Kuinka sitoa huivi kaulasi ympärille

Sido julkkistyylinen huivi seuraavasti:

  1. Kääri se kahdesti huivi ympäristöön niskaan.
  2. Ota oikea pää ja aseta se kahden sen ympärille muodostetun silmukan väliin niskaan.
  3. Tee sama vasemman pään kanssa.
  4. Sido kaksi läppää huivi yhdessä löysällä puolisolmulla. Tehty.

Kuinka käyttää olkapäitä kohauttavaa huivia?,

Lisäksi: Kuinka laitat huivin kaulaan?, Perustekniikka sen käyttämiseksi on taittaa se kolmioksi ja sitten sitoa sen ympärille niskaan, jättäen solmun toiselle puolelle tai keskelle. Mutta myös pehmeä solmu jäljittelee solmiota, pyörittämällä sitä niskaan ja tehdä pieni solmu päistä.

Lopuksi, kuinka sido huivi?, kääri se huivi kaulan ympärille ja solmi löysä solmu solisluun lähelle. Sitten, Miten tekisitkö kengännauhoilla, Liiga päät huivi yhdessä suuressa hitaassa jousessa. Aseta se niin, että se lepää haluamallasi tavalla, ja liikuta sitä niin, että se on sivuttain tai edessä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten käytät pashminaa?

siellä Joo voi käyttää Pariisilainen tyyli, ilman solmua, antaa sen pudota taaksepäin a kahdesta päästä. Muuten, Joo hän voi päättää sitoa sen sivusuunnassa kääntämällä sen kaksi kertaa kaulan ympäri tai vaihtoehtoisesti taittaa sen vinosti ja käyttää sitä kolmion muotoisella kärjellä rinnassa.

Kuinka käyttää stolia olkapäivystyksenä?

Paikka a kankaan läppä takana a olkapää; Anna sen roikkua hieman; Kierrä se kaulasi ympäri toiselle olkapäälle ja sitten takaisin siellä takaisin, kanteen asti siellä ensimmäinen osa kangasta; Tällä tavoin a läppä roikkuu olkapään etuosassa, toinen takana.

Kuinka pukea suorakaiteen muotoinen maxi-huivi?

Se on yksi helpoimmista ja nopeimmista pukeutumistavoista huivi. Itse asiassa tekemistä riittää a ajaa kanssa huivi kaulan ympärille ja anna molempien päiden roikkua alas edestä. Leventää silmukkaa antaaksesi lisää pehmeyttä ja ilmaa huivi. Ota huivi ja kierrä se kaulan ympärille.

Kuinka käyttää huivia tyylikkäässä mekossa?

Sinä voit tehdä sen a kiedo kaksinkertaisesti kaulan ympärille ja anna molempien päiden pudota rennosti tai sido se päällä edessä kanssa a pehmeä ja tilava rusetti. Jos haluat suorittaa loppuun a Katso a hieman muodollisempi, kääri se kaulasi ympärille ja tuo kaksi päätä olkapäiden taakse, jolloin ne putoavat luonnollisesti.

Miten käytät neliönmuotoista huivia?

Jos sinä suosit a omaperäisempi ratkaisu, käytä sitä kaulakoruna! Solmu foulard itsensä päälle a muutaman kerran luodakseen solmuja, jotka luovat «riipus»-efektin a vähän liikettä. Aseta se oman kaulasi ympärille Miten On a collier, yhdistä päät niskaan. Ja siinä se!

Kuinka käyttää Hermes-huivia?

Perinteisin tapa kantaa huivi of Hermès käyttää sitä kaulassa.

Syötä foulard of Hermès takin kauluksen alle.

  1. Kiristä foulard pituussuunnassa. …
  2. Käännä takin kaulus ylös ja järjestä takin keskiosa foulard niskassasi.

Kuinka luoda toppi huivilla?

