Kuinka päästä Kroatiaan autolla

Kuinka pääset Italiasta Kroatiaan?Lähes kaikki lautat mihin Kroatia lähteä Anconasta, joka on pääsatama lennolle Kroatia. Anconasta Joo ne saavuttavat Zadarin (Zadar) ja Splitin (Split) satamien. Toinen lauttalinja yhdistää Barin ja Dubrovnikin sataman Kroatia.

Lisäksi Kuinka kätevää on matkustaa Kroatiaan? Adrianmerelle päin avautuvat alueet valitsevat melkein varmasti…

Lopuksi kuinka Kroatiaan pääsee bussilla?, Liikkuminen sisään Kroatia bussilla kaiken kaikkiaan hyvä idea.

Linjat ja hinnat linja-auto.

Linja Matkustusaika Lipun hinta
Trieste – Rijeka (Rijeka) 2h 8 €
Zagreb – Split 4h 50min 19 €
Zadar (Zadar) – Rijeka (Rijeka) 4h 30min 20 €
Zadar – Novalja (Pag-saari) 1h 30min 9 €

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka päästä Kroatiaan junalla?

Kroatian rautatieverkosto ulottuu yli 2 700 kilometriä, vaikka sillä ei ole metrolinjoja. Milanosta tai Triestestä alkaen voit saapua Zagrebiin noin 11 tunnissa tai alkaen Venetsiasta ja Mestrestä muiden kanssa junat saavut Zadariin noin 8 tunnin tai 7 ja puolen tunnin kuluttua.

Kuinka paljon maksaa Kroatiaan matkustaminen autolla?

Slovenian moottoritien vinjetti on voimassa 7 päivää. Kuinka selvää on saavuttaa Kroatia autollavaikka aloittaisi etelästä, se on varsin kätevää: vähintään 2 henkilöä matkatavaroiden kanssa matkustaa noin 200 eurolla.

Mistä matkustat lautalla Kroatiaan?

On neljä pääsatamaa, joista ne lähtevät lautat ja kantosiipialukset varten siellä Kroatia: Trieste, Venetsia, Ancora, Bari Harvemmin i lautat ja kantosiipialukset, jotka lähtevät Pescarasta ja Pesarosta.

Kuinka päästä Kroatiaan meritse?

Lähes kaikki lautat Kroatia lähteä Anconasta, joka on pääsatama lennolle Kroatia. Anconasta pääset Zadarin (Zadar) ja Spalaton (Split) satamiin. Toinen lauttalinja yhdistää Barin ja Dubrovnikin sataman Kroatia.

Kuinka päästä Splitiin?

Miten saapua ja Miten suuntaudu Splitin satamaan

Italiasta on bussiyhteydet Napolista, Roomasta ja Firenzestä Eurolines-yhtiön kanssa. Se on mahdollista sekä pohjoisesta että etelästä päästä sisään autolla A1-moottoritien kautta Dugopoljen risteykseen, 20 km Splitistä.

Kuinka matkustaa Kroatiaan lentokoneella?

Tärkeimmät lentokentät Kroatia ovat Zagrebin, Splitin ja Dubrovnikin lentoja: vain näitä palvellaan ympäri vuoden suorilla lennoilla Italiasta. Sesonkiaikana on kuitenkin yhteydet myös Zadarin, Pulan, Rijekan, Bracin, Mali Losinjin ja Osijekin pienille lentokentille.

Mihin lähdemme Kroatiaan?

Missä se on mennä lautalla

Lähes kaikki lautat Kroatian puolesta ne lähtevät Anconasta, joka on tärkein satama varten lennolle kohti Kroatia. Anconasta Joo ne saavuttavat Zadarin (Zadar) ja Splitin (Split) satamien. Toinen lauttalinja yhdistää Barin ja Dubrovnikin sataman Kroatia.

Kuinka liikut Kroatiassa?

