Kuinka nähdä kamerat matkapuhelimessa

Jotta voit katsella kuvia tai videoita, jotka on ottanut reaaliajassa kamerasuoraan puhelimessatai toisessa mobiililaitteessa Miten tabletille tai tietokoneelle, sinun on ladattava erityinen videovalvontasovellus, joka toimii viestintävälineenä kännykkä ja videokamera…

Kuinka näen kamerat matkapuhelimessani?, Yhdistä KAMERA PUHELIMESSA

Suoritettavat vaiheet ovat yleensä 3: Avaa matkapuhelimen wifi ja katso käytettävissä olevien wifi-verkkojen luetteloa. Yhdistä matkapuhelimen Wifi verkkoon, jonka on luonut kamera itse. Avaa sovellus kamera ja katso se, jos haluat käyttää sitä paikallisesti.

Lisäksi mitä sinun tulee tehdä nähdäksesi valvontakamerat tietokoneellasi?, Kuinka nähdä kaupungin kamerat päällä Internet

 1. EarthCam – on yksi tunnetuimmista portaaleista, jonka avulla voit katso monien kaupunkien web-kameroita. …
 2. Webviewcams – on toinen loistava verkkosivusto, johon pääsee PCälypuhelimella ja tabletilla, jonka avulla voit katsella materiaalia verkkokameroista ympäri maailmaa.

Lopuksi Kuinka nähdä kamerat ip-osoitteella?, Jos sinulla ei ole tietokonetta tai haluat luottaa älypuhelimeen tai tablettiin katso IP-kamerat asennettuna kotiisi (tai yritykseesi), voit arvioida AtHome Cameran, aiemmin mainitsemani PC-ohjelmiston «kumppanisovelluksen», käyttöä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miksi emme näe kameroita?

Syyt, miksi kameroita ei näy ne voivat olla erilaisia. … Varmista, että tämä on päällä, että se on kunnolla kytketty ja kytketty kamera-videonauhuri on tukevasti paikallaan. Itse Ongelmana on edelleen teknologia kamerat on yhteensopiva videonauhurisi kanssa.

Kuinka nähdä kamerat?

Tässä tapauksessa yhteys on hyvin yksinkertainen – sinun tarvitsee vain kytkeä kaapelisi kaksi RJ45-liitintä yhteen reitittimen LAN-porteista ja sopivaan tuloporttiin kamera.

Kuinka näen kamerat iPhonessa?

TrackView on sovellus, joka on saatavana Androidille ja iOS jonka avulla voit seurata kotiasi omasta käsistäsi iPhone käyttämällä toista älypuhelinta kamerana. Sovellus on ilmainen, mutta tilaamalla jokin liittymäsopimuksista (alkaen 2,99 euroa / kk tai 24,99 euroa / vuosi 7 päivän ilmaisella kokeilujaksolla).

Kuinka ohjata videovalvontaa etänä?

Katsoaksesi kameraa etänä, sinun on sallittava sen kommunikoida reitittimesi/modeemisi kanssa; Tätä varten sinun on avattava reitittimen kameran «HTTP»-portti. Kun hän sitten käyttää reititintä, hänen on löydettävä valikko ovien avaamista varten.

Kuinka nähdä IP-kamera PC:llä?

IP-kamera Viewerin avulla voit katsella suoraa videota kohteesta kamerat USB tai IP tietokoneessa. Käytä mitä tahansa kamera USB tai IP pitääksesi silmällä kotiasi, toimistoasi, parkkipaikkaasi tai missä tahansa tarvitset turvallisuutta. Katso videot saadaksesi lisää IP-kamerat suoraan päällä Sinun tietokoneesi.

Kuinka näen kamerani matkapuhelimessani?

KYTKEÄ KAMERA PUHELIMESSA

Suoritettavat vaiheet ovat yleensä 3: Avaa wifi kännykkä ja katso luettelo käytettävissä olevista wifi-verkoista. Kytkeä kohteen Wifi kännykkä kameran itsensä luomaan verkkoon. Avaa kamerasovellus ja katso sitä, jos haluat käyttää sitä paikallisesti.

Miten näen kamerat PC:llä?

