Kuinka nähdä Raiplay Smart TV:ssä Lg

Itse asiassa, jos omistat sellaisen LG Smart TV seuraavan sukupolven, tämän pitäisi olla mahdollista päästä palveluun RaiPlay television TVlink-osion kautta (etsi vastaava tarra tai logo päällä sinun TVtai katso luetteloa TV tai tuetut dekooderit).

Kuinka nähdä RaiPlay LG TV:ssä?, Ota omasi käyttöön TV ja paina Koti-painiketta.

 1. Siirry jo asennettujen sovellusten välillä päällä sinun TV ja paikantaa LG Sisältökauppa.
 2. Paina OK ja odota, että sivu tulee näkyviin LG Sisältökauppa. …
 3. Ensimmäisten sovellusten joukossa, jotka sinun pitäisi löytää sivulta, tulee varmasti olemaan Raiplayjuuri siksi, että se on yksi ladatuimmista sovelluksista.

Myös mitä minun tulee tehdä katsoakseni RaiPlayta televisiosta?, App RaiPlay

Tarkista, että sinun Älytelevisio on yhdistetty WI-FI-kotiverkkoon. Siirry Sovellus-osioon Älytelevisio ja etsi sovellus RaiPlay. Jos se ei ole saatavilla sovelluksissasi televisio lataa se ilmaiseksi kaupastasi Älytelevisio.

Lopuksi Kuinka rekisteröityä RaiPlayssa Smart TV:ssä?, Kirjaudu sisään RaiPlay tietokonetilisi tai älypuhelin- tai tablet-sovelluksellasi ja etsi valikosta Associate-kohta. Syötä koodi Anna ilmestynyt koodi -kenttään päällä sinun Älytelevisio ja paina sitten Yhdistä-painiketta yhdistääksesi televisio tilillesi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka laittaa RaiPlay LG Smart TV:hen?

Ota omasi käyttöön TV ja paina Koti-painiketta.

 1. Siirry jo asennettujen sovellusten välillä päällä sinun TV ja paikantaa LG Sisältökauppa.
 2. Paina OK ja odota, että sivu tulee näkyviin LG Sisältökauppa. …
 3. Ensimmäisten sovellusten joukossa, jotka sinun pitäisi löytää sivulta, tulee varmasti olemaan Raiplayjuuri siksi, että se on yksi ladatuimmista sovelluksista.

Miten katsot RaiPlayta televisiosta?

varten katso RaiPlay kirjaudu vain sisään molempiin tietokoneeltasi siirtymällä verkkosivustolle www.raiplay.it, sekä lataamalla sovellus älypuhelimiin, tabletteihin (sekä Google AppStoresta että PlayStoresta) ja älykkäille omistajille TVsuoraan televisiosta.

Kuinka käyttää RaiPlayta ilman rekisteröitymistä?

Kuinka käyttää RaiPlayta ilman rekisteröintiä

Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä käyttääksesi RaiPlay ilman rekisteröitymistäon muodostaa yhteys palvelun viralliselle verkkosivustolle tai käynnistää sovellus RaiPlay Android- ja iOS-laitteille, kirjaudu sisään TV-kanavat-osioon ja valitse Suora-vaihtoehto.

Kuinka nähdä RaiPlay kotitelevisiossa?

Tai lataa sovellus nähdäksesi RaiPlayn suoraan Smartiin TVälypuhelin tai tabletti kohtaan nämä linkit:

 1. iOS klikkaa tästä.
 2. Android Klikkaa tästä.
 3. Amazon FireTv napsauta tästä.
 4. tai suoraan Smart-kaupasta TV.

Kuinka käyttää Rai Replaya ilman rekisteröintiä?

Kuinka kirjautua sisään RaiPlaylle ilman rekisteröintiä

Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä käyttääksesi RaiPlayta ilman rekisteröidy, muodosta yhteys palvelun viralliselle verkkosivustolle tai käynnistä RaiPlay-sovellus Android- ja iOS-laitteille, kirjaudu sisään TV-kanavat-osioon ja valitse Suora-vaihtoehto.

Kuinka rekisteröityä käyttääksesi RaiPlayta?

Siirry RAI Digital Platforms -valikon Kirjautuminen / Rekisteröidy -osioon (RaiPlay, RaiPlay Radio ja RaiPlay Yoyo) ja täytä rekisteröintilomake: Syötä tunnistetietosi, kuten nimi, sukunimi, sukupuoli ja syntymäaika. Ilmoita sähköpostiosoitteesi ja toista se varten vahvistus.

Kuinka rekisteröityä RaiPlay-palveluun Smart TV:ssä?

