Kuinka vaihtaa Wifi-modeemi Tim

Kuinka vaihdan Telecom-modeemin radiokanavaa?, Jos haluat vaihtaa kanava valitse manuaalisesti a kanava 1 – 13 (2,4 GHz verkko) ja 36 – 112 (5 GHz verkko) kohtaa vastaavasta avattavasta valikosta kanava. Napsauta sitten Käytä vahvistaaksesi tehdyt muutokset.

Lisäksi, mikä kanava valita telemodeemista?, Pitäisikö minun käyttää kaistaa Kanavat 2,4 GHz tai 5 GHz? Jos omistat a modeemi melko moderni Wi-Fi-reititin, on hyvä mahdollisuus, että se tukee joko 2,4 GHz tai 5 GHz taajuuksia. Koska 2,4 GHz:n taajuuksien tuki edeltää GHz:n kaistaa, saatat päätellä, että 5 GHz:n kaista on aina parempi.

Lopuksi Kuinka aktivoida Wi-Fi Tim-modeemissa?, Ota käyttöön Wifi laitteesi Asetukset-valikosta. Etsi ja valitse verkon nimi Wifi joka on mainittu etiketissä. ÄLÄ kirjoita salausavainta. Paina ja vapauta nopeasti modeemissa nappi Wifi/ LED.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka määrittää 2,4 GHz Wi-Fi?

Laitteen yhdistäminen Android 2.4 verkkoon GHz:

 1. Avaa laitteen lukitus ja napauta sovellusta asetukset.
 2. Napauta Verkko ja Internet > Wifi.
 3. Aktivoi Wifi napauttamalla Käytä-vaihtoehtoa Wifi huipulla.
 4. Valitse verkko Wifi kohtaan 2.4 GHz. …
 5. Anna verkon salasana pyydettäessä.

Kuinka vaihtaa 5 GHz:stä 2,4 GHz Timiin?

Pääsivulta of Käytä modeemia, siirry Paikallinen verkko -valikkoon ja napsauta WLAN-osiota hallitaksesi Wi-Fi-verkkoja. Muuta Wi-Fi-verkkoasetuksia noudattamalla sivulla olevia ohjeita. WLAN-aktivointi-osiossa voit aktivoida / deaktivoida 2,4 GHz ja Wi-Fi-verkot 5GHz.

Kuinka voin muuttaa modeemin radiotaajuutta?

Ensimmäinen askel otettavaksi muuttaa Wi-Fi-kanava manuaalisesti on kirjautuminen reitittimeen. Voit tehdä tämän kirjoittamalla verkkoselaimeen osoitteen 192.168.1.1 tai osoitteen 192.168.0.1. Tässä vaiheessa meidän on syötettävä salasanan ja käyttäjätunnuksen yhdistelmä, joka tarvitaan pääsyyn omaan käyttöön modeemi.

Kuinka vaihtaa modeemin nimi Tim?

Kun olet kirjautunut reitittimeen TIMsinun on seurattava Asetukset-polkua of base> Main Wi-Fi ja siirry Configure Wi-Fi -välilehdelle. Nyt voit vaihtaa nimeä WiFi Telecom napsauttamalla editoria of teksti, jossa etunimi alkuperäinen, eli Wi-Fi-verkon (SSID) vieressä.

Kuinka vaihtaa 5GHz:stä 2,4GHz Timiin?

Siirry modeemin pääkäyttösivulta Paikallinen verkko -valikkoon ja napsauta WLAN-osiota hallitaksesi Wi-Fi-verkkoja. Muuta Wi-Fi-verkkoasetuksia noudattamalla sivulla olevia ohjeita. WLAN-aktivointi-osiossa voit aktivoida / deaktivoida 2,4 GHz ja Wi-Fi-verkot 5GHz.

Kuinka muuttaa Tim-modeemin asetuksia?

Avaa selain ja kirjoita osoite http://192.168.1.1. Yrityksen johdon kotisivulla modeeminapsauta Langaton-ruudun kuvaketta Miten näkyy kuvassa. paina OK-painiketta vahvistaaksesi asetukset.

Kuinka vaihtaa 5 GHz:stä 2,4 GHz:iin?

Taajuuskaista vaihdetaan suoraan reitittimessä.

 1. Kirjoita Internet-selaimeen IP-osoite 192.168.0.1.
 2. Jätä Käyttäjä-kenttä tyhjäksi ja kirjoita admin Miten Salasana.
 3. Valitse Langaton alkaen valikosta.
 4. 802.11-kaistan valintakentässä voit valita 2.4 GHz tai 5 GHz.

