Nopea kuin tuuli Giulia

Miten elokuva päättyy yhtä nopeasti kuin tuuli?, Loppu Nopea kuin tuuli

Keskittynyt ja treenannut, ensimmäistä kertaa pitkään aikaan selkeä ja intohimoinen johonkin, mies osallistuu kilpailuun ja onnistuu voittamaan sen, mutta heti maalin jälkeen hän joutuu onnettomuuteen ja törmää seinään muutaman metrin päässä voitosta. .

Lisäksi Missä elokuva kuvattiin yhtä nopeasti kuin tuuli?, Suurin osa kuvauksista tapahtui Emilia Romagnan alueella, erityisesti Imolassa; ja sitten Materassa, kaupungissa, joka isännöi äskettäin Ben Hurin uusintaversion kuvauksia, ja kahdella Italian tärkeimmällä moottoriradalla: Vallelungan ja Monzan kilparadalla.

Lopuksi Come il vento storia vera ?, elokuva on vapaasti inspiroitunut ralliautoilija Carlo Caponen henkilökohtaisista tarinoista. Sen juonen takana on siis totuus, yksi tositarina. Päähenkilö on Giulia, nuori kuljettaja, jota isänsä kuolemansure kosketti ja joka jäi yksin pikkuveljensä kanssa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuka on Antonio Dentini?

Tällä kertaa Ja ohjaaja Matteo Rovere paljastaa taustan: «Hän kertoi minulle Antonio Dentinilegendaarinen mekaanikko – Ja toinen todellinen hahmo, jolle, kuten Capone, Ja omistettu elokuvalle, toim. Capone uskoi jonkin aikaa voittavansa painajaisiaan opettamalla rallisiksi pyrkivälle kaiken, mitä hän tiesi.


Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.