Kuinka yhdistää kuva kappaleeseen

Napsauta hiiren kakkospainikkeella MP3:a ja valitse «Get Info». Tässä vaiheessa voit tarkastella tämän ID3-tunnisteen tietoja laulu. Paina sitten «Taideteos» ja valitse sittenkuva haluat lisätä Miten albumin kansi napsauttamalla «Lisää».

Kuvan laittaminen kappaleeseen Napsauta MP3:a hiiren oikealla painikkeella ja valitse «Get Info». Tässä vaiheessa voit tarkastella tämän ID3-tunnisteen tietoja laulu. Paina sitten «Taideteos» ja valitse sittenkuva haluat lisätä Miten albumin kansi napsauttamalla «Lisää».

Myös Kuinka laittaa kansi äänille?, jos haluat yhdistää suoja kohtaan a MP3-tiedostoja, voit tehdä sen yksinkertaisesti, turvautumatta ulkoisiin ohjelmiin, menemällä kappaleet sisältävään kansioon audio-lisäämällä siellä valokuva tai digitaalinen piirustus jpg-muodossa, joka kiinnostaa sinua, josta tulee Kansi kyseisestä kansiosta.

Lopuksi, kuinka kansikuva lisätään MP3-Mac-tiedostoon?, Lisää‘kuva kohtaan musiikkia ja videoita

Valitse yksi tai useampi kohde musiikkikirjastosta, valitse Kappale> Tiedot, napsauta Kuva ja toista a seuraavista toiminnoista: Napsauta «Lisää kuva», valitse tiedosto kuvasta ja napsauta sitten Avaa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka vaihtaa MP3-tiedoston kansi?

Napsauttamalla kannetta hiiren oikealla painikkeella saat näkyviin kontekstivalikon. Uusi voidaan lisätä peitepoista se ja pura se tai tallenna se Miten kuvatiedosto. Tärkeä vaihtoehto on Set type of peite. Tiedostossa MP3 niitä voi olla useita kannet.

Miten laitat coverin kappaleisiin?

Todennäköisesti perusmenetelmä lisätä a peite yhdelle laulu on käyttää Windows Media Playeria. Windowsissa ulkoisia ohjelmia ei tarvita, koska WMP on oletuksena. Se on vanha mutta vakaa mediasoitin, jonka avulla voit lisätä kuvan peite kahdella tavalla.

Kuinka muuttaa kappaleen kansikuvaa?

Mene kansioon, johon tiedosto on tallennettu (esimerkiksi Lataukset-kansioon), valitse kansi a hiiren napsautus ja paina sitten yhdistelmää of Ctrl + C näppäimet. Vaihtoehtoisesti voit valita kuvan hiiren oikealla painikkeella ja napsauttaa Kopioi-vaihtoehtoa avautuvasta pikavalikosta.

Kuinka laittaa kansi MP3-tiedostoon?

Jos haluat liittyä suoja kohtaan MP3-tiedostovoit tehdä sen yksinkertaisesti, turvautumatta ulkoisiin ohjelmiin, menemällä ääniraidat sisältävään kansioon, lisäämällä sinua kiinnostavan valokuvan tai digitaalisen piirustuksen jpg-muodossa, josta tulee peite kyseisestä kansiosta.

Kuinka laittaa ääntä kuvaan?

Olemme melkein perillä: paina hymyilevää tarrakuvaketta (ylhäällä oikealla), paina Musiikki-tarraa, etsi haluamasi kappale yläreunan hakukentästä ja napauta päällä laulun nimi.

Kuinka lisätä kansi MP3-tiedostoon?

Jos haluat yhdistää a peite kohtaan a MP3-tiedostojavoit tehdä sen yksinkertaisesti, turvautumatta ulkoisiin ohjelmiin, menemällä ääniraidat sisältävään kansioon, lisäämällä sinua kiinnostavan valokuvan tai digitaalisen piirustuksen jpg-muodossa, josta tulee peite kyseisestä kansiosta.

Kuinka muuttaa MP3-tiedoston ominaisuuksia?

Tässä on menettely, kun muutan tietoja MP3-tiedostosta: Oikealla painikkeella -lta hiiri päällä MP3-tiedostoja Windowsin Resurssienhallinnassa ja napsauta Ominaisuudet. Vaihda kohtaan «Yksityiskohdat«, niin muutos tieto MP3, Miten Nimi, taiteilija ja säveltäjä.