Mille kanavalle reititin asetetaan?

Valittaessa a kanava 2,4 GHz:n taajuusverkot: Valitse kanava 1, 6 tai 11. Nämä kanavia ne eivät mene päällekkäin ja tarjoavat parhaan luotettavuuden. Valintaa varten kanavia 1, 6 tai 11, valitse vahvin bassosignaali tukiasemasta tai reititin.

Mitä varten Tim-modeemin Wi-Fi-painike on tarkoitettu?

Etuosassa, LED-valojen mukaisesti, on päällekytkentäpainike Ja sammuttaa signaalin WiFi sekä 2,4 että 5 GHz. Sivulla sijaitseva WPS-painike mahdollistaa helpon yhteyden Ja nopeat laitteet verkkoon WiFiilman että sinun tarvitsee käyttää asetuksia manuaalisesti langaton.

Kuinka ottaa Tim 2,4 GHz Wi-Fi käyttöön?

Modeeminhallinnan kotisivulta http://192.168.1.1:

 1. Syötä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ja napsauta Kirjaudu sisään.
 2. Klikkaus asetukset WLAN päästäksesi hallintasivulle Wifi ja valitse Vieras SSID WLAN Setup.
 3. Valitse verkko 2,4 GHz tai 5GHz.

Kuinka muuttaa Tim-modeemiasetuksia?

Avaa selain ja kirjoita osoite http://192.168.1.1. Yrityksen johdon kotisivulla modeeminapsauta Langaton-ruudun kuvaketta Miten näkyy kuvassa. vahvista asetukset painamalla OK-painiketta.

Kuinka yhdistää Wi-Fi-toistin Tim-modeemiin?

Voit määrittää toistimen kohtaan aseta toistin sisään ensimmäistä kertaa a lähellä olevaa pistorasiaa kohtaan reititin ja odota, että se käynnistyy. Liitä se sitten verkkoosi Wifi painamalla molempien WPS-painiketta modeemi kuin toistimessa.

Mistä tiedän, että WiFi-verkkoni on 2,4 GHz?

Paina ja pidä painettuna ilmoituspaneelissa Wifi -kuvaketta, kunnes pääset WiFi-asetusnäyttöön. Valitse verkon ominaisuudet (napauta rataskuvaketta tai valikkokuvaketta). Android-version tarkistuksesta riippuen: Lue «Taajuus» -asetus – näkyy muodossa 2,4 tai 5 GHz.

Kuinka vaihdan WiFi-verkkoni 2,4 GHz:iin?

Android-laitteesi yhdistäminen 2,4 GHz:n verkkoon:

 1. Avaa laitteesi lukitus ja napauta Asetukset-sovellusta.
 2. Napauta Verkko ja Internet > Wi-Fi.
 3. Ota WiFi käyttöön napauttamalla yläreunassa Käytä WiFiä.
 4. Valitse 2,4 GHz:n WiFi-verkko. …
 5. Anna verkon salasana pyydettäessä.

Pitäisikö minun asettaa WiFi-taajuus 2,4 GHz vai 5 GHz?

Ihannetapauksessa sinun tulisi käyttää 2,4 GHz:n kaistaa laitteiden yhdistämiseen matalan kaistanleveyden toimintoihin, kuten Internetin selaamiseen. Toisaalta, 5GHz sopii parhaiten suuren kaistanleveyden laitteisiin tai toimintoihin, kuten pelaamiseen ja HDTV:n suoratoistoon.

Kuinka saan 2,4 GHz:n WiFistäni 5 GHz?

Kuinka käyttää 5 GHz:n kaistaa reitittimessäsi

 1. Kirjaudu tilillesi. …
 2. Avaa Langaton-välilehti muokataksesi langattoman verkon asetuksia. …
 3. Muuta 802.11-kaista 2,4 GHz:stä 5 GHz:iin.
 4. Napsauta Käytä.

Kuinka muuttaa modeemin taajuutta?

Kirjoita selaimeen osoite 192.168.0.1 -lta Sinun tietokoneesi. Löydät salasanan alareunasta -lta sinun modeemi, kohdassa «Asetukset-salasana». Napsauta hiiren kakkospainikkeella Lisäasetukset -> Langaton -> Langaton signaali. Aseta bändi taajuus 2,4 GHz tai 5 GHz «pois päältä».


Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.