Lukitun seinäkassakaapin avaaminen

Jos turvallinen on varustettu ulkoisella virtalähteellä, se voidaan avata uudelleen avulla a 9 voltin akku, joka on sijoitettu näppäimistön koskettimiin antamaan energiaa numerokoodin syöttämiseen.

Kuinka avata Juwel-lukitusseinäkassakaappi?, Tässä tapauksessa riittää paristojen vaihto: jos turva on suljettu ja paristot on asetettu sisään a sisäosasto, niin siitä on hyvä jatkaa a virtajohto varten avaa laatikkoon ja vaihda tyhjentyneet paristot.

Myös Kuinka avata lukittu tallelokero?, Tämän ongelman ratkaisemiseksi sinun on yritettävä avata laitetta hitaalla ja tasaisella liikkeellä tekemättä äkillisiä liikkeitä. Jos et vieläkään voi avata sitä, tarkista se huolellisesti avainkoska se olisi voinut loukkaantua ja tämä vaarantaisi kotelon avaamisen turvallinen.

Lopuksi Kuinka avata lukittu Cisa-kassakaappi?, Toimenpide on suoritettava oven ollessa auki.

Käännä nuppia vastapäivään vapauttaaksesi pultit. Syötä koodi «555555» ja paina -näppäintä. Vihreä ledi palaa 10 sekuntia. Paina 10 sekunnin kuluessa luukun takana olevaa nollauspainiketta kynällä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten kassakaappi avataan?

Voit käyttää niittejä tai a hiusneula. varten lukon poiminta siellä turvallinen paperiliittimellä jälkimmäinen taitetaan «L»-kirjaimen muotoon, jonka saatu ohut silmukka työnnetään avattavan lukon sisään.

Kuinka avata lukittu seinäkassakaappi?

Jos turvallinen se on varustettu ulkoisella virtalähteellä, se voidaan avata uudelleen 9 voltin akun avulla, joka on sijoitettu näppäimistön koskettimiin antamaan energiaa numerokoodin syöttämiseen.

Kuinka avata kassakaappi lukitulla avaimella?

Tämän ongelman ratkaisemiseksi sinun on yritettävä avata laite kanssa hidas ja tasainen liike ilman äkillisiä liikkeitä. Jos et vieläkään voi avata sitä, tarkista se huolellisesti avainkoska se olisi voinut loukkaantua ja tämä vaarantaisi kotelon avaamisen turvallinen.

Kuinka avata Cisa-kassakaappi ilman avainta?

Jos meillä ei toisaalta ole sellaista avain Hätätilanteessa voisimme silti yrittää tuoda 9 voltin akun lähelle numeronäppäimistöä yrittääksemme tarjota juuri tarpeeksi energiaa, jotta voimme kirjoittaa koodin ja sitten avata siellä turvallinen.

Kuinka avata CISA-kassakaappi?

Yhdistelmän aukko 50 – 50 – 50

a) Käännä levyä hitaasti vasemmalle ja pysähdy tarkalleen -50-, kun se ilmestyy neljännen kerran kohdakkain aukkoindeksin kanssa. b) Käännä levyä oikealle, kunnes se pysähtyy. c) Avata siellä turvallinen käyttämällä avainta tai nuppia (vedetty ulos).

Kuinka avata Cisa-kassakaappi, kun akku on vähissä?

Esimerkiksi jos turvallinen on suljettu ja akku vähissäjos malli ennakoi sen, on mahdollista ruokkia turvallinen ulkopuolelta. The Cisa kassakaapit mukana toimitetaan 6 AA-kokoisen paristotelineen kaapeli. Kun olet muodostanut yhteyden, voit syöttää yhdistelmän ja avata siellä turvallinen.

Kuinka nollata CISA-turvakoodi?

RESET OF KOODI HENKILÖSTÖ:

a) Paina vähintään yhtä näppäintä 0 – 9. b) Paina takaosassa olevaa nollauspainiketta 20 sekunnin sisällä. ensimmäisen painikkeen painamisesta: vihreä valo syttyy 20 sekunniksi. akustisen signaalin mukana.

Miten kassakaappi avataan ilman avainta?

Kuinka avata a turvallinen puoli tukossa

Jos meillä ei ole avain (tai kadotimme sen) voimme yrittää tuoda 9 voltin akun lähelle numeronäppäimistöä, jotta kontaktit toimivat juuri sen verran, että näppäilemme sen avaamisen numerokoodin.

Kuinka avata Stark-kassakaappi, kun akku on vähissä?

siellä akku vähissä on toinen yleisimmistä syistä, miksi a turvallinen se voi jäätyä ja lakata vastaamasta komentoihin. Tässä tapauksessa voimme kytkeä kaapelin, jotta koodi voidaan syöttää, avata lukitus turvallinen ja vaihda loppuun kuluneet paristot.

Kuinka avata kassakaappi?

Voit käyttää niittejä tai hiusneulaa. murtautua sisään turvallinen paperiliittimellä jälkimmäinen taitetaan «L»-kirjaimen muotoon, jonka saatu ohut silmukka työnnetään avattavan lukon sisään.

Kuinka avata Viro-seinäkassakaappi?

Tässä tapauksessa riittää, että vaihdat paristot, jotka yleensä sijaitsevat oven sisällä, ja syötät koodin lukon avaamiseksi. Jos se ei avaudu, suosittelemme ottamaan yhteyttä tukeen.

Kuinka avata Cisa kassakaappi näppäimistöllä?

Vaihe 4: oven avaaminen

  1. Paina mitä tahansa näppäintä näppäimistö. siellä näppäimistö se syttyy.
  2. Syötä henkilökohtainen koodisi ja paina näppäintä. Vihreä LED palaa 10 sekuntia (ovi avata).
  3. Hae pultit takaisin kääntämällä nuppia myötäpäivään.

Kuinka avata CISA-kassakaappi?

Tuo kynä (jolla painetaan nollauspainiketta). Käännä nuppia vastapäivään ja anna pulttien tulla ulos istuimestaan. Syötä koodi «555555» ja paina -näppäintä. Vihreä ledi palaa 10 sekuntia.

Kuinka avata Cisa-kassakaappi ilman avainta?

Jos meillä ei toisaalta ole avain hätätilanteessa, voisimme silti hapuilla lähestyäksemme a 9 voltin akku numeronäppäimistöön, jotta voimme tarjota juuri tarpeeksi virtaa, jotta voimme kirjoittaa koodin ja sitten avata siellä turvallinen.

Kuinka avata Cisa Vision -kassakaappi?

Tuo kynä (jolla painetaan nollauspainiketta). Käännä nuppia vastapäivään ja anna pulttien tulla ulos istuimestaan. Syötä koodi «555555» ja paina -näppäintä. Vihreä ledi palaa 10 sekuntia.

Kuinka ohjelmoida CISA-turvallinen?

Tuo kynä (jolla painetaan nollauspainiketta). a) Irrota pultit kääntämällä nuppia vastapäivään. b) Syötä koodi “555555” ja paina näppäintä. Vihreä LED palaa 10 sekuntia.

Kuinka avata kassakaappi tyhjillä paristoilla?

Esimerkiksi jos turva on suljettu ja alhaisella akullajos malli mahdollistaa sen, on mahdollista ruokkia turva ulkopuolelta. The Cisa kassakaapit heillä on a kaapeli mukana kanssa 6 AA-kokoinen paristoteline. A kun olet muodostanut yhteyden, voit kirjoittaa siellä yhdistelmä ja avaa kassakaappi.


Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.