Kuinka valita hajuvesi

Ensimmäinen sääntö varten valita the tuoksu oikeus vaikuttaa triviaalilta, mutta se on olennaista: tuntea itsesi. Makusi tiedostaminen auttaa sinua ymmärtämään aromaattiset mieltymyksesi. Se auttaa sinua ymmärtämään, mistä et pidä ja mitkä ovat tuntemattomat toiveesi

Mikä hajuvesi sopii sinulle?, 9 sääntöä varten valitse ihanteellinen hajuvesi

 1. Kokeile vain kolmea tuoksua kerrallaan. …
 2. Aloita kevyimmistä tuoksuista. …
 3. Kokeile iholla. …
 4. Älä seuraa muotia. …
 5. Yritä ymmärtää, mitä haistat. …
 6. Tuoksu jotain neutraalia. …
 7. Valuutta Miten the tuoksu muuttuu neljän tunnin kuluttua. …
 8. Ota laatu huomioon

Lisäksi, Miten valitset täydellisen hajuveden?, Hanki itsellesi näytteitä ja yritä tutustua olemukseen, suihkuta sitä ihollesi, vaatteillesi ja ota tuoksu mukaasi. Hyvin usein a tuoksu pidät siitä aluksi, koska siinä on makuusi sopivat ylätuoksut, mutta sydän- ja pohjatuoksut eivät vastaa odotuksiasi ».

Lopuksi Miten kokeilla hajuvettä?, Miksi tuoksu kehittyy parhaimmillaan, suihkuta sitä «sykkiviin» kohtiin Miten niska, ranteet, kyynärpää tai polvet tai korvien takana.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mistä tietää, kestääkö hajuvesi?

siellä kesto -lta hajusteet se on yleensä merkitty pakkauksiin a avoin purkki, jonka sisällä on 12M – 24M – 36M. Näiden lisäksi tuoksu vanhenee, mikä tarkoittaa, että sen ominainen aromi voi muuttua tai jopa kadota.

Mikä on paras alue kokeilla hajuvettä?

Miksi tuoksu kehittyy parhaimmillaan, suihkuta sitä «sykkiviin» kohtiin, kuten kaulaan, ranteeseen, kyynärpään tai polviin tai korvien taakse. Kun levität sitä ranteisiin, vältä hankaamasta niitä toisiaan vasten, sillä liiallinen kuumuus ei ole hyväksi tuoksujoka haihtuu nopeammin.

Mikä hajuvesi sopii sinulle?

Valinnan 9 sääntöä ihanteellinen hajuvesi

 1. Kokeile vain kolmea tuoksua kerrallaan. …
 2. Aloita kevyimmistä tuoksuista. …
 3. Kokeile iholla. …
 4. Älä seuraa muotia. …
 5. Yritä ymmärtää, mitä haistat. …
 6. Tuoksu jotain neutraalia. …
 7. Valuutta Miten the tuoksu muuttuu neljän tunnin kuluttua. …
 8. Ota laatu huomioon

Mikä on aistillisin naisten hajuvesi?

Chanel – mahdollisuus

Kanava, Ja kaikkien kuningas hajusteet.

Miten löydän iholleni oikean tuoksun?

The tuoksu reagoi kanssa nahka-

Muista omasi nahka- sillä on erityinen, ainutlaatuinen ja erottamaton haju, joka reagoi muiden tuoksujen kanssa, joten ennen kuin ostat tuoksu ripottele muutama tippa ranteeseesi ja yritä haistaa, onko näin tuoksu se on vain sitä sopiva sinulle.

Mitkä ovat ne tuoksut, jotka kestävät pidempään?

Luokittelu lisää hajuvesiä jatkuva: Top 10 naista ja …

 • Hajuvesiä lisää sitkeitä naisia.
 • Musta orkidea of Tom Ford.
 • elämä on kaunista of Lancome.
 • Hypnoottinen myrkky of Dior.
 • Ulkomaalainen of Thierry Mugler.
 • Elixir des Merveilles of Hermès.
 • Hajuvesiä lisää sitkeitä miehiä.
 • Dior Homme Intense.

Miten valitset hajuveden?

Kokeile hajuvettä ihollasi

Testaa sitä kaulassa tai ranteessa, mieluiten aamulla, ja anna vaikuttaa vähintään puoli tuntia. Ihon tulee olla puhdas ja vailla muita hajusteita. Luonnollinen tuoksusi määrittää, sopiiko tuoksu sinulle.