Kuinka nähdä kamerat kaupungit internetissä

 1. EarthCam – on yksi tunnetuimmista portaaleista, jonka avulla voit katso monien kaupunkien web-kameroita. …
 2. Webviewcams – on toinen loistava verkkosivusto, johon pääsee PCälypuhelimella ja tabletilla, jonka avulla voit katsella materiaalia verkkokameroista ympäri maailmaa.

Kuinka nähdä kamerat iPhonessa?

TrackView on sovellus, joka on saatavana Androidille ja iOS jonka avulla voit valvoa taloa alkaen oma iPhone käyttämällä toista älypuhelinta kamerana. Sovellus on ilmainen, mutta tilaamalla jokin tilaussuunnitelmista (alkaen alkaen 2,99 euroa / kk tai 24,99 euroa / vuosi 7 päivän ilmaisella kokeilulla).

Millaisena näet matkapuhelimesi kamerat?

YHDISTÄ KAMERA PUHELIMEEN

Suoritettavat vaiheet ovat yleensä 3: Avaa wifi kännykkä ja katso luettelo käytettävissä olevista wifi-verkoista. Kytkeä kohteen Wifi kännykkä luomaan verkkoon kamera itse. Avaa sovellus kamera ja katso se, jos haluat käyttää sitä paikallisesti.

Kuinka ohjata kotia etänä matkapuhelimella?

Lataa vain sovellus ja käytä kameraa puhelin.

5 Sovellus valvontaa varten Koti älypuhelimellasi

 1. 1 – IP-verkkokamera. IP Webcam on videovalvontasovellus a etäisyys alkaen kännykkä. …
 2. 2 – Alfred. …
 3. 3 – Piketin IP – Kamera. …
 4. 4 – Vartijan IP – Kamera. …
 5. 5 – Camy – Vauvan ja lemmikin suora videovalvonta.

Kuinka verkottaa kamerat?

Tässä tapauksessa yhteys on hyvin yksinkertainen – sinun tarvitsee vain kytkeä kaapelisi kaksi RJ45-liitintä yhteen reitittimen LAN-porteista ja sopivaan tuloporttiin kamera.

Kuinka nähdä IP-kamera tietokoneessa?

Kuinka nähdä kaupungin kamerat päällä Internet

 1. EarthCam – on yksi tunnetuimmista portaaleista, jonka avulla voit katso the web-kamera monista kaupungeista. …
 2. Webviewcams – on toinen loistava verkkosivusto, johon pääsee PCälypuhelin ja tabletti, jonka avulla voit katsella materiaalia web-kamera sijoitettu kaikkialle maailmaan.

Kuinka löytää kameran tunnus?

Windowsista voit napsauttaa «Laiteasetukset» ja siirtyä kohtaan «Verkko> Tila». löytö kameran IP-osoite. Tai voit myös viitata ohjelmistoosi of reitittimen konfigurointi ja haku a näyttö, joka näyttää yhdistettyjen DHCP-asiakkaiden IP-osoitteet.

Kuinka nähdä IP-kamera Internetissä?

Jos sinulla ei ole tietokonetta tai haluat luottaa älypuhelimeen tai tablettiin katso kamerat IP asennettuna kotiisi (tai yritykseesi), voit arvioida käytön of Kotona HuonePC-ohjelmiston «kumppanisovellus». of Kerroin sinulle aiemmin.

Kuinka kytkeä kamera näyttöön?

BNC-VGA-sovitin on erityinen laite, joka muuntaa sieltä tulevan BNC-signaalin kameratai ulos a DVR, ja muuttaa sen a Digitaalinen VGA-liitäntä, valmis nähtäväksi monitori VGA.

Miten näen kamerat kännykässä?

Yksi parhaista sovelluksista kamerat Wi-Fi-yhteensopiva laitteiden kanssa Android on ONVIF IP, sovellus, jolla voit katsella älypuhelimen vakoojan kautta kuvattuja kuvia ja toistaa niitä millä tahansa digitaalinen alusta VLC-soittimen ansiosta sekä konfiguroida ja ohjata kamerat IP.

Kuinka ohjata kotia ilman wifiä?

Vaihtoehto analogiselle videovalvonnalle ilman internetiä on videovalvonta SIM-kortilla varustetuilla kameroilla.Tässä tapauksessa kameran tallentamat kuvat ilman internetiä ne käsitellään ja näytetään etänä käyttäjän älypuhelimella tiettyjen sovellusten avulla.


Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.