Voikukka Kuinka kokata

Reseptit voikukkien kanssa

  1. Salaateissa. Salaateissa sen lehdet ovat ihanteellisia, kun ne ovat vielä pieniä ja pehmeitä, ennen kuin kukka kukkii. …
  2. Keitettynä tai höyrytettynä. …
  3. Pesto of voikukka pastaa varten. …
  4. Herkullinen lisuke. …
  5. Munakkaa varten. …
  6. Miten kasvistäyte ravioliin. …
  7. Kukat voikukka taikinassa. …
  8. Kukkasilmuja voikukka.

Kuinka voit syödä voikukkaa?, The voikukka sitä kulutetaan kaikissa osissaan: juuri sellaisenaan kahvin valmistukseen, kukka makeisiin valmisteisiin Miten hilloja ja hyytelöitä ja sen lehtiä käytetään pinaatin tavoin sekä raakana että keitettynä salaateissa tai suolaisten piirakkaiden lisukkeina ja täytteinä.

Myös kuinka kauan voikukan tulisi kypsyä?, 25 minuuttia

Lopuksi, kuinka puhdistat voikukkia?, Miten kaikki vihreät lehtivihannekset, voikukka se on puhdistettava hyvin yksinkertaisesti mutta huolellisesti: lehdet on pestävä juoksevan veden alla tai liotettava pienellä vedellä ja bikarbonaatilla ja huuhdeltava hyvin.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten tuoretta voikukkaa käytetään?

Lehdet voidaan hauduttaa tai yksinkertaisesti paistaa öljyssä ja valkosipulissa tai maustaa sitruunamehulla. Lehdet voikukka niitä lisätään myös keittoihin, kasvispiirakkaisiin, pastatäytteisiin tuoretta ja myös Miten omelettien ainesosa.

Kuinka käyttää voikukan lehtiä?

Lehdet voidaan hauduttaa tai yksinkertaisesti paistaa öljyssä ja valkosipulissa tai maustaa sitruunamehulla. Lehdet voikukka niitä lisätään myös keittoihin, kasvispiirakkaisiin, tuorepastan täytteisiin ja jopa Miten omelettien ainesosa.

Miten voikukka maustetaan?

Kukkasilmut voikukka ne voidaan laittaa suolaveteen ja sitten öljyyn, etikkaan tai säilöä suolaan, Miten keittiövaihtoehto kapriksille erilaisiin resepteihin. He ovat myös hyvin tunnettuja Miten «pohjoiset kaprikset».

Kuinka keittää voikukan juuria?

The voikukka keittiössä: la juuri

sinä ihmettelet kuinka keittää juuret of voikukka? Yksinkertainen, sinun tarvitsee vain keittää ne tai kypsentää ne uunissa, ne ovat meheviä Miten perunoilla on siksi samanlainen käyttötarkoitus. Käytä niitä soseisiin, minestroneihin, keittoihin tai voiteisiin, jotka on lisätty bechamelilla ja juustoilla.

Miten syöt voikukkia?

The voikukka sitä kulutetaan kaikissa osissaan: juuri sellaisenaan kahvin valmistukseen, kukka makeisiin valmisteisiin Miten hilloja ja hyytelöitä ja sen lehtiä käytetään pinaatin tavoin sekä raakana että keitettynä salaateissa tai suolaisten piirakkaiden lisukkeina ja täytteinä.

Kuinka keittää yrtti?

Kun vesi on puhdasta, yrtit ovat valmiita keitettaviksi kiehuvassa suolavedessä. Kypsennä niitä noin 15 minuuttia. Tarkista, että ne ovat kypsiä, murskaa kylkiluita, jos se on pehmeää, yrtit ovat kypsiä. Valuta yrtit hyvin ja purista niitä vähän, mutta ei liikaa.

Kuinka käyttää tuoretta voikukkaa?

Lehdet voidaan hauduttaa tai yksinkertaisesti paistaa öljyssä ja valkosipulissa tai maustaa sitruunamehulla. Lehdet voikukka niitä lisätään myös keittoihin, kasvispiirakkaisiin, pastatäytteisiin tuoretta ja myös Miten omelettien ainesosa.

