Kuinka tehdä kuivattuja luumuja

Vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja järjestele luumut. Laita ne 120 asteeseen esilämmitettyyn kiertoilmauuniin 1 tunniksi ja 30 minuutiksi. Ajan päätyttyä sammuta uuni ja jätä uunin sisälle luumut puoli tuntia 1.9.2016

Kotitekoisten kuivattujen luumujen säilyttäminen Lasisäiliöt, joissa on tiukasti ilmatiivis kansi, on ensin steriloitava, jotta vältetään homeen muodostuminen. Kun se on keitetty ja kuivattu, luumut ne voidaan sijoittaa päällekkäin tai vierekkäin, varmistaen, että purkki asetetaan viileään ja kuivaan paikkaan.

Myös Luumujen kuivaaminen?, Vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja aseta se paikalleen luumut n yksi kerros välttäen päällekkäisyyttä ja paista ne sitten 120 asteessa. Tarkista, että ne menettävät vettä, mutta eivät kuivu kokonaan. Lähde kuivaa luumut noin tunnin tai pidempään koosta riippuen.

Lopuksi, Kuinka tehdä luumuja kuivausrummulla?, Laita luumut kuoppainen tarjottimelle kanssa avoin puoli ylöspäin ja kuivaa niitä noin 55 °C:n lämpötilassa 10 tuntia, lopeta sitten kuivaus viideksi tunniksi ja jätä luumut levätä. Tauon jälkeen jatka kuivaamista vielä 10 tuntia samassa lämpötilassa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka kauan luumut säilyvät?

Miten säilytä luumut

Purkit tulee sitten laittaa viileään ja kuivaan paikkaan poissa auringonvalosta ja lämmönlähteistä, missä luumut kuivatut sisältyvät samaan Joo ne säilyvät ehjinä ja syötävinä useita kuukausia (on kuitenkin parempi syödä vuoden sisällä).

Kuinka säilyttää kuivattuja luumuja kotona?

Lasiastiat, joissa on ehdottomasti hermeettinen kansi, on ensin steriloitava homeen muodostumisen välttämiseksi. Kun se on keitetty ja kuivattu, luumut ne voidaan sijoittaa päällekkäin tai vierekkäin, varmistaen, että purkki asetetaan viileään ja kuivaan paikkaan.

Miten luumut voidaan tehdä?

Vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja järjestele luumut. Laita ne 120 asteeseen esilämmitettyyn kiertoilmauuniin 1 tunniksi ja 30 minuutiksi. Ajan päätyttyä sammuta uuni ja jätä uunin sisälle luumut puolen tunnin ajan.

Miten luumut säilytetään?

Huoneenlämmössä ei kuitenkaan jääkaapissa, mahdollisesti poissa auringosta ja tasaisesti hedelmäkorissa. Vain luumut hyvin kypsyneinä ja terveinä, ne säilyvät kylmässä: laita ne lautaselle tai avoimeen pussiin ja jätä jääkaapin hyllylle.

Kuinka kuivata keltaisia ​​luumuja?

Vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja aseta luumut yhtenä kerroksena sen päälle välttäen päällekkäisyyttä ja paista sitten 120 asteessa. Tarkista, että ne menettävät vettä, mutta eivät kuivu kokonaan. Lähde kuivaa luumut noin tunnin tai pidempään koosta riippuen.

Kuinka kuivaat luumut?

Kun kuori on turvonnut, luumut ne on valutettava ja levitettävä ritilöille kuivumaan. Itse sää on anteeksiantavainen ja Joo on tarvittava tila, Joo ne voivat myös kuivua auringossa.

Kuinka kuivata keltaisia ​​luumuja auringossa?

Perinteessä säädetään, että luumut tule kuivattu auringossa siellä Miten tehdä. Pese ja kuivaa luumut Aseta ne sitten verkkopohjaiselle metallialustalle. Peitä luumut hunnulla ja laita sitten tarjotin aurinkoiseen paikkaan useiksi tunteiksi kohtaan päivä vähintään 10 päivän ajan.

Kuinka kuivata luumut kuivausrummulla?

Laittaa luumut kuoppainen tarjottimelle kanssa avoin puoli ylöspäin ja kuivaa niitä noin 55 °C:n lämpötilassa 10 tuntia, lopeta sitten kuivaus viideksi tunniksi ja jätä luumut levätä. Jatka tauon jälkeenkuivaus vielä 10 tuntia samassa lämpötilassa.

Kuinka pehmentää luumut?

elvyttääksesi luumut kuivaa niin, että ne muuttuvat pehmeiksi, anna niiden vain liota lämpimässä vedessä noin kaksikymmentä minuuttia. Kun hedelmät ovat pehmenneet, ne tulee valuttaa ja kuivata hyvin ennen syömistä.

Kuinka tehdä luumuja kuivausrummulla?

The luumut ne voidaan myös kuivata kanssa kiviä, mutta kuivumisaika pitenee entisestään. Laittaa luumut kuoppainen tarjottimelle kanssa avoin puoli ylöspäin ja kuivaa niitä noin 55 °C:n lämpötilassa 10 tuntia, lopeta sitten kuivaus viideksi tunniksi ja jätä luumut levätä.

Kuinka kuivata mustat luumut?

Vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja aseta luumut yhtenä kerroksena sen päälle välttäen päällekkäisyyttä ja paista sitten 120 asteessa. Tarkista, että ne menettävät vettä, mutta eivät kuivu kokonaan. Lähde kuivaa luumut noin tunnin tai pidempään koosta riippuen.

Miten luumut pehmenevät?

elvyttääksesi kuivattuja luumuja jotta ne muuttuvat pehmeiksi, anna niiden liota lämpimässä vedessä noin kaksikymmentä minuuttia. Kun hedelmät ovat pehmenneet, ne tulee valuttaa ja kuivata hyvin ennen syömistä.

Kuinka kauan kuivatut luumut säilyvät jääkaapissa?

Avaamisen jälkeen voit säilyttää niitä muutaman päivän vesitiiviissä pakkauksessa tai palkokasvilaatikossasi jääkaappi, säilyttääkseen niiden pehmeyden. Itse asiassa kuivaan ympäristöön sijoitettuna karsia kuivalla on taipumus kuivua.

Kuinka kauan kuivatut luumut säilyvät?

Miten säilytä luumut

Purkit tulee sitten laittaa viileään ja kuivaan paikkaan poissa auringonvalosta ja lämmönlähteistä, missä luumut kuivatut sisältyvät samaan Joo ne säilyvät ehjinä ja syötävinä useita kuukausia (on kuitenkin parempi syödä vuoden sisällä).

Kuinka kauan luumut kypsyvät jääkaapissa?

kuukausi

Kuinka kuivata valkoiset luumut?

Vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja aseta se pellille luumut n yksi kerros välttäen päällekkäisyyttä ja paista ne sitten 120 asteessa. Tarkista, että ne menettävät vettä, mutta eivät kuivu kokonaan. Lähde kuivaa luumut noin tunnin tai pidempään koosta riippuen.

Miten säilytät tuoreita luumuja?

Vain luumut hyvin kypsyneinä ja terveinä, ne säilyvät kylmässä: laita ne lautaselle tai avoimeen pussiin ja jätä jääkaapin hyllylle. Heidän elämänsä Joo kestää lähes kuukauden.


Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.