Kuinka puhdistaa kurpitsa

Kuinka leikkaa kurpitsa? Pese ja kuivaa se ensin kurpitsa ja pidä siitä tukevasti kiinni, leikkaa päät pois. Jaa se kahteen osaan alkaen luonnollisesta kaarevuudesta: tällä temppulla saat osan, jossa on siemeniä ja sellaisen, joka on jo «puhdas». Jaa kaksi osaa kahtia, jolloin saat 4 kappaletta kurpitsa.

Myös, milloin kurpitsa ei ole hyvä?, Jos kurpitsa ei ole kypsyy, koskettamalla ja painamalla vihanneksen ulkoosaa, se taipuu. Itse Ja kypsä, tuo ei tapahtuu: kuori vastustaa. Jos sitten osut kuoreen, syntyy harmoninen ääni. Jos ei, saamasi melu on tylsää.

Lopuksi, kuinka puhdistaa trumpettikurpitsa?,

 1. Pese ja kuivaa hyvin kurpitsa ennen kuin jatkat leikkausta.
 2. Laittaa kurpitsa leikkuulaudalle ja poista puumainen varsi.
 3. Leikkaa se puoliksi tai neljään osaan kokin veitsellä.
 4. Poista siemenet ja kuitumassa lusikalla.
 5. Poista sitten kuori veitsellä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka poistaa kurpitsan langat?

Jos kurpitsa se on erittäin suuri, se on suositeltavaa of leikkaa kuori veitsellä e of liu’uta sitä koko halkaisijaa pitkin kurpitsa, kunnes leikataan puoliksi. Kaivurilla tai yksinkertaisella lusikalla of terästä, poista sisäiset filamentit ja siemenet.

Kuinka leikata trumpettikurpitsa?

Veitsen kanssa katkaista viimeinen ja alkuosa kurpitsa. Ole varovainen ja pidä tiukasti kiinni kurpitsa yhdellä kädellä, mikä estää sitä vierimästä tai siirtymästä leikkaamisen aikana. Jaa la kahtia kurpitsa alkaen luonnollisesta käyrästä kurpitsa. Päädyt siihen, että yksi osa on jo puhdistettu ja toinen, jossa on siemenet.

Mitä veistä käyttää kurpitsan puhdistamiseen?

Leikkaa kurpitsa neljänneksissä ja kahdeksasosissa: mitä pienemmät palaset, sitä helpompi on poistaa ulkokuori. varten poista kuori on suositeltavaa käyttää a veitsi pitkä terä.

Kuinka puhdistat kurpitsan?

 1. Pese ja kuivaa hyvin kurpitsa ennen kuin jatkat leikkausta.
 2. Laittaa kurpitsa leikkuulaudalle ja poista puumainen varsi.
 3. Leikkaa se puoliksi tai neljään osaan kokin veitsellä.
 4. Poista siemenet ja kuitumassa lusikalla.
 5. Poista sitten kuori veitsellä.

Miten leikkaat kurpitsaa?

Kuinka leikata kurpitsaa – 5 yksinkertaisessa vaiheessa

 1. Lopeta lamppu. Itse et ole vielä tehnyt sitä ennen kuorimista, aseta se kurpitsa leikkuulaudan sivulla e lopeta polttimo. …
 2. Lopeta polttimo ja kaula puoliksi. …
 3. Kerää siemenet. …
 4. Leikkaa kurpitsa raidallinen. …
 5. Leikkaa palat kurpitsa kuutioiksi.

Mistä tietää, onko kurpitsa huonontunut?

Itse pieni Ja kuivaa sitten kurpitsa on kypsä Ja laatu. Muuten kurpitsa ei Ja vielä kypsä. Toinen tapa tunnistaa yksi kurpitsa laatu koostuu kuoren koskettamisesta. Itse se näyttää vaikealta koskettaa Ja naarmuuntumattomia olemme a:n läsnä ollessa kurpitsa kypsä.

Mistä tietää, onko kurpitsa hyvä?

