Lake Braies Kuinka päästä sinne junalla

Hanki kouluttaa Eurocity, jossa on suunta Monacoon of Baijeri ja jää pois asemalta of Linnoitus / Franzensfeste (39 minuuttia). Odota muutama minuutti saadaksesi kouluttaa alueellinen kohti S. Candido Innicheniä, jolla joudut jatkamaan asemalle of Villabassa Braies/ Niederdorf Prags (1 tunti ja 10 minuuttia).

Miten päästä Roomasta Braies-järvelle?, Paras tapa päästä Roomasta Braies-järvelle on harjoitus, joka kestää 9h 57m ja maksaa 50€ – 160€. Vaihtoehtoisesti se on mahdollista linja-autojoka maksaa 30 € – 60 € ja kestää 14h 8m.

Lisäksi: Kuinka päästä Braies-järvelle lentäen?, ohi matkustaville lentokonelopuksi lentokentät of Bolzano, Verona tai Venetsia ovat hyvin palvelevia pysähdyspaikkoja, jotka eivät ole kovin kaukana: riittää, että vuokraat auton, jotta pääset parilla dtuntia tämä Dolomiittien helmi.

Lopuksi, kuinka mennä Braies-järvelle?, päästäksesi Braies järvi julkisilla kulkuvälineillä pääset asemalle of Villabassa junalla Bolzanosta (aikataulut nettisivuilta of Trenitalia). Ota sitten Villabassasta bussi of linja 442, joka yhdistää Dobbiacon Braies järvi ja matkalla se pysähtyy Villabassassa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka päästä Braies-järvelle Milanosta?

Paras tapa saapua Milanosta kohtaan Braies järvi on harjoitus, joka kestää 5h 11m ja maksaa 220-320€. Vaihtoehtoisesti voit bussilla, joka maksaa 100 € – 150 € ja kestää 8h 55m.

Kuinka päästä Braies-järvelle Roomasta?

Paras tapa saapua Roomasta kohtaan Braies järvi on harjoitus, joka kestää 7h 16m ja maksaa 200 € – 340 €. Vaihtoehtoisesti voit bussilla, joka maksaa 30 € – 60 € ja kestää 13h 58m.

Miten päästä Lake Braiesille lentokoneella?

Sisään matkustaville lentokonelopuksi lentokentät of Bolzano, Verona tai Venetsia ovat hyvin palvelevia pysähdyspaikkoja, jotka eivät ole kovin kaukana: riittää, että vuokraat auton, jotta pääset parilla dtuntia tämä Dolomiittien helmi.

Kuinka päästä Bolzanosta Braies-järvelle?

Päästäkseen järvelle Braies keinoin se on mahdollista tavoittaa Villabassan asemalta junalla Bolzanosta (aikataulut löydät Trenitalian verkkosivuilta). From Ota sitten Villabassa bussilinja 442, joka yhdistää Dobbiacon järvelle Braies ja matkalla se pysähtyy Villabassassa.

Kuinka päästä Napolista Braies-järvelle?

Paras tapa päästä Napolista Braies-järvelle on harjoitus, joka kestää 8h 9m ja maksaa 200€ – 380€. Vaihtoehtoisesti se on mahdollista linja-autojoka maksaa € 20 – € 95 ja kestää 16h 53m.

Minne laskeutua Braies-järvelle?

Lähin lentokenttä kohteeseen Braies se on lentokenttä of Innsbruck (INN), joka on 84,2 km:n päässä. Muita lähellä olevia lentokenttiä ovat Venetsia Treviso (TSF) (118,6 km), Venetsia (VCE) (136,1 km), Verona (VRN) (174,4 km) ja München (MUC) (183,5 km).

Kuinka päästä Sardiniasta Braies-järvelle?

Etäisyys Cagliarin ja Braies on 868 km. Miten voin matkustaa alkaen Cagliari Braiesissa ilman autoa? Paras ratkaisu saapuvat Cagliari Braiesissa ilman autoa se on juna ja lautta Milanon kautta, joka kestää 23h 29m ja maksaa 260-460€.

Kuinka päästä Braiesille Milanosta?

Paras tapa saapua Milanosta järvellä Braiesista on harjoitus, joka kestää 5h 11m ja maksaa 220-320€. Vaihtoehtoisesti voit bussilla, joka maksaa 100 € – 150 € ja kestää 8h 55m.

Kuinka päästä Braies-järvelle Bolognasta?

Paras tapa päästä Bolognasta Braiesiin on harjoitus, joka kestää 6h 40m ja maksaa 30€ – 60€. Vaihtoehtoisesti voit bussilla Veronan lentokentän (VRN) kautta, joka maksaa 65 – 100 € ja kestää 7h 22m.

Kuinka päästä Roomasta Braies-järvelle?

Paras tapa päästä Roomasta Braies-järvelle on harjoitus, joka kestää 9h 57m ja maksaa 50€ – 160€. Vaihtoehtoisesti se on mahdollista linja-autojoka maksaa 30 € – 60 € ja kestää 14h 8m.

Kuinka päästä Braies-järvelle lentäen?

Sisään matkustaville lentokonelopuksi lentokentät of Bolzano, Verona tai Venetsia ovat hyvät pysähdyspaikat eivätkä ole kovin kaukana: auton vuokraaminen riittää tavoittaa parissa dtuntia tämä Dolomiittien helmi.

Kuinka päästä Braies-järvelle Napolista?

Paras tapa saapua Napolista kohtaan Braies järvi on harjoitus, joka kestää 10h 37m ja maksaa 60-150€. Vaihtoehtoisesti voit matkustaa bussilla, joka maksaa 24-90€ ja kestää 16h 43m.

Missä Braies-järvi sijaitsee?

Val Pusteria

Kuinka päästä Braies-järvelle kävellen?

Kuinka päästä Braies-järvelle JALKALLA kylästä of Ferrara-Prags. saapui kohtaan pysäköintialue of murto-osan kerääminen (maksua vastaan). of Ferrara, voit seurata osoitteessa jalat polku n. 1 johtava Braies-järvelle. Tämä on Viktor Wolf Edler von Glanvellin teemapolku.

Kuinka paljon Lake Braies maksaa?

The hinta lippu on of 5 € per suunta / aikuinen (3 € / lapsi, ilmainen alle 6 vuotta), 10 € meno-paluu. Jälleen suuren määrän takia of turistien on ostettava bussiliput etukäteen verkosta heinä-syyskuussa. Jos paikat ovat täynnä, bussiin ei pääse.

Kuinka kaukana on Lake Braies – Trento?

siellä etäisyys välillä Trento Ja Braies järvi on 102 km. siellä etäisyys tie on 157,6 km.

Kuinka päästä Braies-järvelle San Candidosta?

San Candidosta varten Braies järvi voit mennä junalla Villabassa ja alkaen siellä sama bussi 442 jota suosittelin gallinaannaan tai pysäkiltä San Candidosta/ Santo Sepolcro bussilla 446 Dobbiaco Ja alkaen siellä 442.


Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.