Vesimelonin leikkaaminen buffetaamiaiseksi

4 Menetelmä 4/5: pieninä paloina

  1. Jaavesimeloni neljässä osassa. Leikkaa se varovasti kahtia ja aseta jokainen pala takaisin leikkuulaudalle kuori ylöspäin. …
  2. Leikkaa se viipaleiksi. …
  3. Leikkaa viipaleet varten pituuden tunnetta. …
  4. Jatka viipalointia. …
  5. Poista massa kuoresta.

Kuinka esitellä vesimeloni pöydälle?, Aseta vesimelonin muodot suurelle lautaselle muodostaen ympyrän. Aseta suuremmat muodot ulkopuolelle ja pienemmät sisäpuolelle. Kuori puolikas omena veitsellä. Leikkaa omenaviipale pyöreäksi ja aseta se keskellevesimeloni lautasella.

Myös Kuinka tarjoilla vesimeloni alkuperäisellä tavalla?, Leikkaa omenaviipale pyöreäksi ja aseta se vesimelonin keskelle lautaselle. Ota yksi viipaleista vesimeloni leikkaa ja poista loput hedelmät. Leikkaa kuori 4 kolmioon. Koristele kolmiot Miten jos ne olivat lehtiä, ja käytä niitä vesimeloniruoan koristeluun.

Lopuksi, Kuinka leikata vesimeloni korin muotoiseksi?, Toinen erittäin luonnonkaunis tapa esitellävesimeloni on se roskakori. Kun on leikattu kahtia, erikoistyökalulla massa vesimeloni ja pallot muodostetaan laitettaviksi takaisin koverretun kuoren sisään antaen näin eloa todelliselle roskakori täynnä palasia vesimeloni.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka leikata vesimeloni buffetille?

Kuinka leikata vesimeloni alkuperäisellä tavalla?

Pese ja kuivaavesimeloni. Leikkaa se puoliksi isolla veitsellä. Käyttämällä samaa veistä, katkaista toinen pää ja nosta pystysuoraanvesimeloni. Katkaista noin 3 cm paksuisia viipaleita, leikkaa ylhäältä alas.

Kuinka tarjoilla vesimeloni pöytään?

Kuinka tarjoilla vesimelonia

Klassisin tapa on leikata se viipaleiksi. Jaa se ensin puoliksi ja sitten kiiloiksi viemällä veitsen terä kuoren tummanvihreiden viivojen väliin. Tällä tavalla siemenet ovat itse asiassa selvästi näkyvissä ja helpompia poistaa.

Miten leikkaat vesimelonin?

Klassinen menetelmä sisältää katkaista L’vesimeloni puoliksi pituussuunnassa ja sitten viipaleiksi tai 4 osaan pituussuunnassa ja sitten viipaleiksi. Tässä vaiheessa voit tarjoilla viipaleet kokonaisina ja kuorineen tai leikata niitä edelleen ja/tai poistaa kuoren.

Kuinka leikata vesimeloni sydämen muotoiseksi?

Käytä hammastettua veistä, koska se tunkeutuu paremmin elintarvikkeisiin, joissa on kova iho ja a sydän pehmeä, Miten tomaatit, melonit ja leipä; terän on oltava pidempi kuin terän kokovesimeloni.

Kuinka tarjota vesimelonia?

Klassiseen menetelmään kuuluu leikkaaminenvesimeloni puoliksi pituussuunnassa ja sitten viipaleiksi tai 4 osaan pituussuunnassa ja sitten viipaleiksi. Tässä vaiheessa voit tarjoilla viipaleet kokonaisina ja kuorineen tai leikata niitä edelleen ja/tai poistaa kuoren.

Kuinka tarjoilla viipaloitua vesimelonia?

Leikkaa vainvesimeloni puoliksi ja aseta litteä osa joko leikkuulaudalle tai suoraan lautaselle, jonka kanssa haluat sen tarjoilla. Seuraava vaihe on leikata se pystysuoraan Miten viipaloituna.

Kuinka leikata meloni ja vesimeloni?

