Kuinka päästä San Siron stadionille

Mene MM2-metrolinjalla kohti Abbiategrasso / Assago Forumia Porta Garibaldin pysäkille. Jatka sitten M5-metrolinjalla (lila) pysäkille San Siron stadion. Aja MM5-metrolinjalla (lila) pysäkille San Siron stadion.

Miten päästä Milanon päärautatieasemalta San Siro -stadionille? alkaen mihin tahansa muuhun kaupunkiin ja jää pois klo Rautatieasema of Milanon keskusta o Lambrate joudut ajamaan M2-metrolinjaa kohti Assagoa, jäämään pois pysäkillä «Porta Garibaldi» ja jatkamaan suuntaan San Siro M5-linjalla lila.

Myös kuinka pääset Malpensasta San Siroon? Milano Malpensasta Lentokenttä (Mxp) San Sirossa Vaihe a MilanoOta linja linja-auto AIRPULLMAN Malpensasta T1 saapuvien pysäkki a Milano – P. le Lotto (Lido) pysäkki. Ota seuraavaksi M5-metrolinja alkaen Tontin asema a San Siro Aseman stadion.

Lopuksi, kuinka päästä San Siroon?, MITEN SISÄÄN TO SAN SIRO

– Tule paikalle voimassa olevan henkilöllisyystodistuksen kanssa. – Tule paikalle voimassa olevalla ottelulipulla. – Käytä aina kasvonaamaria suojellaksesi itseäsi ja muita. – Mene stadionille lipussa ilmoitettua aikaväliä huomioiden.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten päästä San Siroon Bergamosta?

Paras tapa saapua Bergamosta stadionilla San Siro on harjoitus, joka kestää 1h 31m ja maksaa 6 € – 8 €. Vaihtoehtoisesti voit matkustaa bussilla, joka maksaa 4 € – 9 € ja kestää 1h 50m.

Mitä San Sirossa voidaan esitellä?

Esitellä o pitää hallussaan aseita tai ampuma-aseita, räjähdysaineita, pyroteknisiä laitteita, savupommeja, sytytyssoihtuja, kiviä, veitsiä tai muita teräviä tai leikkaavia esineitä, loukkaamiseen tai heittoon soveltuvia soittimia, ääniinstrumentteja (rummut, trumpetit, kaikenlaiset musiikki-instrumentit) , paitsi…

Kuinka paljon maksat päästäksesi San Siroon?

18 euroa

Mitä en voi tuoda San Siroon?

On ehdottomasti kiellettyä esitellä:

  • lasipullot, tölkit ja korkkimuovipullot.
  • tylsiä ja vaarallisia esineitä.
  • syttyvät esineet.
  • spray.
  • selfie-tikku.
  • sateenvarjot.
  • räjähtävää materiaalia.
  • lasipullot, purkit ja astiat.

Mitä asiakirjoja tarvitset päästäksesi stadionille?

Sisäänpääsy Tasot tapahtuu vain vihreällä passilla yhdistettynä a:een asiakirja henkilöllisyystodistus ja ilmeisesti lipussa: «aktivoitu» vihreä varmenne on näytettävä että osoittaa onnistuneen koronavirusrokotuksen (vihreä passi voimassa 15. päivästä ensimmäisen annoksen jälkeen e varten 270 päivää kenelle on…

Mikä ei pääse San Siroon?

joutua humalassa tai huumausaineiden tai psykotrooppisten aineiden vaikutuksen alaisena ja pysyä siinä. esitellä tai myydä lasi- tai muovitölkeissä tai -pulloissa olevia juomia urheilukeskuksen sisällä. esitellä kaikenlaisia ​​eläimiä.

Mitä on kiellettyä tuoda stadionille?

Seuraavia kohteita ei voi sisällyttää Vaihe: veitset, ilotulitteet, savupatruunat, trumpetit, raketit, aseet, käsityökalut, vaaralliset esineet, laserit, lasipullot, lasisäiliöt, tölkit, tangot, «selfietikut», rattaat tai lastenvaunut, laukut tai suuret matkalaukut…

Kuka voi mennä San Siroon?

6.12.2021–15.1.2022 pääsy «Giuseppe Meazza» -stadionille on mahdollista vain henkilöillä, joilla on vihreä COVID-19-sertifikaatti – niin sanottu «vahvistettu» Green Pass -asetus LAIN määräysten mukaisesti. 26. marraskuuta 2021, n.

Mitä voin esitellä stadionilla?

Jokaisen, joka pitää itseään todellisena jalkapallofanina, tulee tuoda stadionilla hyvin vähän asioita: joukkueesi huivi ja hattu ja ennen kaikkea suuri halu nähdä 90 minuuttia puhdasta viihdettä vastustajaa kunnioittaen.

Mitä tarvitset päästäksesi San Siro -stadionille?

COVID-19 Green -sertifikaatti (Green Pass) on esitettävä kääntöportissa vaiheessa «Meazza» yhdessä lipun ja henkilöllisyystodistuksen kanssa varten vastuuhenkilön valvonnassa.

Mitä tarvitset nähdäksesi ottelut stadionilla?

varten mennä Stadionilla, jota se palvelee Super Green Pass

Super Green Pass Ja voimassa 6.12.2021-15.1.2022 toim Ja pakollinen varten pystyä katso pelit (ja muut urheilutapahtumat) suorana lähetyksenä.

Kuinka paljon lippu maksaa San Siroon?

15 €

Kuinka voin ostaa lippuja stadionille?

varten osta a lippu se on välttämätöntä mennä joukkueen verkkosivuilla of jalkapalloa ja tarkista sen alan kustannukset ja saatavuus, jolla katsoja haluaa mennä.

Mitä stadionilla ei voi tehdä?

Seuraavat artikkelit ei voidaan ottaa käyttöön sisällä Vaihe: veitset, ilotulitteet, savupatruunat, trumpetit, raketit, aseet, käsityökalut, vaaralliset esineet, laserit, lasipullot, lasisäiliöt, tölkit, tangot, «selfietikut», rattaat tai lastenvaunut, laukut tai suuret matkalaukut…

Kuinka pääset San Siron stadionille?

COVID-19 Green -sertifikaatti (Green Pass) on esitettävä «Meazza»-stadionin kääntöportissa yhdessä lipun ja henkilöllisyystodistuksen kanssa varten vastuuhenkilön valvonnassa.

Mitä tarvitset mennäksesi Serie A -stadionille?

Pääset sisään vahvistetulla vihreällä passilla, Miten voimassa olevissa asetuksissa. Niin varten pystyä mennä stadionille se tulee olemaan tarpeen olla rokotettu (vihreä passi tulee voimaan 15 päivää ensimmäisen annoksen jälkeen) tai toipunut Covidista alle kuusi kuukautta.

Mitä voin tuoda stadionin sisään?

Katsojien tulee käyttää maskia oikein, suussa ja nenässä, järjestelmän sisällä. Vuonna Tasot, seurattavat reitit ilmoitetaan. Useat seurat ovat antaneet tietoa faneilleen.


Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.