Miten muuttaa Kroatia

  • Bussi.
  • Kouluttaa.
  • Lautta.
  • Polkupyörä.

Miten Roomasta pääsee Kroatiaan?

Paras tapa saapua Roomasta kohtaan Kroatia on lentää, joka kestää 4h 36m ja maksaa 30€ – 210€. Vaihtoehtoisesti voit harjoitella, joka maksaa ja kestää 12h 44m, Voit myös bussilla, joka maksaa 40 € – 95 € ja kestää 12h 50m.

Kuinka päästä Zagrebiin Italiasta?

Saavuta Zagrebkoska se sijaitsee lähellä muita Euroopan pääkaupunkeja, se on hyvin yksinkertainen. FromItalia kannattaa lentää suoraan Rooman Fiumicinosta tai päästä sinne autolla tai junalla Venetsiasta ja Triestestä. Keskustasta ja etelästä Italia se on mahdollista tavoittaa Kroatian rannikolle lautalla.

Kuinka päästä halvalla Kroatiaan?

Matkalla Kroatiaannykyään se on paljon yksinkertaisempaa: emme vain pääse Dalmatiaan ja Kvarneriin lautalla, vaan pääsemme sinne myös uusien lentojen kautta. halpa.

Lautat ja kantosiipialukset

  1. Barista Dubrovinikiin Jadrolinijalla;
  2. Pescarasta Splitiin (kulkee Hvarin kautta) ja Stari Gradiin Snavin kanssa;

Miten päästä Splitiin Italiasta?

varten tavoittaa satamaan Jaettu kohteestaItalia lauttoja on saatavilla Anconan satamasta. Tällä reitillä liikennöi 2 yritystä yhteyksillä useita kertoja viikossa ja ylitys kestää noin 11 tuntia.

Miten Napolista pääsee Kroatiaan?

Paras tapa saapua Napolista kohtaan Kroatia on lennossa, joka kestää 4h 12m ja maksaa 26-170€. Vaihtoehtoisesti voit harjoitella, joka maksaa ja kestää 13h 49m, Voit myös bussilla Rooman kautta, joka maksaa 50 € – 80 € ja kestää 16h 30m.

Kuinka päästä Trogiriin Italiasta?

MITEN SAADA

Trogir se on 27 km:n päässä Splitistä; sinne pääsee helposti saapumalla Ancona Splitin lautalla tai lennoilla Splitin lentokentälle ja jatkamalla sitten autolla tai bussilla. Triestestä moottoritietä pitkin matkaa on 457 km ja sieltä on suora bussiyhteys Splitiin.

Kuinka päästä Zadariin Italiasta?

Anconan satamasta sisään ItaliaKesäkuusta syyskuuhun Jadrolinija tarjoaa suorat meriyhteydet satamaan Zadar. Ylitys kestää noin 7 tuntia. Vaihtoehtoisesti se voi tavoittaa Splitin satama (Anconasta, Barista tai Brindisistä) e tavoittaa myöhemmin Zadar.

Miten päästä pagille Splitistä?

Nopein ratkaisu saapua Splitistä kohtaan minä maksan on autolla, maksaa 150 kn – 230 kn ja kestää 2h 9m. Siellä linja-auto suoraan väliin Jakaa Ja minä maksan? Kyllä, siellä on a linja-auto suoraan lähdettäessä alkaen Split ja saapuvat Sivu. Palvelut lähtevät kahdesti päivässä ja toimivat joka päivä.

Mistä matkustat lautalla Cresiin?

Kuinka päästä saarelle Cres

Yksinkertaisin tapa varten tavoittaa Cres autosi kanssa otat a lautta Istriasta, joka yhdistää mantereella sijaitsevan Brestovan kaupungin saarella sijaitsevaan Porozinaan. Krkin saarelle on myös mahdollista päästä siltaa pitkin ja sieltä ajetaan a lautalla Cresiin.


Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.