Kuinka saada albumin kansikuva iTunesista?

Menetelmä 2

  1. Avata iTunes PC:ltä tai Macilta.
  2. Mene Albumi (vasemmassa sarakkeessa).
  3. Oikealla painikkeella päällä tiedosto ilman kuvaa.
  4. Valitse näkyviin tulevasta valikosta Tiedot Albumi.
  5. Siirry kohtaan Kuva (toinen välilehti).
  6. Napsauta vasemmassa alakulmassa Lisää kuva.

Kuinka lisätä kansikuva MP3-tiedostoon?

Jos haluat yhdistää a peite kohtaan a MP3-tiedostojavoit tehdä sen yksinkertaisesti, turvautumatta ulkoisiin ohjelmiin, menemällä kansioon, joka sisältää ääniraidat, lisäämällä sinua kiinnostava valokuva tai digitaalinen piirros jpg-muodossa, josta tulee peite kyseisestä kansiosta.

Kuinka vaihtaa kansi MP3-tiedostoksi?

Napsauttamalla kannetta hiiren oikealla painikkeella saat näkyviin kontekstivalikon. Uusi voidaan lisätä peitepoista se ja pura se tai tallenna se tiedostona kuva. Tärkeä vaihtoehto on Set type of peite. Jonkin sisällä MP3-tiedostoja niitä voi olla useita kannet.

Kuinka muuttaa kappaleen cover-versiota?

Mene kansioon, johon tiedosto on tallennettu (esimerkiksi Lataukset-kansioon), valitse kansi hiiren napsautuksella ja paina sitten näppäinyhdistelmää Ctrl + C. Vaihtoehtoisesti voit valita kuvan hiiren oikealla painikkeella ja napsauttaa Kopioi-vaihtoehtoa avautuvasta pikavalikosta.

Kuinka laittaa kannen kappaleeseen Windows Media Playerin avulla?

Etsi kuva, jota haluat käyttää peite /albumi napsauta sitten päällä Sinä auki.

Lisäys kansista -lta albumi raidalle käyttäen Windows Media Player

  1. toteuttaa Windows Media Player.
  2. Klikkaus päällä Musiikki-välilehti.
  3. Vedä haluamasi kuva lisätä kuvaketta Albumi Taide.

Kuinka laittaa kansikuva kappaleeseen?

Napsauta hiiren kakkospainikkeella MP3:a ja valitse «Get Info». Tässä vaiheessa voit tarkastella tietoja -lta ID3 tag of Tämä laulu. Paina sitten «Taideteos» ja valitse sittenkuva haluat lisätä peitteenä albumista napsauttamalla päällä «Lisätä».

Kuinka luoda kansi Spotifylle?

Käytä Tekijää Spotify Soittolistan kansi

Napsauta Teemat-välilehteä ja valitse a väriyhdistelmä. Napsauta tekstiä esikatseluikkunassa peite albumista ja kirjoita soittolistan nimi. Käytä tekstin koon ja oikeanpuoleisen tekstin tasauspainikkeita varten täydellinen suunnittelusi.

Kuinka poistaa MP3-albumin kansi?

Napsauta «Kirjasto. «Napsauta raitaa tai sitä hiiren kakkospainikkeellaalbumi jota haluat muokata, napsauta sitten Advanced Tag Editor. Napsauta «Kuvat» -välilehteä. Napsauta «Poista»-painiketta ja napsauta sitten «Käytä» poistaaksesi peite /albumi.

Kuinka muuttaa MP3-tiedoston ominaisuuksia?

Tässä on menettely, kun muutan tietoja MP3-tiedostosta: Oikealla painikkeella -lta hiiri päällä MP3-tiedostoja Windowsin Resurssienhallinnassa ja napsauta Omaisuus. Siirry «Tiedot»-välilehteen ja muokkaa tietoja MP3, Miten Nimi, taiteilija ja säveltäjä.

Kuinka MP3 Tag toimii?

MP3-tunniste tukee tuontia tag online-tietokannasta, mikä on erittäin hyödyllistä. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi sinun on valittava koko albumi ja kappaleet alkuperäisessä albumijärjestyksessä. Napsauta sitten Lähteet tag> freedb. Valitse avautuvasta valikosta Määritä valituista tiedostoista.


Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.