Kuivatut kesäkurpitsat Kuinka keittää niitä

Toimenpide: leikkaa 3-4 mm ohuiksi aluslevyiksi (mahdollisesti mandoliinilla, jotta meillä kaikilla on sama paksuus) kesäkurpitsa raaka. Aseta ne kuivauskoreihin ja kuivaa niitä noin 18 tuntia 50 °C:ssa. Kaada ilmatiiviisiin lasipurkkeihin, kun ne ovat vielä kuumia.

Kesäkurpitsojen nesteyttäminen? Paistaaksesi ne on kostutettava uudelleen kaatamalla kiehuvaa vettä niiden päälle ja antamalla sen liota 3-4 tuntia. Kun olet valunut, käännä jokainen viipale jauhoissa ja anna sen sulaa voissa.

Myös kuivattujen vihannesten nesteyttäminen?, Miten nesteytetään siellä kuivattuja vihanneksia ja muihin käyttötarkoituksiin

Kuumenna kiehuvaksi kannellisessa kattilassa ja lisää tarvittaessa vettä. Aikoja nesteytys riippuu tyypistä vihannekset ja koosta riippuen ne voivat vaihdella ½ tunnista muutamaan tuntiin.

Lopuksi, Kuinka kuivata kesäkurpitsa uunissa?, Järjestä kesäkurpitsa talouspaperilla vuoratulle pellille ja anna kuivua vähintään pari tuntia. Asettele ne sitten paperilla vuoratulle uunipellille uunilisää suola ja paista 100 asteessa, kunnes niistä tulee rapeita.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten kuivattuja vihanneksia säilytetään?

Yhden kerran kuivattu the vihannekset ne on säilytettävä kosteutta hylkivässä säiliössä, jotta ne eivät imeydy ajan myötä uudelleen ilmaan. Kuivatut elintarvikkeet on siksi suljettava hermeettisesti suljettuihin astioihin.

Kuinka kosteuttaa kuivattuja hedelmiä?

Nesteyttämään omasi hedelmää Kuivattuna voit käyttää kuumaa vettä tai viiniä tai likööriä. siellä hedelmää se on jätettävä imeytymään, kunnes se pehmenee ja turpoaa, minkä jälkeen se on valutettava nesteestä, puristettava ja annettava kuivua.

Kuinka elvyttää kuivatut hedelmät?

Kuitenkin, jos hedelmää että kuivasimme kotona, on liian kovaa ja tekee mieli purra kiveä, voimme juosta suojaan: laita vain hedelmää kuivataan kulhossa ja peitä se kiehuvalla vedellä. 15 minuutin kuluttua voimme poistaa sen, puristaa ja kuivata: sen olisi pitänyt palauttaa pehmeytensä ja makunsa.

Mitä kuivatuille hedelmille voidaan tehdä?

siellä hedelmää kuivunut voi käyttää varten mausta myös kuumia juomia varten aikuisia, jotka varten lapset – sitten kanssa tai ilman alkoholia.

 • Englanti tee hedelmän kohdalla kuivunut. …
 • Yrttitee osoitteessa sitruunamelissa ja kamomilla hedelmien kanssa kuivunut. …
 • Glögi hedelmien kanssa kuivunut. …
 • kreikkalainen jugurtti hedelmien kanssa kuivattu ja hunaja.

Mitä teet kuivatuille vihanneksille?

Tässä on menettely:

 1. leikkaa ne viipaleiksi tai renkaiksi,
 2. kasta ne kylmään veteen ja sitruunaan.
 3. Järjestä ne kuivausrummulle ilman, että ne menevät päällekkäin.
 4. anna niiden kuivua 6-8 tuntia ja säilytä sitten pimeässä ja viileässä paikassa.

Kuinka kuivata uunissa?

Kuinka kuivata hedelmät ja vihannekset uuni

Lämpötilan on oltava vakio ja säädettävä 50-60 ° C:een; Jätä ovi raolleen ilmanvaihdon helpottamiseksi; Jos sinun uuni on «tuuletettu» vaihtoehto, voit sulkea oven. Leikkaa vihannekset ohuiksi viipaleiksi kuiva lyhentääksesi aikaa.

Kuinka kuivata radicchio uunissa?

leikkaa retiisi, pese se hyvin ja laita valumaan, sitten taputtele sitä liinalla poistaaksesi mahdollisimman paljon vettä. Levitä nauhat retiisi kuivausrummun eri hyllyillä ja merkillä kuiva 40°:ssa noin 20 tuntia.