Kuinka ymmärtää, mikä hajuvesi on?

Anna näytteitä ja yritä tutustua esanssiin, suihkuta sitä ihollesi, vaatteillesi ja ota tuoksu mukaasi. Hyvin usein a tuoksu pidät siitä aluksi, koska siinä on makuusi sopivat ylätuoksut, mutta sydän- ja pohjatuoksut eivät vastaa odotuksiasi ».

Kuinka tuoksua hajuvesi?

Perinteisempi neuvo on soveltaa tuoksu kehosi sykkivissä kohdissa, missä se on mahdollista tuntea veri virtaa valtimoihin: ranteisiin, kyynärpäähän ja polvien taakse, niskan molemmille puolille ja korvien taakse.

Kuinka tuoksua hajuvedet?

höyrystää tuoksu hengitä syvään tuomalla moulettia lähemmäs ja kauemmas nenästä useita kertoja. pidä tauko, jotta nenä lepää ja ei vaaranna kyllästymistä; jos sitä tapahtuu tarpeeksi haistella vähän kahvipapuja

Mihin hajuvettä suihkuttaa, jotta se kestää pidempään?

The tuoksu se on kysymys of lämpö ja kemia: jotta se kestää sitä on käytettävä pitkään sykkiville ja lämpimille alueille missä se on verenpaine on lisää vahva. Nämä kohdat kehossa ovat lisää lämmittää ja säilyttää ja vahvistaa tuoksun sävyjä.

Kuinka suositella hajuvettä?

Kokeile tuoksu iholla

A kerran tuoksu että pidät, kokeile sitä iholla: se on tärkein testi, joka kertoo meille, onko se tuoksu on meille. Testaa sitä kaulassa tai ranteessa, mieluiten aamulla, ja anna vaikuttaa vähintään puoli tuntia. Ihon tulee olla puhdas ja vapaa muista hajusteet.

Miten saat hajuveden tuoksumaan enemmän?

Miten tehdä viimeinen tuoksu

 1. 1 Levitä tuoksu suoraan iholle. …
 2. 2 Vältä «höyrystä ja kävele» -tekniikkaa…
 3. 3 Keskity kohokohtiin. …
 4. 4 Ranteiden hierominen kielletty. …
 5. 5 Älä liioittele määrää

Kuinka kauan hajuveden tuoksu kestää?

Jos ostat Hajuvesi ja jätä se kiinni, aromi säilyy ehjänä noin kaksi vuotta ilman erityisiä muutoksia. Tämä riippuu siitä, että aineen sisältämät aineet tuoksu Koska ne ovat haihtuvia, ne pyrkivät leviämään ympäröivään ilmaan, jos ne joutuvat kosketuksiin sen kanssa.

Mistä tunnistaa vanhentuneen hajuveden?

A sen sijaan on selvää, että tuoksu ei ole enää hyvä, jos se esittelee a erilainen tuoksu. Joten jos muutaman vuoden kuluttua huomaat outoja, jopa happamia vivahteita, tämä tarkoittaa, että kypsyminen tuoksu on ylittänyt kaikki rajat. Se tarkoittaa, että tuote on vanhentunut ja siksi sitä ei pitäisi enää käyttää.

Mistä tietää, onko hajuvesi vanha?

TUNNISTAA HAJUTUSTA VANHENTUNUT

Tyypillistä Hajuvesi mennyt huonoksi, happaman nuotin lisäksi ylä-, sydän- ja pohjatuoksujen kyvyttömyys olla pysyviä eli kiinnittyä iholle kuin yksi aikaa, jolloin se haihtuu hyvissä ajoin.

Kuinka lisätä hajuveden pysyvyyttä?

Jotkut merkit of taiteellinen hajuvesi, joka tunnetaan korkeasta sitkeys ne ovat Mancera, Montale, Nasomatto, Orto Parisi ja Perris Monte Carlo.

 1. Älä säilytä tuoksu kylpyhuoneessa. …
 2. Kosteuta iho ensin of suihkuta tuoksu. …
 3. Käytä voiteita ja voiteita, joilla on sama tuoksu. …
 4. Suihkuta tuoksu oikeissa paikoissa.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.