Kuinka seurata SDA-pakettia

Ensin sinun on muodostettava yhteys SDA ja erityisesti viimeksi mainitun lähetyksen seurantasivulle. Syötä sitten haluamasi lähetyksen 13-merkkinen tunnistekoodi seurata Toimitukset / Vapautus -kentässä.

Mistä tiedän, missä SDA-paketti on?, Seurantapalvelun käyttäminen SDA:sta on täytyy olla asiakas. Tekemisen jälkeen siellä rekisteröinti Ja pääsy asiakasalueelle www.sda.it napsauta kohtaa «Hae lähetyksiä». sijaitsee Kotisivulla Toimitukset-kentässä tai valikossa of «Miten lähettää «(Italiassa tai ulkomailla).

Myös kuinka voin ottaa yhteyttä SDA:han?, For ota yhteyttä SDA:han maksuton numero on 800 33 66 22. Asiakaspalvelua hoitaa automaattivastaaja, joka toimii maanantaista lauantaihin klo 8-20.

Lopuksi, Milloin SDA-paketti saapuu?, Mihin aikaan saapuu Kuriiri? Vakiolähetykset toimitetaan koko päivän, noin klo 9.00-19.00. Toimitus vastaanottajan erityistarpeisiin tapahtuu vain, jos lähettäjä on yhdistänyt lähetykseen jonkin saatavilla olevista toimitustarvikkeista.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten seuraat pakettia?

Teoreettisesti varten jäljittää pakettisi sinun täytyy viitata hakuun lähetykset SpedireSubitolle tai ota yhteyttä kuljettavan pikakuriiriyrityksen asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköisesti siellä tuotteesi ja pyydä tietoja tuotteesi tilasta…

Kuinka voin nähdä, missä SDA-paketti on?

Miten minä seuraan siellä minun lähetys(seuranta)? varten tarkistaa oman tilasi lähetys sinulla on oltava lentorahtikirjan numero, eli 13-numeroinen numeroista ja kirjaimista koostuva koodi, joka näkyy välittömästi lentorahtikirjan viivakoodin alla lähetys.

Kuinka ymmärtää, kuka lähetti sinulle paketin?

Kun saat a huomata, mitä sinä sen vapauttaa postimies, kun et ole kotona, ilmoituksessa se on läsnä a viivakoodi ja tämän koodin kautta pääset takaisin kenellä olet Lähetetty pakettikirje tai kirjattu kirje tai se, mikä on piilotettu ilmoituskortin taakse.

Mitä tehdä, jos SDA ei toimita?

Itse siellä toimitus ei suoritettiin vastaanottajan poissaolon vuoksi, jälkimmäinen voi pyytää lähetyksen maksutonta palautusta verkon kautta osiossa Toimitukset– Hae lähetyksiä seuraavien 3 päivän aikana, minkä jälkeen lähettäjä saa asiakirja-aineiston …

Kuinka puhua SDA Napoli -operaattorille?

varten puhua operaattorille puhelimitse on oma numero SDA. Todellakin numero SDA Ainoa tukipyyntö on 199 113 366 ja puhelu on maksullinen. The operaattorit he vastaavat maanantaista perjantaihin klo 8.30–18.30 ja lauantaisin klo 8.30–12.30.

Kuinka muuttaa SDA-toimitusosoitetta?

Riittää, kun lataat «Henkilötietojen muutospyyntö» -linkin sisältämän lomakkeen, syötät uudet tiedot, kuten ALV-numero, Yrityksen nimi, Osoite laillinen jne. liitä se ja lähetä se verkkolomakkeella («Kirjoita meille»), johon pääset Apu-osiosta.

Kuinka lähettää sähköpostia SDA:lle?

Miten Puhua a Operaattori SDA Kautta Mail

Jos toisaalta haluat saada apua vain meneillään olevien lähetysten osalta, voit ottaa yhteyttä operaattoreihin SDA Street postia osoitteessa [email protected]sda.se osoittaa sen seurannan tunnusnumeron, jolle tukea pyydetään.

Missä SDA-paketini sijaitsee?

Voit käyttää seurantapalvelua SDA:sta on täytyy olla asiakas. Tekemisen jälkeen siellä rekisteröinti Ja pääsy asiakasalueelle www.sda.it napsauta kohtaa «Hae lähetyksiä». sijaitsee Kotisivulla Toimitukset-kentässä tai valikossa of «Kuinka lähettää» (Italiassa tai ulkomailla).

Kuinka kauan SDA-kuriiri kestää?

2 päivää

Kuinka vahvistaa SDA-nosto?

Verkkosivustolta www.sda.sekin on mahdollista varmistaa varausta peruuttaa syöttämällä vastaanotettu varauskoodi toiminnon oikeaan kohtaan Tarkista nostot.

Kuinka seurata pakettia tietämättä seurantaa?

Joten jos olet ihmetellyt Miten on mahdollista jäljittää a kirjattuna kirjeenä tai paketti ilman jäljitettävä koodi, sinun täytyy tietää mikä ei ole mahdollista. Vain koodin avulla on mahdollista seurata kirjatun kirjeen reittiä. On myös turhaa soittaa postitoimiston puhelinkeskukseen ja ilmoittaa nimesi.

Kuinka saada selville GLS-paketin lähettäjä?

Palautuksen järjestämiseksi tulee olla yhteydessä lähetyksen tehneeseen henkilöön. Yleensä online-tilauksista tiedot lähettäjältä löytyy sivustolta, josta ostos tehtiin.

Kuinka seurata Kiinasta Italiaan saapunutta pakettia?

17track.net: on a erittäin hyödyllinen seurantaportaali paketteja Kiinasta koska se on käännetty useille kielille, mukaan lukienitalialainen. Se on helppokäyttöinen, mm. a Kun seurantakoodi on syötetty etusivulle, klikkaa ‘Track’ saadaksesi selville tilauksen etenemisen kotiin.

Mistä tietää, mihin aikaan SDA-kuriiri saapuu?

Vakiolähetykset toimitetaan koko päivän, noin välillä tuntia klo 9.00 ja 19.00. Toimitus vastaanottajan erityistarpeisiin tapahtuu vain, jos lähettäjä on yhdistänyt lähetykseen jonkin saatavilla olevista toimitustarvikkeista.

Mitä se tarkoittaa, kun SDA-lähetys on matkalla?

Katsotaanpa yksityiskohtaisesti polun vaiheet, jotka tunnistavat seurannan SDA: Kerätty (tavarat Ja Courier otti haltuunsa) kauttakulku operaatiokeskuksessa SDA (lajittelukeskuksessa matkustaessa) Toimitetaan vastaanottajalle.

Kuinka seurata pakettia tuntematta kuriiria?

17 Raita. Ensimmäinen ratkaisu seurata pakettia ilman tietää kuljetuspalvelu Haluan kertoa sinulle 17Trackista. Siinä on kyse a Verkkopalvelu, jonka avulla voit seurata kaikkien tunnetuimpien paikallisten ja muiden kuriirien lähetykset yksinkertaisesti kirjoittamalla suhteellinen seurantakoodi.

Kuinka ymmärtää, kuka lähetti sinulle Amazon-paketin?

Palvelu Amazon Seuranta on lähettäjän, vastaanottajan tai minkä tahansa kolmannen osapuolen käytettävissä a pikalähetys. Online Trackingille omistetulta verkkosivulta on mahdollista seurata lähetyksiä paketteja ja kirjekuoret Amazon lähettää Express Courier syöttämällä lähetyskoodin.


Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.