5) Jopa viimeiselle alkuun Tee itse, taita foulard puoliksi ja hanki se a kolmio. Muuttaakseen sen Toppituo kaksi kärkeä selkäsi taakse, risti ne ja sido ne kaulasi ympärille, sitten etupuolella liityt takaisin kolmanteen kärkeen.

Kuinka käyttää lyhyttä huivia?

Kääri huivi kaulassa ja tee a löysä solmu solisluun lähellä. Sitten, Miten sitoisitko kengännauhojen päät huivi yhdessä sisään a iso hidas jousi. Aseta se niin, että se lepää a haluamallasi tavalla ja siirrä sitä niin, että se on sivuttain tai edessä.

Kuinka käyttää huivia takin alla?

Taita se puoliksi huivi, kääri se kaulasi ympärille ja aseta kaksi vapaata läppää silmukan sisään. Sinun tarvitsee vain säätää pituuttasi huivi kuin haluat ja päätä, pidätkö sen takin alle tai esittele sitä jättäen sen pois.

Kuinka laittaa stole tyylikkääseen mekkoon?

Käyttää varasti päälle a puku Raitis

  1. Pujota se vain olkapäiden ympärille ja sido se rystysseihin päällä edessä hieman sivuttaisasennossa, juuri olkapään alapuolella;
  2. siellä varastitässä tapauksessa se voidaan kastaapuku tai päinvastoin hauskempaa ja nuorekkaampaa vaikutusta varten.

Kuinka käyttää kesähuivia?

varten käyttää Tämän lisävarusteen muunnelman kanssa on ihanteellinen yhdistää se a Manish vaatteet ehkä yhdistävät sen a pehmeä bleiseri ea a mukava pari matalat broguet. Ja sitoa se kokeile käsiäsi a klassisen solmiosolmun uusittu versio, menestys on taattu!

Kuinka voit käyttää stolia?

Sitten on «alkaen seremonia«: Aseta varasti keskellä kaulan takana kaksi läppä viedään käsivarsien alta ja sidotaan solmulla selän taakse: tämä menetelmä sopii erinomaisesti olkapäiden peittämiseen kirkossa, mutta myös keväälle tyypillisesti suojautumiseen raikkaasta ilmasta.

Kuinka peittää selkäsi häissä?

Jos seremonia on kirkossa, se on hyviä tapoja peittää aina – jos alasti – hartiat, kohtaan esimerkiksi varastamalla. «Ei» liian anteliaalle pääntielle, huimaavalle halkiolle, nihkeille mekoille ja rohkeille kalvoille on kategorinen.

Kuinka peittää hartiat kirkossa?

Hartiat kannet

Jos seremonia on käynnissä kirkkopukeutumiskoodin mukaan hartiat peitetään kunnioituksen merkiksi. Ja toisin kuin Emma Stone, jos valitussa asussa ei ole hihoja, tarvitset silkkipashminan, jolla peittää pääntie.

Kuinka laittaa iso huivi päälle?

Laita se vain harteillesi Miten huivi ja kiinnitä se vyötäröltä. Jos haluamme antaa sille ylimääräistä kosketusta, voimme turvautua kuinka pukeutua vyö niin monella eri tavalla.

Miten laitat huivin takkiin?

siellä huivi neutraalissa villassa voi olla triviaalia. käyttää sitä kanssa tyyliin a takki klassinen tai bleiseri, aseta se vain pehmeästi toiselle olkapäälle. Juoni, joka ei vain tee siitä välittömästi havaittavissa, vaan antaa sinun myös parantaa ulkonäköä peittämättä sitä.

Kuinka laittaa huivi tyylikkääseen mekkoon?

Sinä voit tehdä sen a kaksinkertainen kääri kaulan ympärille ja anna molempien päiden pudota rennosti tai sido se etuosasta a pehmeä ja tilava rusetti. Jos haluat suorittaa loppuun a Katso a hieman muodollisempi, kääri se kaulasi ympärille ja tuo kaksi päätä olkapäiden taakse, jolloin ne putoavat luonnollisesti.


Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *