Kuinka vaihtaa rullakaihdin

Kuinka kokoat rullakaihtimen?,

Myös Kuinka vaihtaa rullakaihtimen säle?, Parades siellä vaurioitunut lasta vaakasuunnassa ja pujota sitten uusi. Valmis korvauskelaa taaksepäin of kangas uudelleen sulkimen työnnä kangas laatikon sisällä takaisin ohjaimiin, anna sen laskeutua hieman ja aseta lopuksi suojukset takaisin paikoilleen of aivohalvauksen loppu.

Lopuksi, kuinka rullakaihtimen hihnapyörä vaihdetaan?, Laske kokonaan rullakaihtimet. Avaa roskakori ja irrota se rullakaihtimet telasta irrottamalla hihnat. Irrota hihna hihnapyörältä ja irrota rulla alkaen sivusto. Poista vanha talja ja syötä uusi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka irrottaa rullakaihtimen putki?

Meidän on siksi: laskettava kokonaan rullakaihtimet ja vapauta hihna hihnapyörästä ja vapauta sitten rulla kiinnityshihnat rullakaihtimet, Poista hihnapyörän tuen lukitustappi, joka sijaitsee seinäkiinnittimen alla ja poista lopuksi puristimien laakeri ja poista rulla roskapostista.

Kuinka vaihdat rullakaihtimen?

Kuvitettu opetusohjelma. Tekijä: a ruuvimeisselillä irrota kaksi rajakytkimen korkkia, jotka sijaitsevat laitteen ulkopinnalla rullakaihtimet. Yleensä siellä ruuvi sijaitsee sisäpuolella, lähellä kunkin korkin keskustaa.

Kuinka purkaa kaihtimen sähkömoottori?

Ensimmäinen askel on laskea suljin alas ja avata laatikko. Suorittaaksesi tämän toiminnon parhaalla mahdollisella tavalla, voit käyttää ruuvimeisseliä ja olla varovainen valinnassa a pään koko on yhtä suuri kuin vastaavien ruuvien koko. Siksi suljin ja rulla on irrotettava ja poistettava kokonaan.

Kuinka nostaa rikkinäinen suljin?

Tätä varten sinun on ruuvattava irti levy (yleensä metallista), joka peittää hihnankelan, ja annettava jousen purkaa kokonaan. Irrota nyt hihna reitti ja hanki uusi.

Kuinka irrottaa rullakaihdin?

Meidän on siksi: laskettava kokonaan rullakaihtimet ja vapauta hihna alkaen hihnapyörä, vapauta sitten rulla hihnat of korjaaminen sulkimen, Poista tulppa of pysähtyi -lta hihnapyörän tuki asetetaan seinäpuristimen alle ja lopuksi irrota laakeri alkaen zancas ja poista rulla roskapostista.

Miten suljinkiinnikkeet vaihdetaan?

Irrota kumityynyt of lukitsemalla viimeisestä tikusta ja kääri se sitten kokonaan säiliöön. Tartu ensimmäiseen kippiin ja löysää hihnaa ja rullaa se kokonaan auki lattialla. Jos koukut lukittuvat toisiinsa, on tarvetta of vedä ne kaikki ulos, kunnes saavutat yhden korvata.

Mistä tietää, onko suljinjousi rikki?

Sen sijaan jos yksi tai useampi laatikko olisi rikkilattialla on läsnä -lta pieniä palloja (laakerit ed) tai tuntuvat -lta ääniä kun ovi Ja liikkeessä. Jälkimmäisessä tapauksessa räikeä ääni aiheutuu hapetuksesta -lta tölkit.

Kuinka avata sähköinen rullakaihdin sähkökatkon sattuessa?

Käytön kautta of koukkuun työnnetty tanko (sama, jota käytetään markiisien vinssien siirtämiseen), voit nostaa ja laskea rullakaihdin hiljaa ja olla varma siinäkin tapauksessa of sähkökatkos.

Miten sähköinen suljin toimii?

The sähköiset ikkunaluukut on putkimainen nostotanko Miten normaalit ikkunaluukutmutta niiden sisään on asetettu moottori sähköinen joka asettaa tangon pyörimään, kun sitä käytetään, nostamalla tai laskemalla rullakaihdin.

Kuinka rullakaihtimen pyörä vaihdetaan?

Laske kokonaan rullakaihdin. Avaa roskakori ja irrota se rullakaihdin telasta irrottamalla hihnat. Irrota hihna hihnapyörältä ja irrota rulla alkaen sivusto. Poista vanha talja ja syötä uusi.

Mitä tehdä, jos suljin on tukossa?

Ruuvaa irti pohjalevy, irrota kelaus ja irrota hihna. Avaa laatikko ja kelaa suljin taaksepäin manuaalisesti ja sulje se sitten tangolla tai muulla esineellä. Irrota vanha köysi ylärullasta, aseta uusi ja kiinnitä se solmulla ja vedä sitten koko köysi takaisin alas rullakaihtimet.

Kuinka kiinnität rullakaihtimen rullaan?

Ne voidaan asentaa yksinkertaisesti työntämällä jousen vaakasuora metalliosa koukun sisään rullakaihdin (on myös jouset ikkunaluukut MINI), kun kaksi ylempää koukkua työnnetään koukun koloihin rulla metallinen.

Milloin suljin lakkaa laskemasta?

Jos suljin ei mene alas ja huomaamme, että köysi ei tulee uudelleen kelauslaitteeseen, se tarkoittaa, että se on tukossa. Tässä tapauksessa meidän on tarkistettava, onko solmuja tai onko kelauslaite rikki. Jälkimmäisessä tapauksessa kelauslaite on vaihdettava.

Kuinka tukkeutunut rullakaihdin lasketaan?

Avaa lipasto ja kelaa taaksepäin siellä pelti manuaalisesti ja lukitse se sitten a napa tai sen kanssa a muu esine. Paraati siellä vanha köysi ylärullalta, aseta siellä uusi ja tehdä a solmu kiinnittääksesi sen ja vedä se sitten takaisin alas rullakaihtimen.

Kuinka monta kierrosta vaimenninjousen tulee tehdä?

THE kääntyy maksut vaihtelevat korkeuden mukaan vaimentimesta ja sitten riippuen alkaen pituus keväästä . Yhdelle kevät pituus 350-420 cm, voit antaa 4 kääntyy lataa ja tarkista toiminta. Sinun on ehkä säädettävä alas tai yli.

Kuinka lävistää vaimennusjousi?

varten puhkaista a kevät: Ei laimennusta, vaan LIITÄ! Vanha vinkki of pora teräkselle -lta oikea halkaisija. Leikkaat sen alkaen käynnistyy ilman potkuria.

Kuinka laskea vaimenninjousi?

Pituus a kevät saadaan kokonaiskorkeudella vaimennin (siis lattiasta rullan yläosaan) + 90 cm. Tämän pituuden lisääminen tai vähentäminen luo saman kevät ja määrittää sen repeämisen. 40/10 – 40/14 jne.


Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.