Kuinka keitän voikukkia?

Runsaasti vitamiineja ja antikolesterolia, voikukka on jätteenestokasvi, josta voi käyttää kaikkea: kukkia juomiin ja eliksiireihin, silmut suolassa tai etikassa tunnetaan myös Miten «Pohjoiset kaprikset» ja paahdetut juuret Miten eräänlainen kahvi.

Miten voikukka tunnistetaan?

The voikukka on yksi odotetuimmista ja arvostetuimmista kevätkasveista. Se kasvaa pääasiassa niityillä ja on erehtymätön lansoimaisten lehtiensä ja suurten keltaisten kukkiensa ja ennen kaikkea suurien siemeniä täynnä oleviin «pomppeihin», joista lapset nauttivat.

Miten voikukka valmistetaan?

Se on monivuotinen ruohokasvi, jolla on vahva hanajuuri. Siinä on radikaaleja, eli suoraan juuresta alkavia lehtiä, yksinkertaisia, pitkulaisia, lansoimaisia ​​ja liuskoja, joissa on hammastettu reunus ilman naarmuja ja jotka on järjestetty tyveen ruusukkeen muotoon, jossa on ilmeinen keskikylki.

Kuinka parantaa voikukka?

Voikukan kaltainen puhdista se

Lehtien ja kukkien puhdistaminen on hyvin yksinkertaista: tarvitsee vain pestä pois maan tai muun lika vedellä. Voimme myös liottaa lehtiä voikukka muutaman minuutin ajan ja valuta ja kuivaa ne hyvin liinalla.

Kuinka valmistat voikukan yrttiteetä?

Infuusio voikukan

Tuoda a kupillinen vettä melkein kiehuvaksi (noin 95 °C). Kaada vesi suodattimen päälle tai tuoreiden kukkien ja/tai lehtien päälle ja anna hautua 5 minuuttia. Suodata ja makeuta maun mukaan. Tuoreita lehtiä käytetään laajasti ruoanlaitossa, jopa salaateissa tai munakasissa.

Kuinka käyttää voikukan juuria?

Jos korjattu pakkasen jälkeen, karvas maku, joka erottaa voikukan juuri on ehdottomasti vaimentunut. Sitä tulee käyttää keitettynä Miten mikä tahansa vihannes. Se on hieno marinadi ja sitten tarjoillaan Miten aperitiiviksi, keittoihin tai makeampien kasvisten kera. Paahdettu ja jauhettu se on erinomainen kahvin korvike.

Mitkä ovat voikukan ominaisuudet?

Kohteeseen voikukka syytetään omaisuutta ruoansulatusta parantava, kolereettinen, puhdistava ja diureetti. Sellainen omaisuutta ne johtuvat pääasiassa saman kasvin sisältämistä flavonoideista, triterpeeneistä, seskviterpeenilaktoneista ja inuliinista.

Mitä voikukan kukille voi tehdä?

Pannukakut: kukkien kanssa tästä kasvista voimme valmistaa rapeita pannukakkuja. Valmista taikina kanssa munat, jauhot ja ripaus of suola. Upota i kukat pestään ja puhdistetaan ja paistetaan runsaassa kuumassa öljyssä. Voit tarjoilla pannukakkuja kanssa salaatti of lähtee voikukasta pysyäkseni aiheessa.

Kuinka käyttää voikukan juuria?

Sitä tulee käyttää keitettynä Miten mikä tahansa vihannes. Se on hieno marinadi ja sitten tarjoillaan Miten aperitiiviksi, keittoihin tai makeampien kasvisten kera. Paahdettu ja jauhettu se on erinomainen kahvin korvike. Ennen of sekoita se muiden ainesten kanssa, on hyödyllistä keittää 5 minuuttia kitkerän maun vaimentamiseksi.

Miten voikukka kypsennetään?

The voikukka sitä kulutetaan kaikissa osissaan: juuri sellaisenaan kahvin valmistukseen, kukka makeisiin valmisteisiin Miten hilloja ja hyytelöitä ja sen lehtiä käytetään pinaatin tavoin sekä raakana että keitettynä salaateissa tai suolaisten piirakkaiden lisukkeina ja täytteinä.


Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *