Kuinka rekisteröidä Moto Asi

Olla kykenevä ilmoittautua kohtaanASI Vuosittainen jäsenmaksu, joka vastaa 41,32 €, tulee suorittaa liiton kautta ASI; tähän summaan on maksettava seuran maksu, yhteensä vähintään 100 euroa.

Kuinka rekisteröit vintage-moottoripyörän? Mene vain verkkosivustolle www.federmoto.it ja napsauta Historiallinen rekisteri -osiossa «Epoca-kirjoitus Sport Online ”ja täytä lomake pyydetyillä tiedoilla.

Lisäksi mitä ASI-rekisteröity moottoripyörä tarkoittaa?, ASI on lyhenne sanoista Automotoclub Storico Italiano (virallinen verkkosivusto www.asifed.it): se on historiallisena pidettyjen ajoneuvojen kolmivärinen liitto, joka perustettiin nyt kaukaisessa 1966.

Lopuksi, Kuinka rekisteröidä moottoripyörä IMF:ssä?, Ilmoittautua ajoneuvosi Italian moottoripyöräliitolle on yksinkertainen ja intuitiivinen. Siirry verkkosivuston www.federmoto.it Historiallinen rekisteri -osioon, napsauta painiketta «Rekisteröintimenettely A verkossa» ja seuraa tietyllä sivulla annettuja ohjeita.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka monta vuotta ASI-moottoripyörän rekisteröinnille?

20 vuotta

Miten teet vintage-moottoripyörän?

Lain mukaan, moottoripyörä voidaan harkita a ajoneuvostaaikakausi kun se on vähintään 20 vuotta vanha, ajoneuvon iällä, joka lasketaan rakennuspäivästä; tiettyjen tietojen puuttuessa siellä lähtöpäivänä on ensimmäinen rekisteröintivuosi.

Kuinka paljon vintage-moottoripyörän valmistaminen maksaa?

41,32 €

Kuinka rekisteröidä moottoripyörä IMF:ssä?

Ilmoittautua ajoneuvosi Italian moottoripyöräliitolle on yksinkertainen ja intuitiivinen. Siirry verkkosivuston www.federmoto.it Historiallinen rekisteri -osioon, napsauta painiketta «Rekisteröintimenettely A verkossa» ja seuraa tietyllä sivulla annettuja ohjeita.

Mitä ASI rekisteröity tarkoittaa?

Rekisteröi auto osoitteessaASI avulla voit hankkia kaikki tarvittavat todistukset virallisesti todistaaksesi ajoneuvon aitouden ja merkityksen historiallisena. Heidät voidaan ilmoittautua mukaanASI vain ne autot, jotka ovat 20 vuotta vanhoja rakennuspäivästä tai ensirekisteröinnistä.

Kuinka rekisteröidä ASI-moottoripyörä?

Olla kykenevä ilmoittautua kohtaanASI sinun täytyy maksaa a vuotuinen jäsenmaksu, joka vastaa 41,32 euroa, maksettava pakollisesti a Liittynyt klubi ASI; tähän summaan on maksettava siellä klubimaksu, per a yhteensä vähintään 100 euroa.

Kuinka paljon ASI:n rekisteröinti maksaa?

41,32 euroa

Kuinka voin nähdä, onko auto ASI-rekisteröity?

Online PRA-kysely

PRA se on a julkinen rekisteri Ja sitä voivat myös tarkastella verkossa kuka tahansa, joka haluaa saada sarjan tietoja Ja rekisteröityihin ajoneuvoihin liittyvät tiedot.

Kuinka tehdä historiallisesti kiinnostava moottoripyörä?

He voivat hakea rekisteröintiä rekisteriin Historiallinen IMF kaikki moottoripyörät, jotka ovat täyttäneet 20 vuotta. Omistajan vaatimukset? Rekisteriin rekisteröinnin hakija Historiallinen on oltava rekisteröity IMF:ssä kuluvalle vuodelle ja oltava sen omistaja moottoripyörä joka vaatii rekisteröitymisen.

Kuinka paljon vintage-moottoripyörän rekisteröinti maksaa?

Hinnat vaihtelevat 50 eurosta niille, joilla on siellä jäsenkortti, noin 110 euroa niille, jotka eivät ole vielä rekisteröityneet. Ilmoittautuminen voi tapahtua myös verkossa osoitteessa a kaksikymmentä päivää, al kustannus 60 euroa muuten mene vain johonkin Italian moottoripyöräkerhoista ja aloita siellä harjoitella, mutta se vie kuukausia.

Mitä tarvitset IMF-moottoripyörän rekisteröintiin?

varten tee pyyntö rekisteröinti tarvitset: kortti IMFpyytää kohtaan a Moottoripyörä Club (myös verkossa) tai verkossa Moottoripyörä Italian klubi. 7 valokuvaa kohtaan värit, jpg / jpeg / png-muoto, mitat 1024 x 768 pikseliä, tasaisella neutraalilla taustalla Miten selittävästä kaaviosta.

Mitkä ovat historiallisesti kiinnostavat pyörät?

Edellä mainitun artiklan 4 kohta. 60 CdS sen sijaan tunnistaa historiallisesti kiinnostava moottoripyörä ja keräilyesineet: Olen ajoneuvot, jotka on aina valmistettu vähintään 20 vuotta, of mikä johtaa kirjoitukseen yhdessä -lta ASI-rekisterit, Historiallinen Lancia, italialainen FIAT, italialainen Alfa Romeo ja Historiallinen IMF.

Paljonko vintage-moottoripyörän vakuutus maksaa?

Palataksemme kuitenkin kysymykseen kustannus of vakuutus varten vintage-moottoripyöriä voimme sanoa, että niitä on saatavilla vakuutus alkaen noin sadasta eurosta vuodessa, ja monet tuotteet ovat sadan ja kahdensadan euron välillä vuodessa.

Kuinka vanha on, että moottoripyörästä tulee vintage?

20 vuotta

Paljonko vintage 50:n vakuutus maksaa?

Hinta varten varmistaa mopo d’aikakausi se on noin 100/200 euroa vuodessa ja tuskin ylittää 400:aa.

Kuinka paljon maksaa moottoripyörän rekisteröinti ASI:ssa?

41,32 €

Miten aiot tehdä vintage-moottoripyöriä?

Itse asiassa riittää, kun avaat verkkosivun www.federmoto.it ja napsautat Historiallinen rekisteri -osiossa «Rekisteröinti». Epoch Sport Online ”ja täytä lomake pyydetyillä tiedoilla.


Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.