Kuinka tehdä neulottu olkapää kohautus

Kuinka neuloa olkapäät?, https://www.youtube.com/watch?v=3Jr2DuB5kXI

Myös kuinka pukea maksi suorakaiteen muotoinen huivi?, Se on yksi helpoimmista ja nopeimmista tavoista käyttää huivi. Itse asiassa tekemistä riittää a ajaa kanssa huivi kaulan ympärille ja anna molempien päiden roikkua alas edestä. Leventää silmukkaa antaaksesi lisää pehmeyttä ja ilmaa huivi. Ota huivi ja kierrä se kaulan ympärille.

Lopuksi, Kuinka pukeutua stole kuin olkapäät?, kanta a kankaan läppä takana a olkapää; Anna sen roikkua hieman; Kierrä se kaulasi ympäri toiselle olkapäälle ja sitten takaisin siellä takaisin, kanteen asti siellä ensimmäinen osa kangasta; Tällä tavoin a läppä roikkuu olkapään etuosassa, toinen takana.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka sitot huivin?

Ojenna huivi olkapäillä, ja toinen pää on paljon pidempi kuin toinen. Kiedo pidempi puoli kaulan ympärille 3 kertaa samaan suuntaan. Ohita se loppu, jossa seisot käärimistä kolmannen kierroksen alle niin, että se roikkuu alas. Vedä auki rullattu pää kolmannen silmukan läpi.

Miten käytät pashminaa?

siellä Joo voi käyttää Pariisilainen tyyli, ilman solmua, antaa sen pudota taaksepäin a kahdesta päästä. Muuten, Joo hän voi päättää sitoa sen sivusuunnassa kääntämällä sitä kaksi kertaa kaulan ympäri tai vaihtoehtoisesti taittaa sen vinosti ja käyttää sitä kolmion muotoisella kärjellä rinnassa.

Kuinka laittaa iso huivi päälle?

Laita se vain harteillesi Miten huivi ja kiinnitä se vyötäröltä. Jos haluamme antaa sille ylimääräistä kosketusta, voimme turvautua miten pukeutua vyö niin monella eri tavalla.

Kuinka voit käyttää stolia?

Sitten on «alkaen seremonia«: Aseta varasti keskellä kaulan takana kaksi läppä viedään käsivarsien alta ja sidotaan solmulla selän taakse: tämä menetelmä sopii erinomaisesti olkapäiden peittämiseen kirkossa, mutta myös keväälle tyypillisesti suojautumiseen raikkaasta ilmasta.

Kuinka peittää selkäsi häissä?

Jos seremonia on kirkossa, se on hyviä tapoja peittää aina – jos alasti – hartiat, kohtaan esimerkiksi varastamalla. «Ei» liian anteliaalle pääntielle, huimaavalle halkiolle, nihkeille mekoille ja rohkeille kalvoille on kategorinen.

Kuinka peittää hartiat kirkossa?

Hartiat kannet

Jos seremonia on käynnissä kirkkopukeutumiskoodin mukaan hartiat peitetään kunnioituksen merkiksi. Ja toisin kuin Emma Stone, jos valitussa asussa ei ole hihoja, tarvitset silkkipashminan, jolla peittää pääntie.

Kuinka käyttää lyhyttä huivia?

Kääri huivi kaulassa ja tee a löysä solmu solisluun lähellä. Sitten, Miten sitoisitko kengännauhojen päät huivi yhdessä sisään a iso hidas jousi. Aseta se niin, että se lepää a haluamallasi tavalla ja siirrä sitä niin, että se on sivuttain tai edessä.

Kuinka käyttää huivia takin alla?

Taita se puoliksi huivi, kääri se kaulasi ympärille ja aseta kaksi vapaata läppää silmukan sisään. Sinun tarvitsee vain säätää pituuttasi huivi kuin haluat ja päätä, pidätkö sen takin alle tai esitellä sitä jättäen sen pois.

Kuinka laittaa stole tyylikkääseen mekkoon?

Käyttää varasti päälle a puku Raitis

  1. Pujota se vain olkapäiden ympärille ja sido se rystysseihin päällä edessä hieman sivuttaisasennossa, juuri olkapään alapuolella;
  2. siellä varastitässä tapauksessa se voidaan kastaapuku tai päinvastoin hauskempaa ja nuorekkaampaa vaikutusta varten.

Kuinka käyttää kesähuivia?

varten käyttää Tämän lisävarusteen muunnelman kanssa on ihanteellinen yhdistää se a Manish vaatteet ehkä yhdistävät sen a pehmeä bleiseri ea a mukava pari matalat broguet. Ja sitoa se kokeile kätesi a klassisen solmiosolmun uusittu versio, menestys on taattu!

Miten laitat huivin kaulaan?

Sen käyttämisen perustekniikka on taittaa se kolmioksi ja sitten sitoa se ympäri niskaan, jättäen solmun toiselle puolelle tai keskelle. Mutta myös pehmeä solmu jäljittelee solmiota, pyörittämällä sitä niskaan ja tehdä pieni solmu päistä.

Kuinka tehdä olkapäiden kohautus huivilla?

The foulard kuin olkapään kohautus

A toinen hienostunut tapa käyttää tätä silkkiasustetta on laittaa se kaulan ympärille jättäen päät vapaaksi tai sitomalla ne a solmu o a hiutale, melkein Miten muuttaaksesi sen a collier.

Kuinka käytät stolia?

Käyttää varasti raittiin mekon päällä

  1. Riittää, kun siirrät sen olkapäiden ympärille ja sidomme sen rystysseuraan edestä hieman sivuttaisasennossa, juuri olkapään alle;
  2. siellä varastitässä tapauksessa se voidaan upottaa mekon kanssa tai kontrastina hauskempaa ja nuorekkaampaa vaikutusta varten.

Kuinka paljon kangasta tarvitset stolen tekemiseen?

varten jatka tällä tavalla ota kaksi kappaletta kankaasta identtinen (180 senttimetriä varten 50/70 senttimetriä of korkeus), jättäen puolitoista senttimetriä of reuna varten ompele kaikilta neljältä sivulta.

Kuinka koristella stolia?

Koristeltu a leike

Tai yksinkertaisemmin sanottuna muodostamme a kumartaa kanssa a jäykkä tai puolijäykkä satiininauha ja sitoa sen kaksi päätä varasti. Valitsemme nauhaksi mieluiten a väri, joka toistaa ekologisen turkin sävyjä. Jos sen sijaan haluamme uskaltaa, valitsemme sen a kontrastivärinen.

Mitä laittaa harteillesi häissä?

Vaaleasta sifonista, organzasta, silkkisatiinista tai kashmirista valmistettu stole on juuri oikea peite hartiat eleganssilla, mutta on muitakin ratkaisuja. The bolero tai olkapää kohautus näyttää a lyhyt takki, jossa pitkät tai lyhyet hihat.

Mitä laittaa päälle peittämään hartiat?

Ihanteellisia ratkaisuja voisivat olla nämä satiinireunaiset stoletit (saatavana eri väreissä) tai voile-, kulta- tai hopeatuolit.


Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.