Scavinon kanssa Melonit. Leikkaavesimeloni neljässä osassa. Etsi hedelmän keskiviiva Ja jaa se kahteen osaan. Aseta jokainen osa leikkuulaudalle kuoripuoli ylöspäin, Ja leikkaa ne uudelleen puoliksi pituus- tai leveyssuunnassa.

Kuinka voit tarjoilla vesimelonia?

Kuinka tarjoilla vesimelonia

Sinä pystyt tarjoilla kokonaisia ​​viipaleita tai leikkaa ne kohtisuoraan pituuteen nähden kolmioiden saamiseksi. Kuori tai kuori tarpeen mukaan. Vesimeloniviipaleet sen sijaan voidaan tarjoilla kokonaisina tai paloiksi leikattuna.

Kuinka voit tehdä vesimelonia?

varten valmista vesimeloni juonut syömään viipaloituna leikkaa vain noin 4 cm:n neliö kuoresta, kunnes se ulottuu syvälle massaan. Kun tämä pala on purettu, Joo luodaan reikä, johon on työnnettävä suppilo, jolla kaadetaan tietty määrä vodkaa hedelmiin.

Miten vesimeloni viipaloidaan?

Klassiseen menetelmään kuuluu leikkaaminenvesimeloni puoliksi pituussuunnassa ja sitten viipaleiksi tai 4 osaan pituussuunnassa ja sitten viipaleiksi. Tässä vaiheessa voit tarjoilla viipaleet kokonaisina ja kuorineen tai leikata niitä edelleen ja/tai poistaa kuoren.

Miten puhdistat vesimelonin?

USA a hedelmien puhdistusaine, itse omista se tai huuhtele sevesimeloni juoksevan vesijohtoveden alla maaperän, bakteerien ja torjunta-aineiden poistamiseksi. Tämä vaihe on tärkeä, koska kaikki, mitä terä koskettaa hedelmän ulkopintaan Joo siirtyy sitten massaan.

Kuinka tuoda vesimeloni pöytään?

Vesimeloni leikkaa viipaleiksi

Tämä on klassisin tapa tuoda pöytään kesän hedelmä. Sinun tarvitsee vain leikatavesimeloni keskeltä kahteen yhtä suureen osaan ja leikkaa viipaleet puoliympyrän muotoisiksi, kolmiomaisiksi tai pyöreiksi tai valitse suorakaiteen muotoiset viipaleet ilman kuorta.

Kuinka leikata vesimeloni taiteellisesti?

tarpeeksi katkaista osa, joka tarvitaan pohjassa pitämään se pystyssä ja asettamaan se tarjottimelle; niin katkaista yläpää ja tyhjennä se ylhäältä; sitä voidaan koristella hieman sen ympärillä saadakseen sille enemmän tynnyrin muotoa; sitten voit liittää pohjaan hanan, joka voi olla metallia tai muovia, …

Kuinka leikata iso vesimeloni?

Klassinen menetelmä sisältää katkaista L’vesimeloni puoliksi pituussuunnassa ja sitten viipaleiksi tai 4 osaan pituussuunnassa ja sitten viipaleiksi. Tässä vaiheessa voit tarjoilla viipaleet kokonaisina ja niiden kanssa siellä kuori tai leikkaa ne edelleen ja/tai poista siellä kuori. Tarpeeksi helppoa, mutta epäkäytännöllistä.

Kuinka puhdistaa vesimeloni?

Puhdas L’vesimeloni Ensin siivoaminen siellä kuorivesimeloni alla kanssa a kostealla liinalla mahdollisten likajäämien poistamiseksi. Kuiva siellä kuori ja varusta itsesi a melko suuri ja terävä veitsi (on olemassa erityisiä veitsiävesimeloni).

Kuinka maustaa vesimeloni?

Leikkaa lime tai sitruuna kahtia ja purista noin ruokalusikallinen (15 ml) mehua palasten päälle. vesimeloni. Mehun hapan maku voi tuoda esiin mehun makeudenvesimeloni. Kokeile myös lisätä suolaa ja pippuria luodaksesi tasapainon makuihin.


Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.