Kuinka peittää suklaakakku

Kuinka levittää sulanut suklaa kakun päälle?, Kuinka rullata ulos the sulatettua suklaata

  1. Sulata suklaa yhdessä hieman voita kermaisemman tekemiseksi.
  2. Levitä kakun päälle ohut kerros hilloa tai hyytelöä, kauniisti sileäksi.
  3. Tyhjennä suklaa ja levitä se lastalla. Se liukuu tasaisesti ja tasaisesti.

Myös Kuinka sulattaa suklaa ja pitää se pehmeänä?, laita suklaa pilkottuna kulhoon Ja laita se mikroaaltouuniin 1 minuutiksi 1000 watilla ja sammuta sitten. Anna sen seistä noin 30 sekuntia ja kytke sitten mikroaaltouuni takaisin päälle 30 sekunniksi 1000 wattia. TAI 3 minuuttia yhden 650 watin jaksoissa.

Lopuksi Kuinka tehdä kirjoitettua sulatetulla suklaalla?, Jos sen sijaan haluamme nopeuttaa toimintaa, ota vain mikroaaltouuniin ruoanlaittoon sopiva kulho ja laita se suklaa hienonnettu: laitetaan varten pari of minuuttia uunissa kohtaan mikroaaltouuni kohtaan keskilämpötila, ole varovainen kohtaan älä polta suklaaja sekoitamme varten tee homogeeniseksi…

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka saada suklaa nestemäisemmäksi?

Makeisten ja keksien peittämiseen suklaa on välttämätöntä upottaa ne sisään sulatettua suklaata. Jotta se olisi samettista, se laimennetaan usein rasvoilla, kuten kookosöljyllä tai voilla.

Kuinka kirjoittaa kakun päälle?

Täysin yksinkertainen ja kaikkien ulottuvilla oleva menetelmä on luoda kirjoitettu tomusokerin kanssa. Sinun on yksinkertaisesti kiinnitettävä kakku stensiili kirjoitettu ja/tai haluamasi malli ja ripottele päälle tomusokeria.

Kuinka sulattaa koristesuklaa?

laittaa suklaa hienonna kulhoon ja laita mikroaaltouuniin varten 1 minuutti 1000 watilla ja sammuta sitten. Anna sen levätä noin 30 sekuntia ja kytke sitten mikroaaltouuni takaisin päälle varten 30 sekuntia 1000 watilla. TAI 3 minuuttia yhden 650 watin jaksoissa.

Kuinka koristella sulatetulla suklaalla?

Kuinka säilyttää sulanut suklaa nesteenä?

Jos suklaa hän tulee löysä lisäämällä voita, kermaa, maitoa, vettä tai kahvia, ruokalusikallinen nestettä jokainen 60 g suklaa; jos se kuitenkin paksuuntuu, lisää lisää nestettä.

Kuinka sulattaa suklaata kirjoittamista varten?

Kuumenna kattila vettä ja kun se kiehuu, aseta kulho kattilan päälle suklaa hienonnettu niin, että lämpö leviää hitaasti kulhoon ja alkaa lämmittää suklaa. Sekoita varovasti niin, että suklaa liukenee kokonaan.

Kuinka kirjoittaa nimi kakkuun?

Täysin yksinkertainen ja kaikkien ulottuvilla oleva menetelmä on saavuttaa -lta kirjoitettu tomusokerin kanssa. Sinun on yksinkertaisesti kiinnitettävä kakku stensiili kirjoitettu ja/tai haluamasi malli ja ripottele päälle tomusokeria.

Mitä suklaata käyttää tekstiin?

Valitsemme a suklaa hyvälaatuinen tumma suklaa; the suklaa itse asiassa se tekee kirjoitettu tiukempi välttäminen että taukoja. varten Ensinnäkin hienonnamme suklaatämä toimenpide nopeuttaa sen hajoamista.

Miten suklaa ei voi jähmettyä?

Jotta se ei paakkuuntuisi, on tärkeää, ettei se joudu kosketuksiin veden tai höyryn kanssa. Leikkaa suklaa pieninä ja hienoina paloina, näin se liukenee nopeammin. Sekoita varovasti ja jatkuvasti sekoittumisen aikana välttääksesi sen kiinteytyä.

Miksi suklaa ei sula?

Aloita asettamalla noin 40 sekuntia, itse hiutaleet Olen keskikokoinen, muuten jos olen pienempi, se kestää 20 sekuntia. Tarkista tämän ajan jälkeen jos suklaata se on sulanut täydellisesti: negatiivitalossa laita se takaisin uuniin noin kymmeneksi sekunniksi ja tarkista uudelleen.

Mitä tehdä, jos suklaa tulee hulluksi?

Jos suklaata se joutuu kosketuksiin veden kanssa, itse asiassa siitä tulee tahmeaa ja rakeista: suklaa «tulee hulluksi«. Kuinka palauttaa hullu suklaa? Paradoksaalisesti riittää, että lisäät muutaman teelusikallisen lämmintä vettä ja jatkat sekoittamista suklaa nähdäksesi sen palaavan nestemäisenä ja sileänä.

Miten saat suklaasta kiiltävän?

Jos sinulla ei ole glukoosia saatavilla, voit käyttää hunajaa. Lisää vain noin 40 grammaa sen jälkeen löysä the suklaa maidon tai kerman kanssa. Vaihtoehtoisesti, jos hunaja ei ole makuusi, voit käyttää voita. Määrä on sama, noin 40 grammaa.

Kuinka kirjoittaa kakun päälle ilman sac à pochea?

A yksinkertainen ratkaisu kirjoittaa kakun päälle, se voi olla hienonnettujen hasselpähkinöiden tai värillisten sokereiden käyttö; voimme luoda kirjaimia stensiilin avulla tai pienellä kärsivällisyydellä yksinkertaisesti käsillämme saadakseen joka tapauksessa a tehokas kirjoitus.

Kuinka kirjoittaa kakulle sac à pochella?

Kun sulanut suklaa on saavuttanut tiheän ja tasalaatuisen koostumuksen, kaada se a pussi kohtaan muutaman kanssa pieni nokka ja aloita koristelu painamalla kevyesti ja pitämällä kärkeä lyhyen matkan päässä kakku. Tällä tavalla voit luoda kehyksiä, kukkia, tähtiä tai muita muotoja.

Miten kiinteyttää suklaa?

Laita kulhoon sulatettua suklaata jääveden kanssa ja aloita sekoittaminen hitaasti mutta tasaisesti. Kun se alkaa paksuuntua ja saavuttaa lämpötilan välillä 35 – 37 °C, tapahtuu kiteytymistä tai «karkaisua» ja siksi voit poistaa sen kylmästä vedestä.

Kuinka säilyttää sulanut suklaa kermaisena?

Jos suklaa liuotetaan lisäämällä voita, kermaa, maitoa, vettä tai kahvia, yleensä ruokalusikallinen nestettä 60 grammaa kohti suklaa; Jos se kuitenkin paksuuntuu, lisää nestettä.

Kuinka tehdä tummasta suklaasta nestemäisempää?

Kuumenna kattila vettä ja kun se kiehuu, aseta kulho kattilan päälle suklaa hienonnettu niin, että lämpö leviää hitaasti kulhoon ja alkaa lämmittää suklaa. Sekoita varovasti niin, että suklaa liukenee kokonaan.


Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.