Kuinka tehdä Fimo

Kuinka esineitä valmistetaan polymeerisavesta?, Fimo: 5 ideaa luoda alkuperäisiä esineitä

 • Korvakorut.
 • Vauvanuket.
 • Joulukoristeet.
 • Pienet neliöt.
 • Magneetit.

Myös kuinka kaulitaan fimo-tahna?, Kauli polymeerisavi Valkoinen. Pehmennä polymeerisavi valkoiseksi ja rullaa se kaulimella leivinpaperin päällä. Varmista, että saatu pinta on tasainen ja halutun paksuinen korvakoruille.

Lopuksi, Kuinka luoda kasvot fimo-opetusohjelmalla?,

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä tarvitset aloittaaksesi työskentelyn polymeerisaven kanssa?

Välttämätön

 1. Fimo.
 2. Hammastikku.
 3. Leikkuri.
 4. Erityiset työkalut (varten asiantuntijat)

Kuinka tehdä asioita polymeerisavella?

Muovattavuuden ansiosta muovailusavi Fimo sitä käytetään pienten esineiden, koristeiden, koristeiden, hiusasusteiden ja pienten osien luomiseen. Pasta Fimokoska se on lämpökovettuva, se voidaan käsitellä ja sitten paistaa uunissa, jotta lopputulos on kaunis ja pitkäkestoinen.

Mitä Dasille voi tehdä?

Tässä on muutamia ideoita, joita voit luoda yksinkertaisella tavalla kotisi kaunistamiseen ja sisustamiseen.

 • Astiat kanssa kirjoitettu käyttäen leimoja.
 • Kulho kanssa lause.
 • pellavaiselle pöytäliinalle painettuna lautanen/tarjotin.
 • Tarrat säilykkeihimme.
 • Koristetut astiat kanssa merkki.
 • Kukkia painettu sisään das.
 • Pupu.

Miten polymeerisavea käytetään?

varten käytä tahnaa muovattavissa Fimo, tämä on välttämätöntä lämmittää käsin. Kun taikina saa lämpöä, muotoileminen ja muovaus helpottuu ja helpottuu.

Kuinka voit välttää polymeerin tarttumisen pöytään?

Johnson öljy tai käsivoide tahnan pehmentämiseen, kun se on liian kuiva, talkkijauhetta ei tee se hyökkäys pinnoille ja sormenjälkien poistamiseen, etyylialkoholi väritahrojen poistamiseen. Burins (pallokärjellä varustetut työkalut, Miten ne, joita käytetään kynsitaidetta varten)

Kuinka säilyttää fimo-tahna?

Kun yksitikku on kääritty kalvoon tai alumiinifolioon, parasta on pitää kaikki lohkot ilmatiiviissä muovilaatikossa – tai joka tapauksessa hyvin kiinnittyvällä kannella: näin poistat kaiken ilman ja lohkot kestävät paljon pidempään.

Kuinka keittää fimopasta?

Uunin lämpötilan tulee olla vakio ja pysyä välillä 110-130 astetta. Kun uuni on kuuma, voimme laittaa tavaramme uuniin polymeerisavi. Ihanteellisen jähmettymisen vähimmäisaika on 30 minuuttia. Joskus se on tarpeen kokki luomuksia vielä pidempään.

Mitä DAS:lla voi tehdä?

The DAS kyllä Soveltuu lautasten ja kulhojen luomiseen esineille, joita voit mallintaa manuaalisesti tai käyttämällä keraamista kuppia tai kulhoa muottina. Anna sen kuivua ja värittää, ehkä käyttämällä metallivärejä. Voit myös tehdä pienet graffitien inspiroimat kaiverrukset.

Kuinka suojata DAS?

Pienveistoksen mallintamistapa neljässä vaiheessa

Jos bareljefi on yksinkertaisempi, mutta «yleinen» tehokkaampi, klassiset purkit ja eläimet voivat edustaa reilua kompromissia ja erinomainen valinta ensimmäisiin töihin.

Kuinka säilyttää DAS avattuaan?

Sulje paketti Das teipillä varoen jättämästä mitään osaa taikinasta peittämättä DAS. Aseta pakkaus pakastepussiin ja sulje se tiukasti teipillä. Varmista, että pussin sisällä ei ole ilmaa. Säilytä jääkaapissa tai kosteassa paikassa.

Miten fimo-tahna säilyy?

Kun yksitikku on kääritty kalvoon tai alumiinifolioon, parasta on pitää kaikki lohkot ilmatiiviissä muovilaatikossa – tai joka tapauksessa hyvin kiinnittyvällä kannella: näin poistat kaiken ilman ja lohkot kestävät paljon pidempään.

Kuinka polymeerisavi keitetään?

Uunin lämpötilan tulee olla vakio ja pysyä välillä 110-130 astetta. Kun uuni on kuuma, voimme laittaa tavaramme uuniin polymeerisavi. Ihanteellisen jähmettymisen vähimmäisajat ovat of 30 minuuttia. Joskus se on tarpeen kokki luomuksia vielä pidempään.

Mihin polymeerisavea käytetään?

The FIMO se on a pasta polymeeri / synteettinen, Staedtler-yhtiön luoma, helposti mallinnettavissa ja lämpökovettuva, voidaan käyttää esineiden, jalokivien, sisustustarvikkeiden, nukkejen jne. luomiseen.

Kuinka polymeerisavi kuivuu?

Uunin lämpötilan tulee olla vakio ja pysyä välillä 110-130 astetta. Kun uuni on kuuma, voimme laittaa tavaramme uuniin polymeerisavi. Ihanteellisen jähmettymisen vähimmäisaika on 30 minuuttia. Joskus luomuksia on kypsennettävä vielä pidempään.

Kuinka olla jättämättä sormenjälkiä polymeerisavelle?

Siinä tapauksessa että ei pärjää ilmankin lähteä Jälkiä luomuksistaan, ne voidaan poistaa hellävaraisesti «silittämällä». polymeerisavi missä siinä on merkki sormenjäljet digitaalinen.

Kuinka tehdä polymeerisavesta pehmeä?

Jos polymeerisavi se on liian vaikea Toinen tehokas toimenpide on kotiuunin käyttö. Ensinnäkin on parasta esilämmittää uuni. Kun se on kuuma, sinun on sammutettava se ja odotettava hetki ja esittele sitten polymeerisavi kuiva.

Kuinka säilyttää polymeerisavea?

Kun yksitikku on kääritty kalvoon tai alumiinifolioon, parasta on pitää kaikki lohkot ilmatiiviissä muovilaatikossa – tai joka tapauksessa hyvin kiinnittyvällä kannella: näin poistat kaiken ilman ja lohkot kestävät paljon pidempään.


Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.