Kirjaudu sisään RaiPlay tietokonetilisi tai älypuhelin- tai tablet-sovelluksellasi ja etsi valikosta Associate-kohta. Syötä koodi Anna ilmestynyt koodi -kenttään päällä sinun Älytelevisio ja paina sitten Yhdistä-painiketta yhdistääksesi televisio tilillesi.

Kuinka käyttää RaiPlayta Smart TV:stä?

Numerokoodilla: mene osoitteeseen raiplay.it / associate alkaen laitteellesi ja syötä näytölle ilmestyvä numerokoodi Älytelevisio. Vaihtoehtoisesti voit syöttää sen avaamalla «Associate TV«Sovelluksesta RaiPlay älypuhelimille ja tableteille.

Kuinka päästä RaiPlayhin?

Pääsy RaiPlay selaimesta, mutta noudata seuraavia ohjeita:

 1. Mene verkkosivulle www.raiplay.se.
 2. Valitse oikeasta yläkulmasta Kirjaudu sisään.
 3. Valitse, kirjaudutko sisään jollakin käytettävissä olevista sosiaalisista verkostoista vai antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.
 4. Napsauta sinistä Kirjaudu-painiketta.

Miksi rekisteröityä RaiPlayssa?

Miksi rekisteröityä? Rekisteröitymällä RaiPlayssa luo henkilökohtainen tili käyttääksesi Rain digitaalisia alustoja (RaiPlay, RaiPlay Radio, RaiPlay Yoyo), jota voit käyttää selaamiseen kaikilla laitteillasi (tietokone, älypuhelin, tabletti, Smart TV).

Kuinka rekisteröityä RaiPlayssa television kanssa?

Siirry RAI Digital Platforms -valikon Kirjautuminen / Rekisteröidy -osioon (RaiPlay, RaiPlay Radio ja RaiPlay jojo) ja täytä lomake rekisteröinti: Syötä tunnistetietosi, kuten nimi, sukunimi, sukupuoli ja syntymäaika. Ilmoita sähköpostiosoitteesi ja toista se varten vahvistus.

Kuinka kirjaudut sisään Rai Replayan?

Kuinka se toimii sen sijaan Uusinta TV? Helppo. Palvelun ansiosta on mahdollista tarkistaa sisältö Rai lähetetty viimeisen 7 päivän aikana. Pääset siihen napsauttamalla TV-kanavat-osiota ja sitten opasta /Uusinta TV ja etsi verkko, päivä ja aika, jolloin haluttu sisältö lähetettiin.

Kuinka voit katsoa RaiPlayta?

varten kirjaudu sisään kohtaan RaiPlay selaimesta, mutta noudata seuraavia ohjeita:

 1. Mene verkkosivulle www.raiplay.se.
 2. Valitse oikeasta yläkulmasta Kirjaudu sisään.
 3. Valitse, kirjaudutko sisään jollakin käytettävissä olevista sosiaalisista verkostoista vai antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.
 4. Napsauta sinistä kirjautumispainiketta.

Mitä RaiPlay-tallennus sisältää?

Kanssa rekisteröinti voit käyttää sovelluksen täydellistä On Demand -nimikkeiden luetteloa. Ilman tiliä voit kuitenkin katsoa vain 14 kanavaa Rai live-, sarjakuvia ja lastensarjoja.

Kuinka rekisteröityä RaiPlay-palveluun Smart TV:llä?

Kirjaudu sisään RaiPlay kanssa tilisi tietokoneelta tai sovelluksesta älypuhelimesta tai tabletista ja etsi valikosta Associate-kohta. Syötä koodi Anna ilmestynyt koodi -kenttään päällä sinun Älytelevisio ja paina sitten Yhdistä-painiketta yhdistääksesi televisio tilillesi.

Kuinka olla rekisteröitymättä RaiPlay-palveluun?

Kuinka olla rekisteröimättä RaiPlayssa

Sitten, ei sinun tarvitsee vain muodostaa yhteys osoitteen viralliselle verkkosivustolle RaiPlay o Käynnistä sovellus älypuhelimille ja tableteille, siirry TV-kanavat-osioon ja valitse Suora-vaihtoehto. Paina sitten, päällä ▶ ︎ -painike liittyen siihen Rai-kanavaan, jota aiot katsoa suorana, ja siinä kaikki.

Kuinka tilata RaiPlay?

Siirry RAI Digital Platforms -valikon Kirjautuminen / Rekisteröidy -osioon (RaiPlay, RaiPlay Radio ja RaiPlay Yoyo) ja täytä ilmoittautumislomake:

 1. Syötä tunnistetietosi, kuten nimi, sukunimi, sukupuoli ja syntymäaika.
 2. Ilmoita sähköpostiosoitteesi ja toista se vahvistusta varten.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.