Kuinka poistaa Messenger-yhteystieto

Napauta poistettavan henkilön vieressä olevaa piirissä olevaa «i»-kuvaketta. Käytetystä versiosta riippuen on mahdollista, että tätä kuvaketta edustaa harmaa laatta. Napauta Poista ottaa yhteyttä. Tämä henkilö ei enää näy luettelossasi yhteystiedot päällä sanansaattaja.

Messenger-historian poistaminen Ei ole helpompaa: mene Chat-osioon sanansaattajanapauta profiilikuvaasi (ylhäällä vasemmalla), valitse kohteet Salaiset keskustelut> Poista salaiset keskustelut ja vahvista painamalla näytölle ilmestyvää Poista-painiketta.

Myös Kuinka poistaa estettyjä ihmisiä Messengerissä?, Jatka siirtymällä ensin keskusteluun. Napauta sitten profiilin nimeä päällä iOS tai paina i päällä Android. Vieritä lopuksi alas, valitse Estä ja aktivoi vain Estä viestit -vaihtoehto. Sen jälkeen palaa pääluetteloon, paina pitkään päällä keskustelu ja poista se pysyvästi valitsemalla Poista.

Lopuksi, kuinka poistaa viestejä Messengeristä molemmille?, Sen tekeminen on hyvin yksinkertaista, prosessi on samanlainen kuin WhatsAppissa. Sinun on pidettävä painettuna viesti lähettänyt haluat peruuttaaja napauta päällä Poista. Tässä vaiheessa avautuu ikkuna, jossa voit valita kahdesta Poista-vaihtoehdosta varten kaikki tai Poista varten sinä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka poistaa historia Messengeristä?

Mikään ei voisi olla helpompaa: mene Chat-osioon sanansaattajanapauta profiilikuvaasi (ylhäällä vasemmalla), valitse kohteet Salaiset keskustelut> Poista salaiset keskustelut ja vahvista painamalla näytölle ilmestyvää Poista-painiketta.

Kuinka poistan estolistan Facebookissa?

Jos muutat mieltäsi, voit aina peruuttaa yhden tai useamman eston yhteystiedot menemällä osioon Estetty yläpuolella valitsemalla eston poistettavan henkilön nimi otsikon Estä viestit alapuolella olevasta luettelosta ja lopuksi painamalla päällä kohde Avaa lukitus päällä Sanansaattaja.

Kuinka poistaa Messenger-yhteystieto?

Kosketa «i»-kuvaketta, joka on ympyrän vieressä henkilö haluat poistaa. Käytetystä versiosta riippuen on mahdollista, että tätä kuvaketta edustaa harmaa laatta. Napauta Poista yhteystieto. Tämä henkilö ei enää näy yhteystietoluettelossasi sanansaattaja.

Kuinka poistaa chat Messenger molemmista?

Avaa keskustelu ja paina pitkään haluamaasi lähetettyä viestiä Poista. Erilaiset mahdolliset toiminnot tulevat näkyviin, mukaan lukien Poista (Android) tai Lisää> Poista (iOS); 10 minuutin kuluessa lähettämisestä voit tehdä sen valitsemalla Poista Poista sisältö varten kuka tahansa valitsemalla Poista-vaihtoehdon varten kaikki.

Kuinka poistat viestin Messengerissä?

Avaa vain sanansaattaja, napsauta kunkin yksittäisen keskustelun rataskuvaketta ja valitse «Poista». Niitä ei voi valita lisää viestejä kerrallaan (toisin kuin tavallisissa sähköpostipalveluissa), joten toiminta vaatii halua ja aikaa.

Kuinka poistaa Messengerin historia?

Ei mitään of helpompaa: siirry Chat-osioon Messengeristänapauta profiilikuvaasi (ylhäällä vasemmalla), valitse kohteet Salaiset keskustelut> Poista salaiset keskustelut ja vahvista painamalla näytölle ilmestyvää Poista-painiketta.

Kuinka saada Messengers-viestihistoria?

