä eroon palaneista kaasuista ja ottaa vastaan ​​uutta latausta.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka monta hevosta voidaan lisätä ohjausyksiköllä?

Useimmissa tapauksissa, kanssa hyvässä kunnossa olevat potkurit, on mahdollista lisätä tehoa noin 15 %:iin, joka voi nousta jopa 25 % kanssa ahdettuihin moottoreihin.

Kuinka parantaa bensiinimoottorin suorituskykyä?

Kuinka monta hevosvoimaa voit ansaita yhdistämällä ECU:n uudelleen?

Yhdistä ECU uudelleen se tarkoittaa tehdastietojen muuttamista uudella ja intensiivisemmällä kartoituksella: jos auto lähtee tehtaalta 100 CV tehoa, uudelleenkartoinnilla on mahdollista saada se esimerkiksi 120:een CV135 tai jopa 150 CV.

Kuinka monta CV:tä voidaan antaa ECU:lle?

Useimmissa tapauksissa hyväkuntoisilla moottoreilla on mahdollista nostaa tehoa noin 15 %:iin, mikä voi nousta jopa 25 %:iin ahdettuilla moottoreilla.

Kuinka lisätä vapaasti hengittävän bensiinimoottorin hevosvoimaa?

Saadakseen enemmän tehoa ulos vapaasti hengittävä moottori siksi on tarpeen työskennellä mainitun prosessin parissa of «Latauksen vaihto», eli työskentely kapasiteetilla moottorista päästä eroon palaneista kaasuista e of ottaa vastaan ​​uusi maksu.

Kuinka lisätä vapaasti hengittävän moottorin vääntömomenttia?

Yksinkertaisempi ratkaisu: turbo, ehkä vaihtelevalla geometrialla. Muut ovat lievittäviä, koska lisäämällä pari alaosassa häviö korkealla kierrosluvulla yleensä kasvaa. Otetaan esimerkiksi venttiilinnostimet. Mitä enemmän se viivästyy, sitä enemmän moottori Se * työntää * ylös ja häviää alas.

Kuinka lisätä koneen tehoa?

Välitön tapa on se lisäämään paine of ahtoamista on kuitenkin tuettava myös ECU-kartoituksen säädöllä, kun taas johdonmukaisempi viritys vaatii myös asennusta of ylimitoitettu turboahdin, mutta varo turbon viivettä!

Kuinka lisätä bensiinimoottorin vääntömomenttia?

varten lisää vääntömomenttia voimaa on lisättävä of jokainen räjähdys, joka on saavutettavissa tai lisäämällä määrää of polttoainetta huoneessa of palaminen (eli saman hyötytilavuuden lisääminen, eli siirtymä) tai palamisen laadun parantaminen.

Kuinka lisätä dieselmoottorin tehoa?

Suorita ohjausyksikön toimenpiteet erikoiskeskuksessa saadaksesi parhaat esitys turvallisimmalla tavalla. L’lisääntyä of esitys aiheuttaa suurempaa rasitusta jarrujärjestelmään ja jäähdytykseen. Jotta ei synny liian suurta stressiä, lisäämään teho enintään 10-15 %

Kuinka lisätä bensiinimoottorin tehoa?

A yksinkertaisimmista asioista kasvattaa hevosia onko tuo of tee autosta mahdollisimman kevyt. Tällä tavalla paino/tehosuhde paranee. Poista kaikki tarpeeton ja jätä minimiin sen suorituskyvyn optimoimiseksi. Asenna järjestelmä of jälkimarkkinoiden pakokaasu.

Kuinka parantaa auton suorituskykyä?

3. Lisää kiihtyvyyttä – ECU:n uudelleenkartoitus

  1. Injektio of pohja.
  2. Turbon paine.
  3. Määrä of polttoainetta.
  4. Rajoittaja of pari.
  5. Rajoittaja of nopeus
  6. DPF:n regeneraatiot (hiukkassuodatin) ja kaasun lämpötila of pakokaasu (savuisuus)
  7. Määrä of diesel / bensa.
  8. Raidepaineet.

Kuinka paljon auton uusiminen maksaa?

siellä uudelleenkartoitus ohjausyksiköstä se maksaa yleensä 300-500 euroa, johon on lisättävä uuden hyväksynnän kustannukset lain noudattamiseksi.

Mitä tapahtuu, jos yhdistät ECU:n uudelleen?

Rikoksentekijöiden rangaistukset ovat melko korkeat: sakko, ajoneuvon takavarikointi ja liikenneonnettomuuden sattuessa oikeus vakuutuskorvaukseen voi laukaista.

Kuinka kauan ECU:n uudelleenkartoitus kestää?

kaksi tuntia

Mitä ohjausyksikön muutos tarkoittaa?

Sarjakuvaus mahdollistaa of kirjoittaa tiedot uudelleen ohjausyksiköstä ottamatta riskiä of vaikuttaa takuuseen alkaen auto. Täydellisyyden vuoksi on sanottava, että monet autonvalmistajat varustavat autonsa ohjausyksiköistä anti-tuning, jonka parametreja ei voi muuttaa.

Kuinka paljon ECU:n kartoitus maksaa?

500 euroa

Kuinka lisätä vapaasti hengittävän moottorin vääntömomenttia?

Yksinkertaisempi ratkaisu: turbo, ehkä vaihtelevalla geometrialla. Muut ovat lievittäviä, koska lisäämällä pari alareunassa tappio suurilla luvuilla yleensä kasvaa of kääntyy. Otetaan esimerkiksi venttiilinnostimet. Mitä enemmän se viivästyy, sitä enemmän moottori Se * työntää * ylös ja häviää alas.


Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.