Kuinka poistaa Whatsapp-viestejä

sinä auki Whatsapp ja siirry keskusteluun, joka sisältää viesti Mitä sinä haluat Poista. klikkaus päällä Valikko. klikkaus päällä Poistaa viesti > Poista varten kaikki.

Kuinka poistaa WhatsApp-viestit jättämättä jälkeä?, Kuinka poistaa WhatsApp-viestejä jättämättä jälkeä

Voit tehdä tämän kytkemällä i-asetuksen päälle viestejä lyhytaikainen, mikä eliminoi viestejä keskustelusta ilman kirjoitettu, joka ilmoittaa käyttäjälle niiden poistamisesta: yksinkertaisesti, ts viestejä ne katoavat päivä, viikko tai kolme kuukautta lähettämisen jälkeen.

Myös Kuinka poistaa WhatsApp-viestejä yli aikarajan?, Jos tunti on jo kulunut, käännä kädet takaisin of 60 minuuttia. Olemme melkein siellä. Meidän on vain aloitettava Whatsappsiirry chattiin, napauta viesti poistaaksesi sen ja valitsemalla Poista kaikille. The viesti se poistetaan sitten sekä älypuhelimesta että alkaen että -lta vastaanottaja.

Lopuksi, kuinka WhatsApp-viestit poistetaan pysyvästi?, of viimeaikainen Whatsapp salli käyttäjilleen peruuttaa pysyvästi the viestejä lähetetty varten minä erehdyn. Tämä ominaisuus on todella helppokäyttöinen – pidä vain painiketta painettuna viestiä teksti ja napsauta ostamaasi «kori»-kuvaketta yläpalkissa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka poistaa WhatsApp-viestit kerralla?

Tyhjentää kaikki chatissa samaan aikaan

 1. Kosketa keskustelunäytössä Lisää vaihtoehtoja > Asetukset > Keskustelu > Keskusteluhistoria.
 2. napauta Tyhjennä kaikki keskustelut.
 3. valitse Poista tai poista valinta viestejä tärkeitä ja Poista media chateissa.
 4. kosketus TYHJENNÄ VIESTIT.

Kuinka poistaa vastaanotetut WhatsApp-viestit jättämättä jälkeä?

Klassinen peruutus viestejä päällä Whatsapp

 1. jos haluat käyttää klassista eliminointitoimintoa viestejäsiirrä sen sijaan hiiren osoitin kohteen päälle viesti poistaaksesi.
 2. napsauta siinä näkyvää symbolia (⌵).
 3. valitse sana Poista viesti avautuvassa valikossa.

Kuinka poistat viestit pysyvästi WhatsAppissa?

Viime aikoina Whatsapp salli sen käyttäjien poistaa viestejä pysyvästi vahingossa lähetetty. Tämä ominaisuus on todella helppokäyttöinen – pidä vain painiketta painettuna viesti teksti ja napsauta ostamaasi «kori»-kuvaketta yläpalkissa.

Kuinka jättää jälkiä WhatsAppiin?

Miten poistaa viestejä Whatsapp ilman jättää jälkensä

Tätä varten voit aktivoida lyhytaikaisten viestien asetuksen, joka poistaa kirjoittamattoman chatin viestit, jotka ilmoittavat käyttäjälle niiden poistamisesta: viestit yksinkertaisesti katoavat päivän, viikon tai kolmen kuukauden kuluttua lähettämisestä.

Kuinka poistaa viesti kaikille WhatsAppissa pitkän ajan kuluttua?

Jos se on jo mennyt ohi a‘Käännä nyt vain kädet taaksepäin of 60 minuuttia. Olemme melkein siellä. Meidän on vain aloitettava Whatsappsiirry chattiin, napauta viestiä varten poista se ja valitse Poista kaikille. The viesti se poistetaan sitten sekä älypuhelimesta että alkaen että vastaanottajan.

Kuinka poistaa WhatsApp-viestejä IOS-aikarajan jälkeen?

Kosketa ja pidä painettuna viestiä tekstiä ja kosketa sitten kuvaketta -lta palkkiin ilmestyvä roska sisään pitkä. Napsauta nyt Ok al viesti joka kysyy, haluatko todella poistaa sen.

