Kuinka näen, kuka katsoo Facebook-profiiliini

Selvennetään heti: tule Facebook ei ole työkalua, jonka avulla käyttäjät voivat tehdä sen katso kuka ovat vieraita oma profiili; Jos näet ympärilläsi sovelluksia, jotka ylpeilevät tästä, pysy kaukana niistä: ne ovat väärennettyjä.

Kuinka nähdä Facebookissa Kuka katselee profiiliasi?, From tietokone – kirjaudu sisään Facebookiin häneltä sivu main (tai sen sovelluksesta varten Windows 10), napsauta päällä tuote La sinun tarina löytyy Tarinat-laatikosta e Katso käyttäjät, jotka katselivat sisältöä sijoitetun tarinan tiedot -ruudun kautta päällä oikein.

Myös, Kuka vierailee Facebook 2021 -profiilissani?, Ei, sitä ei voi tietää joka vierailee sinun Facebook profiili. … Mark Zuckerberg itse, menestyneen sosiaalisen verkoston omistaja, on toistuvasti todennut tämän Facebook ei paljasta näitä tietoja eikä millään sovelluksella ole pääsyä niihin.

Lopuksi, kuinka nähdä, kuka katsoo Facebook-profiiliini ilman ystävyyttä?, Selitän heti yhden asian: Facebook ilmoittaa, ettei sitä ole mahdollista tietää WHO vierailla omassasi profiili ja että nämä tiedot eivät ole saatavilla edes API:n kautta. FB:n antamien viitteiden mukaan se on myös mahdotonta kolmansille osapuolille.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka näen kuka vierailee Facebook-profiilissani?

Tietokoneelta – kirjaudu sisään Facebook napsauta sen pääsivulla (tai Windows 10:n sovelluksessa) kohtaa Your story that Joo etsi Tarinat-ruudusta ja katso sisältöä katsoneita käyttäjiä oikealla olevan tarinan Tiedot-ruudun kautta.


Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *