Kuinka tunnistaa kypsä vesimeloni

L’vesimeloni kypsymätön on hieman karhea, koska se kypsyy ihosta tulee sileä ja kiiltävä, Miten vahasi a kiiltävä patina nimeltä Bloom, kun hedelmä on täysin kypsä, patina naarmuuntuu kynnen kanssa.

Mistä tunnistat hyvän vesimelonin?, Kun ostat vesimelonietsi se hieman litteämpi osa: jos se on keltainen tai valkeahkovesimeloni ei Ja vielä kypsä, itse tukiosa pyrkii muuttumaan voimakkaan keltaiseksi tai vaaleanvihreäksi vesimeloni on valmiina nautittavaksi.

Myös Kuinka tunnistaa makeat vesimelonit?, MITEN VALITSE VESIMELONIT JA MELONIT

Jos kuulet tylsän äänen, cantaloupe on kypsä. Vältä niitä, jotka lähettävät tyhjää huminaa. Jos meloni sitten tuoksuu makeasilloin se on kypsä.

Lopuksi, milloin on aika korjata vesimelonit?, Kun L’vesimeloni on kypsä Joo muodostaa varren alueelle painuman, joka alkaa kuivua. Kuori. Hyväilemällä kuorta voimme saada viitteitä sen kypsyysasteesta. Kun hedelmiä on vielä aikaista poimia, kuori on karheaa, väriltään läpinäkymätön.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mistä tietää, onko vesimeloni hyvä?

Jos kuulet tylsän äänen, cantaloupe on kypsä. Vältä niitä, jotka lähettävät tyhjää huminaa. Jos meloni sitten tuoksuu makea, silloin se on kypsä. Vihreä valo ostaa, jos huomaat, että lehtilehti ei ole kuiva, vaan pehmeä ja helposti irroittava.

Mistä tietää, onko vesimeloni kypsä?

Tylsä, matala ääni rystysten koputuksessa on merkki kypsästä hedelmästä. Viiniköynnös lehtiä. Se on lanka, joka on kasvin päällä, hedelmän vieressä. Kun vesimeloni on valmis, viiniköynnös kuivuu ja saa tummemman värin: se osoittaa, että on sadonkorjuun aika.

Mistä tunnistaa makean vesimelonin?

MITEN VALITSE VESIMELONI JA MELONI

Jos kuulet tylsän äänen, cantaloupe on kypsä. Vältä niitä, jotka lähettävät tyhjää huminaa. Jos meloni sitten tuoksuu makeasilloin se on kypsä.

Mistä tunnistaa hyvän vesimelonin?

Kun ostat a vesimelonietsi hieman litteämpää osaa: jos se on keltainen tai valkeahko,vesimeloni se ei ole vielä kypsä, jos tukiosa pyrkii intensiivisen keltaiseksi tai vaaleanvihreäksi vesimeloni se on valmis nautittavaksi.

Mistä tietää, onko vesimeloni kypsä?

Tylsä ääni Ja alhainen rystysten lyöntiin Ja merkki kypsistä hedelmistä. Viiniköynnös lehtiä. Jep se on lanka, joka on kasvin päällä hedelmän vieressä. Kun vesimeloni on valmista viiniköynnös Joo se kuivuu ja saa tummemman värin: se osoittaa sen Ja sadonkorjuun aika.

Kuinka tunnistaa vesimelonin kuoresta?

Aloita tarkistamalla sen alaosavesimeloni. Jos pystysuorat viivat ovat lähempänä, se tarkoittaa, että kuori se on ohuempaa, joten sisältä tulee makeampaa ja mehukkaampaa. Joten vältä ostamasta niitä, joiden linjat ovat liian kaukana toisistaan. Toinen kannanotto alkaen makeus on varsi.

Kuinka kauan vesimelonin kasvattaminen kestää?

Täydellisessä kunnossa vesimelonit ne ovat täysin kypsiä noin 4 kuukauden lämpimän ilmaston jälkeen. Jos keräät ne aikaisemmin, ne ovat vähemmän maukkaita. Tarkistaakseen kypsyydenvesimeloni, lyö se kuivaksi; jos saat a thud tarkoittaa, että se on kypsä.

Mistä tietää, onko vesimeloni hyvää?

MITEN VALITSE VESIMELONI JA MELONI

Vältä niitä, jotka lähettävät tyhjää huminaa. Itse the meloni sitten siitä tulee makea tuoksu Ja kypsä. Vihreä valo ostaa itse Huomaa, että lehtilehti ei ole kuiva, vaan pehmeä ja helposti irroittava.

Mistä tietää, onko vesimeloni kypsä?

Vesimeloniin on lyötävä käden rystysillä lujasti: jos se on kypsä, ääni on täyteläinen ja tylsä, jos se on kypsymätön, päinvastoin, ääni vaimenee.

Mistä tietää, onko vesimeloni makea?

MITEN VALITSE VESIMELONI JA MELONI

Itse sinä saat a tylsä ​​ääni, meloni on kypsä. Vältä niitä, jotka lähettävät tyhjää huminaa. Itse meloni säteilee sitten a tuoksu makeaSiihen aikaan Ja kypsä.

Mistä tunnistaa korjattavan vesimelonin?

Kun ostat vesimelonia, etsi hieman litteämpää osaa: jos se on keltainen tai valkeahko,vesimeloni se ei ole vielä kypsä, mutta jos tukiosa pyrkii keltaiseksi tai vaaleanvihreäksi, vesimeloni on valmis nautittavaksi.

Milloin antaa vesimeloneille kaliumia?

Viides. The kalium sillä on kysyntähuippu hedelmien solujakautumisen ja venymisen kautta tapahtuvan kasvun välisenä aikana. Viimeiset 15-30 päivää ennen sadonkorjuuta ovat niitä, jotka vaativat suuremman pitoisuuden tämän mineraalin ioneista.

Kuinka paljon vesimelonikasvi tuottaa?

Yleensä kasvi se kantaa enintään 4-5 täysin kypsää hedelmää. Sadonkorjuu tapahtuu yleensä 4 kuukautta kylvön jälkeen, siis keskellä kesää. On huolehdittava keräämisestä vesimelonit oikeassa kypsyysvaiheessa.

Milloin kastella vesimeloneja?

Vesimelonivesimeloni: miten ja kun kastella

L’vesimeloni sitä tulee kastella runsaasti, jopa joka päivä, istutuksesta hedelmien kypsymisen viimeiseen vaiheeseen, kesän lopulla.

Mistä tiedät, onko vesimeloni hyvää?

A vesimeloni täydellisen ja kypsän tulee olla tummanvihreää ja himmeää, sen sijaan että se olisi liian kiiltävää. A vesimeloni kiiltävällä iholla Ja yleensä vielä kypsymätön. Yritä kuulla ääni koputtamalla kädelläsi.

Mistä tunnistaa vesimelonin, kun se on kypsä?

Tylsä ääni Ja alhainen rystysten lyöntiin Ja merkki kypsistä hedelmistä. Viiniköynnös lehtiä. Se on lanka, joka on kasvin päällä, hedelmän vieressä. Kun L’vesimeloni on valmis viiniköynnös kuivuu ja saa tummemman värin: se osoittaa meille sen Ja sadonkorjuun aika.

Milloin lannoittaa kaliumilla?

siellä lannoitus kaliumia tarvitaan kalkkipitoisessa ja hiekkaisessa maaperässä, jossa on yleensä vähän tätä ainetta, sekä hedelmäkasveille. Paras aika tehdä lannoitus kalium on vähän ennen kasvin vegetatiivista lepoa, eli ennen kesää.


Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.