Kuinka tehdä kuivattuja aprikooseja

Kuumenna kiehuvaksi ja keitä hedelmiä minuutin ajan. Valuta ja kuivaa aprikoosit, kokeile kiviä avattuasi ne puoliväliin. Asettele ne uunin ritilälle sisäpuoli alaspäin. Kuumenna uuni 90 asteeseen ja kypsennä aprikoosit 5 tuntia 15. kesäkuuta 2016

Kuinka kuivata aprikooseja kuivausrummulla?, Le aprikoosit normaalikokoisia, ne on avattava puoliksi, niissä on oltava kivet ja asetettava kuvapuoli ylöspäin koreihinkuivausrumpu (ilman leivinpaperia tai Drysilkia). Valitse ohjelma noin 50 ° (tai enemmän tarvittaessa), t4 tai t5 48/60 tunniksi.

Lisäksi Kuinka säilyttää kuivattuja aprikooseja?, Ne voidaan säilyttää ruokakomerossa, suljettuna ilmatiiviiseen astiaan tai laatikossa, viileässä ja kuivassa paikassa. Voit myös pitää ne roikkumassa hyvin tuuletetussa paikassa, pienissä kangaspusseissa: ne kestävät noin 6 kuukautta.

Lopuksi, kuinka säilyttää aprikoosit sadonkorjuun jälkeen?, – Hidastaa kypsymistä Aprikoosit, on suositeltavaa säilyttää niitä viileässä ja kuivassa paikassa, poissa auringonvalon lähteistä ja ilman kosteutta. Suojainen ja viileä paikka on hyvä Miten jääkaapin laatikko o Miten sinun kellarisi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka paljon kuivattu aprikoosi painaa?

Yhteinen annoskoko

Osa Kalorit
1 puolikas 8
1 unssi (vastaa 28 g) 68
1 annos (33 g) 80
100 g 241

Kuinka säilyttää kuivattuja aprikooseja?

The kuivattuja aprikooseja säilytetään jääkaapissa. Ne pakataan paperipusseihin tai sinetöityihin astioihin. Hedelmiä säilytetään enintään kuusi kuukautta. Huoneenlämmössä, aprikoosit ne tummuvat, kovettuvat ja menettävät makunsa ja hyödylliset ominaisuutensa.

Miten aprikoosit valmistetaan?

L’aprikoosimuodoltaan periaatteessa soikea, sen halkaisija vaihtelee noin neljästä noin kuuteen senttimetriin; sillä on samettinen, kullankeltainen kuori, joka joissakin lajikkeissa on taipumus punastua, ja siinä on yksi siemen. Se on hedelmä, joka sisältää runsaasti kivennäisaineita ja A- ja C-vitamiineja; kalorien saanti on alhainen.

Kuinka tehdä kuivattuja persikoita?

Ohjeet

  1. Avaa persikat puolikkaaksi, poista ydin ja laita ne sisään kuiva puisten lautojen tai ruokosäleiköiden päälle ja peitä ne irtokankailla.
  2. Altista ne auringolle vuorokauden kuumimpina aikoina, klo 10-5 iltapäivällä, ja tuo ne takaisin kotiin illalla, koska kosteus voi pilata ne.

Kuinka teet kuivattuja hedelmiä?

Ensin sinun on leikattava kaikenlaisia hedelmää hyvin ohuiksi viipaleina. Jos käytät uunia, aseta lämpötila 200 °C:seen ja jätä se sinne hedelmää viipaloitu uunipellille tunnin ajan uuninluukun ollessa auki. Kun kuivausrumpu on asetettu 118 °C:seen 5 tai 6 tunniksi.

Kuinka säilyttää aprikoosi sose?

Prosessin aikana of jäätyessään hedelmän sisällä olevat nesteet laajenevat, joten jätä 1 cm of vapaata tilaa yläosassa -lta säiliöitä estämään sose paina kantta vasten. siellä aprikoosi sose pakastettuna säilyy 6-8 kuukautta.

Kuinka säilyttää aprikoosit jääkaapissa?

Sisään jääkaappi säilyvät pari päivää pidempään, ja huolehdi, että ne levitetään yhtenä kerroksena talouspaperilla vuoratulle alustalle. Jos kyseessä on hedelmä, jonka on kypsyttävä loppuun, laita ne paperipussiin huoneenlämpöön, kunnes ne saavuttavat oikean kypsyyden.

Kuinka aprikooseja voidaan säilyttää?

Isot astiat tai korit sopivat myös hyvin varastointi. – Aprikoosit säilytä viileässä ja kuivassa paikassa voi kestää muutaman päivän. Ota heti syömäsi hedelmät jääkaapista ja jätä loput jääkaapin laatikkoon.

Miten säilytät tuoreita aprikooseja?

Kuori aprikoosit ja riistää heiltä ydin; Aseta ne sitten uunipellille ja peitä ne puuvillakankaalla, jota vaihdat päivittäin. Anna olla auringossa noin viikko tai ainakin kunnes ne ovat vaihtaneet väriä. Säilytä ne sitten kannellisessa lasipurkissa.

Kuinka säilyttää aprikoosit pakastimessa?

The aprikoosit ne pestään kylmässä vedessä ja levitetään sitten pyyhkeelle ja kuivataan hyvin. Sitten hedelmät levitetään yhtenä kerroksena muovikalvolla peitetylle tarjottimelle ja puhdistetaan pakastin kunnes se kovettuu.

Kuinka säilyttää aprikooseja talveksi?

Aprikoosien säilyttämiseen sisään talvi- hedelmäpakastusta voidaan käyttää. Ne säilyvät erittäin hyvin noin 8 kuukauteen asti. Pese ja kuori aprikoosit. Asettele ne keraamiselle tai lasialustalle ja laita pakastimeen varten Noin 3 tuntia.

Kuinka säilytät kuivattuja aprikooseja?

The kuivattuja aprikooseja säilytetään jääkaapissa. Ne pakataan paperipusseihin tai sinetöityihin astioihin. Hedelmiä säilytetään enintään kuusi kuukautta. Huoneenlämmössä, aprikoosit kyllä ne tummuvat, kovettuvat ja menettävät makunsa ja hyödylliset ominaisuutensa.

Kuinka monta kuivattua aprikoosia päivässä?

Vakioannos on 30-40 grammaa päivässä terveitä ja tasapainoisia elämäntapoja. Itse asiassa FDA (Food and Drug Administration) ja kansainväliset ohjeet suosittelevat enintään 40 g kuivattujen hedelmien nauttimista. päivässä.

Kuinka monta kcal 100 g aprikooseja?

48 kaloria

Kuinka monta kaloria kilossa aprikooseja on?

The aprikoosit Olen a erittäin kevyt ja vähän hedelmää kaloreita 100 grammasta lähtien of syötävä osa of nämä tuoreet hedelmät tuovat elimistöömme vain 28 kaloreita.

Miten säilytät aprikooseja jääkaapissa?

Miten? Pese ne, kivet ja kuivaa ne huolellisesti; Aseta ne sitten tarjottimelle ja jätä ne sisään jääkaappi noin 3 tunnin ajan. Asettele ne sitten kerroksittain, vuorotellen sitruunamehua ja sokeria ruoka-alustalle.

Kuinka monta aprikoosia voit syödä päivässä?

Osa aprikoosit vastaa noin 150 grammaa ja siitä lähtien Joo he suosittelevat yleensä kahta tai kolmea hedelmäannosta päivässäterve ja normaalipainoinen ihminen voisi syödä noin 300 grammaa päivässä.


Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.