Kuinka täyttää postitilaus

Kuinka täyttää maksumääräys

 1. Valitse ruutu «Postimääräys«tai»maksumääräys online-tilassa «valitusta tilasta riippuen.
 2. Syötä lähetettävä rahamäärä numeroina.
 3. Syötä lähetettävä rahamäärä kirjaimin.
 4. Valita itse käytetäänkö «ei-siirrettävä»-lauseketta vai ei.

Mitä tietoja käytetään postitilauksen tekemiseen?, kirjoita i tiedot edunsaajan henkilötiedot Postimääräystai vaihtoehtoisesti sen yrityksen nimi. ilmoittaa sekä vastaanottajan että lähettäjän postinumero, osoite ja kaupunki. täytä lähettäjän nimi ja sukunimi tai yrityksen nimi.

Myös kuinka lähetän maksumääräyksen?, Miten Ensin sinun on käytettävä Poste Italiane -verkkosivustoa ja sitten henkilökohtaiselle alueelle. Napsauta tässä vaiheessa Lähetä Raha ja sitten päälle Maksumääräys. Täytä nyt verkkolomake kanssa pyydetyt tiedot ja suorittanut toimenpiteen. Siirron summa veloitetaan tililtäsi.

Lopuksi Miten teet postitilauksen ja kuinka paljon se maksaa?, 6,00 euroa

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka pikamaksuosoitus toimii?

Nopea maksumääräys se on yksinkertaista ja turvallista: täytä lomake ja valitse avainsana, joka koostuu 3–16 merkistä. Kun olet täyttänyt lomakkeen, saat lomakkeen viitenumeron Maksumääräysjoka sinun on ilmoitettava vastaanottajalle yhdessä avainsanan ja summan kanssa.

Mitä postitilauksen tekeminen vaatii?

Voit pyytää Postimääräys tavallista menemällä mihin tahansa toimistoon posti. varten saavuttaa Loperaatio, joka sinun on otettava mukaasi a asiakirja of identiteetti meneillään of voimassaolo (henkilökortti, passi tai ajokortti) ja verotunnus (tai terveyskortti verotunnuksella).

Kuinka tehdä maksumääräys kotoa?

Miten sinun on ensin päästävä sivustolle of Poste Italiane ja sitten henkilökohtaiselle alueelle. TO Napsauta tässä kohdassa Lähetä rahaa ja sitten Maksumääräys. Täytä nyt verkkolomake pyydetyillä ja täydennetyillä tiedoilla L‘operaatio. Lsiirron summa veloitetaan tililtäsi.

Kuinka kirjoitat postimääräyksen?

Täytä a moduuli

 1. kirjoita rahasumma summaruutuun Joo haluaa lähettää, ilmaiseen sen numeroina.
 2. kirjoita sama määrä myös kirjaimilla.
 3. tarkista ei-siirrettävän lausekkeen kohde vain, jos Joo aikoo käyttää sitä.

Kuinka lähettää rahaa henkilölle?

Kirjatun kirjeen lisäksi voit lähettää rahaa postitse postiosoituksen kautta, hyvin samanlainen kuin kirjattu kirje. Periaatteessa lähettäjä rajoittuu käteisen toimittamiseen postiin; jälkimmäinen lähettää asiakirjan (eräänlaisen lipun) vastaanottajalle.

Mitä maksumääräyksen tekeminen vaatii?

lisää i tiedot edunsaajan henkilötiedot Postimääräystai vaihtoehtoisesti sen yrityksen nimi. ilmoittaa sekä vastaanottajan että lähettäjän postinumero, osoite ja kaupunki. täytä lähettäjän nimi ja sukunimi tai yrityksen nimi.

Kuinka kauan maksumääräyksen nostaminen kestää?

Kolme päivää

Kuinka noutaa nopea maksumääräys?

kautta saatu summa maksumääräys sen voi noutaa käteisellä missä tahansa toimistossa Posti tai suoraveloituksella pankkitililtä tai posti. Kotiuttaminen a maksumääräys tiskillä tulee esittää henkilötodistus ja verotunnus.

Kuinka monta päivää maksumääräys kestää?

The maksumääräys Tavallinen toimitetaan vastaanottajalle kotiin (kirjattuna kirjeenä) 3-4 tunnin sisällä päivää aiheesta.

Kuinka teet maksumääräyksen?

Maksumääräys Tavallinen

 1. Ilman käyttötiliä posti tai pankkitoimintaa.
 2. Missä tahansa toimistossa posti.
 3. Verkossa BancoPosta-käyttötileillä, joissa verkkopankki on käytössä.
 4. Toimitus vastaanottajalle kotiin 3-4 päivässä.
 5. Noudat sen 2 vuoden kuluessa myöntämisestä.

Mistä tiedän, onko maksumääräys saapunut?

Vastaa puhelimeen Ja syötä seuraava numero: 803.160. Se on täysin ilmainen palvelu Ja aktiivinen maanantaista lauantaihin. Aikataulu Ja aina sama Ja kattaa 12 tunnin ajanjakson.

Mitä tarvitset nopean postitilauksen lähettämiseen?

Nopea maksumääräys se on yksinkertaista ja turvallista: täytä lomake ja valitse avainsana, joka koostuu 3–16 merkistä. Kun olet täyttänyt lomakkeen, saat lomakkeen viitenumeron Maksumääräysjoka sinun on ilmoitettava vastaanottajalle yhdessä avainsanan ja summan kanssa.

Kuinka vaihdan postimääräyksen?

kautta saatu summa maksumääräys voi lunastaa käteisellä osoitteessa a mikä tahansa toimisto Posti tai veloittamalla a pankkitili tai posti. Nostamaan maksumääräys on näytettävä tiskillä a henkilöllisyystodistus ja verotunnus.

Kuinka lähettää rahaa ilman IBAN-tunnusta?

Postimääräys: tämä on Poste Italianen ehdottama ratkaisu lähettää ja vastaanottaa raha kaikkialla Italiassa, ilman käytä posti- tai pankkitiliä. Se maksaa 6 euroa sen myöntäjille ja nolla kustannuksia sen kerääjille.

Kuinka lähettää rahaa välittömästi?

Maksutapoja on kaksi lähettää rahaa mahdollisimman nopeasti melkein välittömästi. Klassinen on pikapostitoimitus, mutta se maksaa 10 €, jonka voi tehdä kaikissa postitoimistoissa. Sen saaneet voivat mennä heti postiin noutamaan rahamääräyksen.

Kuinka lähettää MoneyGram-rahaa?

 1. Etsi toimisto. Etsi toimisto MoneyGram kätevä ja lähellä.
 2. Anna tiedot. Sinun on tiedettävä vastaanottajan täydellinen virallinen nimi, pankin nimi ja sekkitilin numero. …
 3. Maksa käteisellä ja lähetä turvallisesti. Maksa haluamasi summa käteisellä lähettäämukaan lukien palkkiot.

Kuinka lähettää rahaa IBAN-numeroon?

Sinun tarvitsee vain mennä Italian postitoimistoon seuraavilla tiedoilla ja asiakirjoilla:

 1. Henkilötodistus ja verotunnus;
 2. Koodi IBAN saajan käyttötili;
 3. saajan tilin tukipankki;
 4. Saajan pankin pääkonttori.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.