Kuinka kuivata kesäkurpitsa uunissa?

Korjattu kesäkurpitsa talouspaperilla vuoratulle pellille ja anna kuivua vähintään pari tuntia. Asettele ne sitten paperilla vuoratulle uunipellille uunilisää suola ja paista 100 asteessa, kunnes niistä tulee rapeita.

Kuinka kuivata kotona?

Nopein tapa kuiva hedelmiä ja vihanneksia, mutta erityisesti yrttejä on yksi mikroaaltouunissa. Voitele vain lautanen öljyllä, aseta valitun ruoan viipaleet sille ja käytä mikroaaltouunia maksimilämpötilassa minuutin ajan. Käännä sitten jokainen viipale ja anna sen kypsyä vielä minuutti.

Kuinka säilyttää kuivattuja hedelmiä ja vihanneksia?

Siirrämme välittömästi, jotta se ei kostu uudelleen kuivattu hedelmä suljetussa ilmatiiviissä lasipurkissa viileässä, pimeässä paikassa Ja kuiva, Miten seinäyksikön sisällä. Suurin osa hedelmää sitä voidaan säilyttää 1 vuoden 15 °C:n lämpötilassa, 6 kuukautta noin 25 °C:n lämpötilassa.

Kuinka kauan kuivatut kasvikset säilyvät?

Kuivatut vihannekset

Jos laitat ne kokonaisina, ne kuivuvat eliniän ajan, joten on parempi leikata ne kahtia. Käytän kirsikkatomaatteja, vaikka se voi mahdollisesti kuivata minkä tahansa lajikkeen. Kuivuttuaan niitä voidaan säilyttää kuukausia yksinkertaisessa lasipurkissa.

Miten kuivattuja hedelmiä käytetään?

siellä kuivatut hedelmät sitä voidaan käyttää joidenkin kuumien juomien maustamiseen sekä aikuisille että lapsille – siis alkoholilla tai ilman.

 1. Englantilainen tee alla kuivatut hedelmät. …
 2. Sitruunamelissa ja kamomillatee kuivatut hedelmät. …
 3. Glögi kanssa kuivatut hedelmät. …
 4. Kreikkalaisen jogurtin kanssa kuivatut hedelmät ja hunajaa.

Kuinka kuivatut hedelmät valmistetaan kotona?

Viipaleita hedelmää ei saa mennä päällekkäin, ja se on asetettava leivinpaperille ritilälle tai valutusastialle ja kuivausajat vaihtelevat 4–12 tuntia hedelmän sisältämän vesimäärän mukaan (jotkut haluavat kuivua lyhyen aikaa välissä kanssa…

Kuinka pehmentää kuivattuja hedelmiä?

Kuitenkin, jos hedelmää meillä on kuivattu kotona on liian kovaa ja näytämme purevan kiveä, voimme juosta suojaa: laita vain kuivattu hedelmä kulhoon ja peitä se kiehuvalla vedellä. 15 minuutin kuluttua voimme poistaa sen, puristaa ja kuivata: sen olisi pitänyt palauttaa pehmeytensä ja makunsa.

Kuinka kuivaat hedelmät?

Tässä on menettely:

 1. leikkaa ne viipaleiksi tai renkaiksi,
 2. kasta ne kylmään veteen ja sitruunaan.
 3. Järjestä ne kuivausrummulle ilman, että ne menevät päällekkäin.
 4. Jätä heidät kuivata 6-8 tuntia ja säilytä sitten pimeässä ja viileässä paikassa.

Kuinka säilytät kuivattuja hedelmiä?

varten rehydroida sinun hedelmää Kuivattuna voit käyttää kuumaa vettä tai viiniä tai likööriä. siellä hedelmää se on jätettävä imeytymään, kunnes se pehmenee ja turpoaa, minkä jälkeen se on valutettava nesteestä, puristettava ja annettava kuivua.

Mitä hedelmiä voi kuivata?

Mikä hedelmää ja vihanneksia voit kuiva? Omenat, aprikoosit, mansikat, karhunvatukat, vadelmat, ananas, kirsikat, ananas, luumut, viikunat, päärynät, banaanit, vadelmat, appelsiinit, karhunvatukat, mansikat ja hedelmiä metsästä.


Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.