Nähdäksesi kokonaisuuden kronologia viimeisimmästä keskustelusta tietyn kontaktin kanssa, napsauta «Asetukset»-valikkoa tai valkoista pyörää, keskuskuvaketta chat-ikkunan oikeassa yläkulmassa, ja valitse kohta: «Näytä koko keskustelu» .

Kuinka poistat Facebookissa estettyjä ihmisiä?

Toisen ajatuksen sattuessa voit aina peruuttaa yhden tai useamman kontaktin eston menemällä osioon Estetty yläpuolella valitsemalla eston poistettavan henkilön nimi otsikon Estä viestit alapuolella olevasta luettelosta ja lopuksi painamalla päällä kohde Avaa lukitus päällä Sanansaattaja.

Kuinka lopettaa Facebook-tilaus hänen huomaamattaan?

Kun näyttö profiili aiemmin valitun henkilön, painaa painaa päällä Ystävät-painiketta ja valitse sitten valikosta Poista ystävien joukosta että tulee näkyviin varten keskeyttääystävyys henkilön kanssa sisään kysymys.

Kuinka poistat ystäväsi eston Facebookissa?

Napauta oikeassa yläkulmassa Facebookissa.

 1. Vieritä alas ja napauta Asetukset.
 2. Vieritä alas kohtaan Tietosuoja ja napauta sitten Estä.
 3. Kosketus Avata haluamasi henkilön nimen vieressä avataksesi lukituksen.
 4. Kosketus Avata vahvistaaksesi, että haluat avataksesi lukituksen tuo henkilö.

Kuinka nähdä henkilön profiili, joka on estänyt sinut Facebookissa?

Kuinka nähdä ihmiset estetty Facebookissa

 1. Klikkaus päällä päävalikko oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Asetukset-kohta.
 3. Valitse vasemmalla oleva Lukitse-kohde.
 4. Luettelo henkilöistä tukossa löytyy Käyttäjien estäminen -osiosta.

Kuinka poistan keskustelun Messengerissä?

Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on paikantaa keskustelu Mitä haluat peruuttaa Paina ja pidä sormeasi Chat-näytössä päällä itse ja valitse siellä Poista kohde avautuvasta valikosta. Vahvista lopuksi toiminto napauttamalla päällä Poista-painike.

Kuinka poistaa viesti Messengeristä kaikille?

Sen tekeminen on hyvin yksinkertaista, prosessi on samanlainen kohtaan että WhatsApp. Sinun on pidettävä painettuna viesti lähettänyt haluat peruuttaaja napauta päällä Poista. TO tämä kohta avautuu a -ikkuna, jossa voit valita kahdesta Poista-vaihtoehdosta kaikille tai Poista varten sinä.

Kuinka poistan viestejä Messengerissä?

Meidän on pidettävä sormea ​​alhaalla päällä haluamamme keskustelun peruuttaa kunnes avautuu ikkuna, jossa on joitakin vaihtoehtoja. Tässä vaiheessa meidän tarvitsee vain napauttaa Poista poistaaksesi sen.

Kuinka löytää viestihistoria?

Käytä kronologia Messenger sovelluksesta of sanansaattaja

 1. Avaa Messenger-sovellus ja napauta Hae yläreunasta.
 2. Kirjoita termi of Tutkimus.
 3. Alla Viestitnäet kaikki keskustelut, jotka sisältävät termin of Tutkimus.
 4. Avaa keskustelu napauttamalla sitä.

Kuinka nähdä poistetut Messenger-viestit?

Avaa Facebook Messenger päällä laitteesi Android ja siirry viimeisimpiin keskusteluihin. Napsauta sitten päällä hakupalkki ja etsi aiemmin arkistoitu keskustelu. Kun olet löytänyt keskustelun, valitse se ja napsauta sitä hakeaksesi sen poistetut viestit alkaen Android Messenger.

Kuinka käyt salaisen keskustelun Messengerissä?

Androidista ja iOS:stä

Sen jälkeen, keskustelu «Standard» napauta yläreunassa olevaa käyttäjän nimeä ja paina sitten seuraavassa valikossa Avaa-kohtaa salainen keskustelu (Androidissa) tai kirjaudu sisään salainen keskustelu (iOS / iPadOS).


Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.