Tietää jos se on kurpitsa, niin se on kypsä on tarpeen tarkistaa lehtilehti: jos se on kuivaa sitten kurpitsa on kypsä. Toinen tapa tunnistaa kurpitsa kypsä koostuu kuoren koskettamisesta: jos se on kovaa ja naarmuuntumatonta, silloin olemme läsnä kurpitsa kypsä.

Kuinka kypsytät kurpitsan?

Kun ne ovat puhtaita, etsi paikka lämmin ja aurinkoinen anna kurpitsan kypsyä. Ilman auringonvaloa ne pysyvät vihreinä ja kypsymättöminä. Jos kurpitsa kokonaisena on kypsymätön, käännä sitä ajoittain, jotta se ehtii kypsyä kaikilta puolilta. Jos toinen puoli on kypsymätön, käännä vihreä puoli aurinkoa kohti, niin se tekee tehtävänsä.

Mistä tunnistaa kastanjakurpitsan?

Kuinka puhdistaa trumpettikurpitsa?

 1. Pese ja kuivaa hyvin kurpitsa ennen kuin jatkat leikkausta.
 2. Laittaa kurpitsa leikkuulaudalle ja poista puumainen varsi.
 3. Leikkaa se puoliksi tai neljään osaan kokin veitsellä.
 4. Poista siemenet ja kuitumassa lusikalla.
 5. Poista sitten kuori veitsellä.

Kuinka säilyttää Trumpet Gourds?

Jos haluat pitää kesäkurpitsat trumpetti talveksi erityisen herkullisilla tavoilla voit valmistaa peston pakastettaviksi ja käyttää tarvittaessa pastan ja muiden murojen maustamiseen tai laittaa ne öljyyn tai etikkaan ja sitten maistaa niitä kylminä ja tylsinä kuukausina kaikessa maussaan ja tuoksu, kesä.

Kuinka tyhjentää pitkä kurpitsa?

Ota kurpitsa ja kaivertaa se veitsellä yläosaan valitsemallasi korkeudella. Pyöritä veistä, kunnes pääset vastakkaiseen päähän. Poista tässä vaiheessa «hattu». kurpitsa… Hajuvesi on huumaava!

Milloin trumpettikurpitsat korjataan?

Tuoreen kulutuksen hedelmät on korjattava noin viikon kuluttua kukinnasta, kun niiden pituus oli noin 30-40 cm. Sadonkorjuu alkaa yleensä noin 10-12 viikkoa istutuksen jälkeen.

Mikä on kurpitsan sisäpuolen nimi?

Massa hän kurpitsa se sopii erinomaisesti maukkaan ja terveellisen keiton valmistukseen; se riittää riistämään sen -lta siemenet ja leikkaa kuutioiksi.

Kuinka pitää kokonainen kurpitsa?

Oikeissa olosuhteissa se on mahdollista pidä kurpitsa kokonaisena koko talven: säilytä sitä ei liian kuumassa paikassa (18 ° – 22 ° on ihanteellinen; tärkeintä on, että se ei laske alle 12 ° tai yli 25 °), suojassa suoralta valolta ja – mikä tärkeintä – ei märkä.

Kuinka leikata pitkää kurpitsaa?

Terävä veitsi, kuorija ja työtaso.

 1. Pese ja kuivaa kurpitsa.
 2. Veitsen kanssa katkaista viimeinen ja alkuosa kurpitsa. …
 3. Jaa la kahtia kurpitsa alkaen luonnollisesta käyrästä kurpitsa. …
 4. Poista siemenet lusikalla. …
 5. Poista kaikki kuori perunankuorimalla.

Kuinka leikata viulukurpitsa?

Pese ja kuivaa ensin kurpitsa ja pidä siitä tukevasti kiinni, leikkaa päät pois. Jaa se kahteen osaan alkaen luonnollisesta kaarevuudesta: tällä temppulla saat osan, jossa on siemeniä ja sellaisen, joka on jo «puhdas». Jaa kaksi osaa kahtia, jolloin saat 4 kappaletta kurpitsa.


Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.