Kuinka poistaa viikkoja vanhoja WhatsApp-viestejä?

Tämä ominaisuus on todella helppokäyttöinen – pidä vain painiketta painettuna viestiä teksti ja napsauta ostamaasi «kori»-kuvaketta yläpalkissa. Sinulta kysytään, haluatko todella poistaa viesti. Jos vastaat Kyllä, siinä se.

Kuinka poistaa WhatsApp-viestit pysyvästi?

of viimeaikainen Whatsapp salli käyttäjilleen peruuttaa lopullisesti i viestejä lähetetty varten minä erehdyn. Tämä ominaisuus on todella yksinkertainen alkaen käyttö: pidä vain painettuna viestiä teksti ja napsauta ostamaasi «kori»-kuvaketta yläpalkissa.

Kuinka kauan WhatsApp-viestit pysyvät muistissa?

Tietojen säilytys ja saatavuus

Normaalin palvelunsa aikana Whatsapp ei pidä i viestejä kun ne on toimitettu, se ei myöskään säilytä tiedostoja of tapahtumaloki of sellaisia viestejä toimitettu. THE viestejä toimittamattomat poistetaan palvelimilta 30 päivän kuluttua.

Kuinka poistaa vanhat WhatsApp-viestit?

Viime aikoina Whatsapp salli käyttäjilleen peruuttaa lopullisesti i viestejä vahingossa lähetetty. Tämä ominaisuus on todella helppokäyttöinen – pidä vain painiketta painettuna viesti teksti ja napsauta ostamaasi «kori»-kuvaketta yläpalkissa.

Kuinka poistaa kaikki viestit chatista?

Nyt jos sinulla on a laite Androidvalitse kaikki viestit jonka haluat poistaa, paina ylävalikossa olevaa roskakorikuvaketta ja valitse Poista kaikki.

Kuinka poistaa vanha viesti WhatsAppista kaikille?

Tämä ominaisuus on todella yksinkertainen alkaen käyttö: pidä vain painettuna viestiä teksti ja napsauta ostamaasi «kori»-kuvaketta yläpalkissa.

Kun poistan viestin WhatsAppissa, näkyykö se?

Poista viesti itseäsi varten

sinä pystyt Poista puhelimestasi i viestejä jonka olet lähettänyt tai vastaanottanut. Tällä ei ole vaikutusta vastaanottajien keskusteluihin. Vastaanottajat jatkavat katso the viesti päälle heidän näyttönsä.

Kuinka poistaa viestejä WhatsAppista pitkän ajan kuluttua?

Jos tunti on jo kulunut, käännä kädet taaksepäin of 60 minuuttia. Olemme melkein siellä. Meidän on vain aloitettava Whatsappsiirry chattiin, napauta viestiä varten poista se ja valitse Poista varten kaikki. The viesti se poistetaan sitten sekä älypuhelimesta että alkaen vastaanottajan.

Kuinka poistaa WhatsApp-viestit kaikille?

Poistaaksesi a viesti klassisella tavalla sinun on kuitenkin pidettävä sitä painettuna, jotta voit valita sen (voit myös valita useamman kuin yhden), napauta roskakorikuvaketta (yläosassa kohtaan oikealle) ja paina sanaa Poista kaikille (jos lähetit viesti alle tunnin ajan ja haluat myös poistaa sen varten

Kuinka jättää jälkiä WhatsAppiin?

Tässä tapauksessa haluan kertoa sinulle, että ainoa tapa poistaa viestejä chateista Whatsapp ilman että se jää jäljelle jäljittää Yksi niistä on aktivoida lyhytaikaisten viestien asetus.

Kuinka poistaa WhatsApp-viestit jättämättä iPhone-jälkeä?

Poista WhatsApp-viestit klassisella tavalla iPhone

 1. napauta sitä pitkään.
 2. napauta roskakorikuvaketta (oikeassa yläkulmassa)
 3. vahvistaa.
 4. sanalla Poista kaikille. …
 5. tai.
 6. napsauta Poista puolestani.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.